Отговори
# 615
Извинявай, но цял ден седя пред лаптопа и съм като неадекватна...

Аз съм от София

# 616
то не само за това но няма значение ,ви я тука се познавате  ,аз от няколко месеца пиша а от отдавна само ви чета

# 617
Не се сърди  Hug и аз много пъти съм питала и съм оставала без отговор.

# 618
то не само за това но няма значение ,ви я тука се познавате  ,аз от няколко месеца пиша а от отдавна само ви чета
татяна не мисля,че имаш поводи да се сърдиш, рано или късно ще получих отговор Hug А това кой колко познава, аз съм тук от самото начало на темата и по някой път съм оставала незабележима  Wink

# 619
 Laughing Laughing Laughing забавно на теб кога ти бе термина

# 620
Беше на 4, но след вчерашния преглед Аг-то ми каза 6

# 621
татяна не мисля,че имаш поводи да се сърдиш, рано или късно ще получих отговор Hug А това кой колко познава, аз съм тук от самото начало на темата и по някой път съм оставала незабележима  Wink
е може би че аз не съм оставала и за това ми стана тъпо  Hug

# 622
той се увеличава или намалява всеки път ,защото ми казаха че се про меня Thinking

# 623
И аз съм била така от началото, даже по едно време направо ме беше яд да влизам, но след време ми отговарят  Peace

# 624
той се увеличава или намалява всеки път ,защото ми казаха че се про меня Thinking
Не знам изчислява си там разни работи задаваше ми въпроси и така ми каза, но може да бъде на 100% сигурен

# 625
ей имаше още някой като мен с преглед на 8 но забравих кой е как е минал

# 626
Sweety с др тема в която писах от началото какво стана нещо ми се загуби

# 627
Коя тема? За бебеправенето ли

# 628
# 629
Ми никой не пише и май няма нови момичета с положителен тест.

Общи условия

Активация на акаунт