Клиника Афродита – доволни настоящи и бъдещи майки

• 56 016
  • 445
  •   1
Отговори
# 345
Привет, мили мами и благодаря!
Преди малко се прибрах  след трансфера. Нямаше никакви проблеми. Д-р Баев  ме предразположи, от четирите ембриона, размразяването преживяха три , което ги прави истински бойци.
Надявам се  деня на детето да е моят ден и да ми донесе късмет и благи новини.

kotashki, от сърце ти желая догодина да празнуваш празника с бебенце!  Hug

Благодаря Бебеланче,  Hug, това са страхотни новини! Дойчев и Баев са свършили страхотна работа, сега остава и "бойците" да си свършат тяхната... Simple Smile

SPetrova75, успех и на теб, браво на мъжа ти, заслужава адмирации!   bouquet Любопитна съм, той спря ли цигарите?

# 346
Честит празник и от мен! Невероятно е, за първи път го празнувам с дететенцето, малък е, но усеща еуфорията и днес цял ден се смее!

Бравос, Бебеланче, само така!  Hug

SPetrova75, радвам се за теб, с тези новини се доближавате до целта.

Лилиберта, тепърва жегите ще те морат, без да те плаша, ще заобичаш климатиците... Simple Smile

kotashki, присъединявам се към пожеланията на Бебеланче! Вярвай и чудото ще стане!  Hug

# 347
Много усмивки и веселие за малки и големи, пораснали и непораснали деца!   bigdance2

Прегръдки и стиснати палци, Бебеланче!  Praynig

SPetrova75, това са чудесни новини! Кога започвате?

# 348
  • Sofiq
Да не пропусна да се впиша в прекрасните пожелания, повече детски усмивки в семействата ни да има!  Hug

Бебеланче, стискам палци да сбъднеш мечтата си!   bouquet

Ние още се чудим дали да започнем сега или да оставим за на есен.   

# 349
Честит празник и от мен! Невероятно е, за първи път го празнувам с дететенцето, малък е, но усеща еуфорията и днес цял ден се смее!

Лилиберта, тепърва жегите ще те морат, без да те плаша, ще заобичаш климатиците... Simple Smile

Понякога изпадам в паник атаки просто. Трябва да осъзная това, което докторите в клиниката постоянно ми обясняват - всичко е наред и спокойно.

Хубав ден от мен, дами  Hug

# 350
Мили мои,

Не мога да ви опиша какво щастие ме е обзело - заветният седми месец дойде  Hug

SPetrova75, много се радвам за ПО-добрите новини!
Luchita_K, какво те притеснява?

# 351
Благодаря ви момичета, дано да няма проблеми!!!
За наш ужас, малкия е хванал варицела и сега съм изолирана при мама.
Няма почивка... само стрес!  Sad

# 352
  • Sofiq
Бебеланче, внимавай, чела съм че е опасно, консултирай се веднага с д-р Баев.  Hug

# 353

Ох, милата, далече от него, колко време е карантината?

# 354

Неприятна работа...  Hug
Важно е ти дали си карала варицела и кога сте я хванали при детето, бил ли е вече заразен.
Luchita_K  е права, посъветвай се с доктор.

# 355
petalek, не знам, майка ми изпадна в паника и не може да се сети дали съм карала варицела, постоянно си сменя мнението..., това е проблема. Ако се обадя на д-р Баев, какво да му кажа, синът ми има шарка, какво да правя!? Човека си няма други грижи, та с нас да се занимава. То е ясно, изолирах се и сме под карантина 10 дни.

# 356
Мицуни, браво!    bouquet
Психически ще се отпуснеш и другите два месеца ще е по-лесно. Страшен боец си!

Бебеланче, спокойно, не се натоварвай, и да го мислиш нищо не можеш да промениш, само се вкарваш във филми...  Hug

# 357
  • Sofiq
 Бебеланче имах предвид да се обърнеш към д-р Баев за съвет.

Имам питане, чета в други теми за хиперстимулацията и ми се изправи косата. Има момичета останали без яйчници и други, които са на системи за да ги спасят. Може ли да се избегне хиперстимулацията и как?

# 358
Бебеланче, знаеш колко е важно да си спокойна и да не се притесняваш предвид състоянието ти  Hug Всичко ще бъде наред, обещавам ти! Ако наистина много го мислиш, наистина се обади на Баев.

Luchita_K, това, което знам е, че сериозните усложнения при синдром на яйчниковата хиперстимулаця са рядко срещани. Защо четеш страхотии?!!

# 359
Добре си пита Luchita_K, напоследък се оказва, че не е толкова рядък синдрома.
Когато малко лекари лекуват много пациенти е неизбежно и се стига до там.
Започват стимулация, след което нямат време да ги следят и...
Luchita_K, не се притеснявай при д-р Баев няма да имаш такъв проблем, следи внимателно всичко по време на стимулацията и при най - малката индикация за повишени стойности реагира.

Общи условия

Активация на акаунт