Отговори
# 600
Момичета, много оспорвана е анкетата със заглавието на следващата тема и ако има равен брой резултат ще използвам Чичо доктор потвърди, МАЙ-ско бебче в мене спи!, защото вече има тема с другото заглавие и не може да се изтрие. Разбира се ако нямате нищо против  Wink
И чакам още данни!!!!!

Ивинявам се ако повтарям едно и също

Аз нямам нищо против

# 601
И аз започвам от 50кг. Засега коремчето ми си е същото хлътнало, аз в тази област съм слаба, за разлика от дупето и краката. Mr. Green Ще се старая да се храня здравословно, днес свекървата ще прави супичка, имам и салатка, та това ще е. Но и да кача искам първо всичко с бебето да е наред, другото ще го оправяме после.

Black Lady, става Мустелата от началото на бремеността, не се притеснявай.

За момичетата, в чийто градове има аптеки Субра, най-добре да го вземат от там. Във Варна има в Гранд мол, намалени са постоянно нещата, крема за бюст на Мустела е 24.80лв. Преди това го проверих в друга аптека, там беше 31. Гледам, че и за стрии най-евтино е при тях, възползвайте се.
Отделно съм си поръчала и два различни за стрии на Палмърс, за краката и ръцете сега в началото.

# 602
За килограмите - аз нищо не съм качила още, започвам от 53 килограма. Ама и трудно ще кача ми се струва. На работа нямам време да ям, колкото и да съм гладна, вкъщи вечер чак ям.. Освен това покрай децата все нещо има за правене, все сме по разходки, когато има време, та и много движение имам.
Но не ги мислите толкова килограмите. Peace Свалят се. Wink Първия път в блоницата свалих 7 килограма и ми останаха само 5 за сваляне вкъщи. За месец и половина вече си ги бях върнала старите килограми. А после с втората и третата бременност още по- бързо свалях покрай децата. Та, килограмите се свалят, спокойно. Ще видите как бързо ще свалите покрай бебето, кърменето, разходките, още повече, че ще са пролетни бебета и времето ще е хубаво. Simple Smile

# 603
Момичета, много оспорвана е анкетата със заглавието на следващата тема и ако има равен брой резултат ще използвам Чичо доктор потвърди, МАЙ-ско бебче в мене спи!, защото вече има тема с другото заглавие и не може да се изтрие. Разбира се ако нямате нищо против  Wink
И чакам още данни!!!!!

Ивинявам се ако повтарям едно и също

Аз нямам нищо против
Благодаря ти, но само с твоето мнение не става, да кажат и другите момичета   hahaha

# 604
Аз също не ям много салата на обяд и салата вечер. Не съм по месото, въпреки, че вчера доки ми се скара... Ще ядеш месо! Но в момента съм 59, висока съм 175. и наистина не ви се иска да е като миналия път, много ми тежаха, не че съм имала проблем със свалянето, просто не е удобно.

# 605
Хах при мен се получава мн смешно с едни приятели ще бъдем точно през година  аз съм последната почти де  Simple Smile

# 606
Sweety и аз съм за, Hug

# 607
Благодаря  Hug започвате да ми харесвате  Joy

# 608
Еййй ама сте много финни, какви са тия 50 кг, аз 5х не съм виждала от години Wink
След първата бременност и аз бързо си върнах килограмите, но после зимата качих и така и не успях да сваля колкото ми се искаше Sad

За заглавието на темата - нямам нищо против Simple Smile

# 609
кой е от София

# 610
За заглавието - никакъв проблем не ми е.

# 611
Значи остава това   Peace

# 612
аз нещо сама си говоря

# 613
аз нещо сама си говоря
Защо да си говориш сама ?

# 614
ами  аз питам никой не отговоря

Общи условия

Активация на акаунт