Отговори
# 630
 намерих я нещо никой не пише

# 631
аз нещо сама си говоря

Не си говориш сама  Wink, сега го видях. Аз съм от София. И аз по някога съм оставала без отговор.  Hug Аз бях на преглед вчера - 8, ако за това питаш, или за нещо друго става въпрос.

Между другото забравих да питам доки къде ще си правя изследванията за ФМ и БХС. Дано не забравя др. седмица. Миналия път бременността ми следи друг лекар и той си правеше тези изследвания.

# 632
И аз съм софиянка Simple Smile
За темата нямам претенции никакви! Ама сте много чевръсти, обедната почивка едвам стигна да ви изчета хихихи
До довечера, майчета!

# 633
Кой къде ходи в   София,Аз Ходих в Пентаграм реших да се доверя на жена АГ.че до сега се с мъже

# 634
още 7 страници до 50  Laughing

# 635
АХ как ще ми изгори яденето .АЗ още 3 дена и на работа свършва отпуската те колегите нямат търпение да ме видат че шефа е разказал вече

# 636
Докато се обърна и сте изписали 2 страници. Докато ги изчета и вече забравям какви са били първите постове, как да не пропуснеш някой  Joy  Бременните ако не забравят, то кой  Joy

И аз съм от София  Peace Като започнем да ходим по лекциите за бременни ще се опознаем Simple Smile

P.S. 3-пъти кликам на "публикувай" и трите пъти "Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. "  Много сте бързи Simple Smile

4-ти път Grinning

# 637
Момичета какво правите, докато се обърна 4 отговора  Joy
Мислех си, че ще пускам темата утре, но ми се вижда, че ще е тази вечер ако продължавате в същия дух.

# 638
Татяна, не е добре да пускаш няколко твои поста едно след друго, ако между тях няма писано от друг. Преди малко имаш 3. Когато се сетиш нещо, просто си редактирай предния пост и допълни към него. Просто това са правила на форума, иначе модераторите ще направят проблем.  Peace

# 639
Татяна, не е добре да пускаш няколко твои поста едно след друго, ако между тях няма писано от друг. Преди малко имаш 3. Когато се сетиш нещо, просто си редактирай предния пост и допълни към него. Просто това са правила на форума, иначе модераторите ще направят проблем.  Peace
знам  ама  до като се сетя и то се побликува, кой ще ходи на лекции аз ходих  с една приятелка докато бе6е сега може да ходя и аз макар че нещата който казваха ми ги казват и в работата като имаме обучение .Тамън там ще се опознаем

# 640
  • Варна
mi6a81 кремът за зърна се казва Lansinoh, той е без отмиване, т.е. може да суче бебето без проблем и с него, а другия, който пък е много лековит и аз бях страшно доволна от него се казва Garmastan (той лекува, а другия просто омекотява).
Татяна много се извинявам, че ще го кажа, но много хаотични постове пускаш и е нормално да не ти отговаря никой. И ние искаме да видим новата тема, но този спам ми идва малко в повече, надявам се да не се обидиш, обичам да съм директна.

# 641
mi6a81 кремът за зърна се казва Lansinoh, той е без отмиване, т.е. може да суче бебето без проблем и с него, а другия, който пък е много лековит и аз бях страшно доволна от него се казва Garmastan (той лекува, а другия просто омекотява).
Полезна информация, ще се възползвам и аз  Hug

# 642

Татяна много се извинявам, че ще го кажа, но много хаотични постове пускаш и е нормално да не ти отговаря никой. И ние искаме да видим новата тема, но този спам ми идва малко в повече, надявам се да не се обидиш, обичам да съм директна.
[/quote]
кой спам

# 643
selicita Благодаря за информацията. Добре че има такива хора да помагат  Hug

# 644
  • Варна
Sweety ஜ всичко ми е много прясно все още и ще се радвам да помогна с каквато и да била информация, аз ходих на много лекции и се интересувах буквално от всичко, така, че се надявам да успея да предам повечето полезни и интересни неща, които знам за бременността и раждането на бебчето, та и след това Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт