Отговори
# 645
  • Варна
tatqna89 пускаш по няколко поста един след друг, и както каза Алия това не се толерира във форума.

# 646
Ще се радвам и аз да помагаш и за напред, тъй като миналата Б приключи в 8г.с. и не съм много на ясно с нещата, които следват след нея. Както каза Стелла добре, че има хора които са минали по този път  Hug

# 647
Ще се радвам и аз да помагаш и за напред, тъй като миналата Б приключи в 8г.с. и не съм много на ясно с нещата, които следват след нея.
Оо съжалявам за случилото се, леле момичета така ме притесняват тези приключвания, вече не знам какво да мисля Praynig

# 648
selicita аз вече кажах на алия защо се получи така

# 649
Здравейте!
Записвам се и аз! Видях заветните EFP на 04.09.2014г. Утре съм на доктор за установяване на бременността. Дано всичко е наред. Пропуснах да кажа, че бременността ми  е желана!  newsm03

# 650
  • Варна
StellaI, наистина и на мен ми става много болно да чета такива неща, но съм на мнение, че щом една бременност е приключила по този начин, значи е била проблемна, и това е може би по-доброто развитие на нещата. кой знае...Природата си знае работата, така, че на нас ни остава да се молим и вярваме, че всичко ще е наред, а оттам нататък, каквото Господ е отредил...
Добре дошла на angeli_na! Успех в бременеенето Simple Smile

# 651
angeli_na, добре дошла  bouquet
Би ли ни казала на колко си, от къде си и коя по ред бременност ти е  Hug

# 652
angeli_na здравей мила честито и аз тогава видях  EFP ,моя преглед мина стискаме палци.
StellaI имаш право щом така е приключила е проблемна гадно е но минава и на никой дано не се случи повече .Всеки ден благодаря на бог

# 653
Да ви кажа аз съм позабравила нещата вече, минаха 5 год от предишната ми бременност почти. А и това затъпяване... Кремчетата ги изхвърлих преди год, че си ги държах в аптеката, защото нямаше на кой да ги дам, но имената ги бях забравила. Надявам се с течение на времето да се сетя това-онова.

angeli_na добре дошла    bouquet

Ей, мацки много сте бързи. Докато напиша поста и вече има няколко нови коментара.  Wink

# 654
angeli_na добре дошла  Hug  bouquet и лека бременност  preggo
Кога ти е терминът?

# 655
На 27 от Монтана. Първа бременност  Simple Smile По мой изчисления терминът трябва да е на 5 май

# 656
да знаете дали има такава теба за бебето и домашния любимец или да си я пусна ,имаме куче малко но е мн космато  и ми е newsm78 как ще се справим

# 657
да знаете дали има такава теба за бебето и домашния любимец или да си я пусна ,имаме куче малко но е мн космато  и ми е newsm78 как ще се справим
Според мен е нормално кучето да няма достъп до помещенията, които ще обитавате с бебето.

# 658
Имаме втора мама от Монтана, браво. Ането, лека и безпроблемна. Hug

татяна в момента вкъщи има куче, от  една седмица е тук, но слава Богу утре си тръгва. Лекаря ми каза, че е най-добре да го махна. Иначе не е проблем, ако си има всички ваксини, и ако се спазва добра хигиена, примерно след разходка да се чистят лапичките с разтвор от калиев перманганат, както и с този разтвор и  кърпа да се минава козината.

Да попитам мамите от Варна, списание 9месеца организира училище за бременни безплатно, по-точно всяка седмица лекции за бременни във Варна Мол, в Капела плей, някой от вас мисли ли да ходи?

# 659
Не че нещо, но Суити е права, било то космато или не на двора ще е най добре.
Леле каква рима само  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт