Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета, не съм писала, но да чукам на дърво всичко е наред. Трансфера мина успешно, сега чакаме двете седмици за резултат и естествено да видим после какво ще се случи! Че с моите два спонтанни аборта нищо не се знае!
V_smile  не съм се сетила да питам за работното време, но с д-р Баев имаме уговорката ако има проблем веднага да му звъня!

Много се радвам за теб mucuni, всичко ще е наред и ще имаш най - хубавия подарък за Коледа!  Hug

Vespova пожелавам ти Нова година Нов късмет! Може би е прав човека, че не иска да се натоварва преди празниците! Simple Smile

V_smile успех и от мен! Simple Smile

Знам, че е прав, но ми се искаше аз да го взема това решение. Аз съм тази, която ще понесе повечето процедури. Иначе го разбирам, много работи и има нужда от почивка. но ми се иска да не губим повече време! Simple Smile

# 136
Благодаря ви за подкрепата момичета! Гледам да не се вкарвам в лоши филми, но дяволчето си седи на рамото и нашепва! Звъня на д-р Баев през ден и сигурно ме мисли за луда, но проявява само търпение!
Vespova не се притеснявай, те мъжете са с друг ритъм, а и да не забравяме, че са до нас и ни подкрепят!
Kotashki не си сама, това му е хубавото на форума, че винаги има с кой да споделиш!

# 137
Здравейте, да ви споделя, че боцкането направо ме побърква. Сутринта дадох толкова много кръв, че изядох цял шоколад! Кафето напълно съм го спряла, а съм с ниско кръвно!
Vespova не се притеснявай, мъжете си  гледат първо техният комфорт, моя го хванах вчера, че е пушил, твърди че само една цигара при положение, че д-р Баев и Дойчев изрично му казаха да спира цигарите! Simple Smile
Kotashki дано изследванията са ви добри, стискам палци! Simple Smile
Mucuni няма дяволи, а само ангелчета да ти нашепват! Simple Smile

# 138
Като доволна настояща майка искам да ви подкрепя и окуража. За мен най - тежко беше след  неуспешен опит да се заредя  отново и да продължа. Това ми костваше сили, но вярвайте  и не се отказвайте. Simple Smile

# 139
Здравейте  момичета Искам да споделя че съм много доволна от Д-р Баев макар че имам един мисед аборт в 11 гс и два неуспешни опити макар с пол тест но след това спира развитието си ембриона и не стигаме до прегледСега живот издраве ще правя нов самафинансиран опит и дано всичко е наред Той ми е правил и хистероскопия  и лапароскопия и е най- добият лекар за мен

# 140
folievata, мъчно ми е за теб и те разбирам, при мен случаят е подобен, само че аз имам два спонтанни аборта. Сега чакам резултат, но и положителен да е  не мога да се зарадвам до раждането. Чувствам се ограбена от съдбата, но трябва да се справям.

# 141
Привет момичета, не съм писала отдавна, не смея да се похваля, че изследванията са ни в норма, спермограмата перфектна, пункцията мина и сега съм на повикване за трансфер.
Муцуни чакам новини от теб.
Малка принцеска, мерси за подкрепата, за мен също беше много трудно, но след втория неуспешен смених клиниката и сега съм убедена че ще имам дете. Който каквото и да си говори, вниманието и грижата, която получавам от д-р Баев са от огромно значение.   

# 142
Момичета бременна съм, стискайте палци следващите два месеца! Сега всичко е в божиите ръце.

# 143
Момичета бременна съм, стискайте палци следващите два месеца! Сега всичко е в божиите ръце.

Честито мила!!!:) Да се пазиш и всичко ще е наред! Hug

# 144

Толкова се радвам за теб. Прегръдки и от мен. Най-хъбавият подарък за Коледа!!! 

# 145

Миличката, голяма радост е това. Прегръдки и да се пазиш.  newsm10

# 146

Ето това е новината, влизам и какво да видя! Бравооо, муцуни. Simple Smile Желая ти най прекрасните неща да ти се случат. Сега спокойно, без напрежение и чакаме бебока.

# 147

Мила муцуни, не мога да ти опиша колко се зарадвах като видях, че си бременна. Моят син на 18 този месец ще стане на четири месеца. От цялото си сърце ти желая и ти  да гушнеш своето дете.

# 148
Здравейте момичета, благодаря ви за хубавите думи. Седя си вкъщи и се пазя. Вчера усетих леко придърпване и в първия момент изпаднах в паника, но то си е нормално. Днес гледах тегленето при Гала и  се заредих с положителни емоции.  Дано догодина по това време и ние да сме като тях.

# 149
Здравейте, не съм писала до сега във вашата тема, но от дълго време правя проучване към коя клиника да се насоча. Прочетох всички форуми  на тази тема и се спрях на Афродита. Естествено голямо значение оказа и препоръката на личният ми гинеколог за д-р Баев защото аз имам дете заченато и родено по естествен път, но след изкарани здравословни проблеми за второ ще трябва да се борим чрез ин витро процедура.
Аз също гледах предаването на Гала и за съжаление не ни изтеглиха, но пожелавам успех на всички!
Ще следя с интерес всичко, което споделите.

Общи условия

Активация на акаунт