Отговори
# 660
Ау, колкомного нови хора.Simple Smile Верно, че за няколко дни и сума страници за четене имаше, докато стигна до писане. Така, симптоми при мен няма, освен наедряващият прогресивно бюст. Хранене -както обикновенно-1 път на ден вечер--основно диня/ ям по 4 - 5 кг . Ходене до тоалетна--на често, но аз по принцип съм така. Казала съм за момента само на таткото, както и на една приятелка и сестра ми /живее в др д-ва и трябваше да измисля "нещо ново" при поредният разговор Wink Почнах да се мажа с бебешко олио на Джонсън - както каза приятелката ми-" Тъкмо да свикваш с миризмата, че и без това ще я има близките 2 години" . Май това е репорт-а от мен.
П.С. Нямам претенции за заглавие на тема
П.С.С Обикалям си с мотора из БГ този уикенд и през 100 км--тоалетна Wink) Малко ме придърпва корема, но пия но шпа-та.

# 661
  • Варна
Алия, аз много обичам да ходя по лекции, сега с малкия ще ми е по- трудно, но те ще са много добра възможност да се запознаем варненските мамчета. Но ще изчакам да се регистрирам в 3-ия месец и тогава ще посетя някоя друга, да си припомня тръпката Simple Smile

# 662

Да попитам мамите от Варна, списание 9месеца организира училище за бременни безплатно, поточно всяка седмица лекции за бременни във Варна Мол, в Капела плей, някой от вас мисли ли да ходи?
Когато съобщим официално, смятам да посетя някоя и друга. До тогава съм пас.Simple Smile

# 663
selicitaИ аз така мисля, всичко да е наред, да се регистрирам, и айде после ще се съберем и ще ходим. Между другото ги организират в седмичен ден, и ако децата не ходят на ясла или градина, може да се пускат в детския кът.

Абраксас браво на теб, повози се и пообиколи и за нас. И къде я каза тая диня, сега ми се прияде. Mr. Green А за сладко не исках да чуя. Mr. Green

# 664
Има изследвания който показват че кучета то влияе мн добре .Мен не ме страх от него той е послушен и мн възпитан но си има косми .Ето една от статите
http://jenite.bg/%D0%9A%D1%83%D1%87%D0%B5-%D1%83-%D0%B4%D0%BE%D0 … l.a_i.202383.html

# 665
И къде я каза тая диня, сега ми се прияде. Mr. Green А за сладко не исках да чуя. Mr. Green
Хехе, както казвам - Това лято съм чумата на дините. В кауфланд имаше преди месец два доста дини, но едни големи.. сигурно 15 кг. Голям смях падна на казата, като се опитах да я тътря/търкалям натам. Като катеричката от айс еидж бях. /Беше една диня колкото торса ми сигурно, а аз съм 178 и съм 66 кг.../

# 666
И къде я каза тая диня, сега ми се прияде. Mr. Green А за сладко не исках да чуя. Mr. Green
Хехе, както казвам - Това лято съм чумата на дините. В кауфланд имаше преди месец два доста дини, но едни големи.. сигурно 15 кг. Голям смях падна на казата, като се опитах да я тътря/търкалям натам. Като катеричката от айс еидж бях. /Беше една диня колкото торса ми сигурно, а аз съм 178 и съм 66 кг.../
имаше и дини като малък пъпеш на 1,59 бяха мн сладки

# 667
Момичета, реших да ви дам някой съвети от опит, нали скоро минах по този път и ми е прясно. Не е задължително да ги вземате под внимание.

За кафето - спокойно може да пиете по едно сутрин, не пийте безкофеиново - по-вредно е.

За витамините - само фолиева киселина, от комбинираните витамини е много вероятно да ви се гади повече, затова лекарите ги изписват след завършен 3-ти месец, за да е отминало неразположението.

Не яжте и не пийте диетични храни и напитки, защото съдържат подсладители, които преминават през плацентата, също така следете върху опаковките(особенно на сокове и др. безалкохолни) за съдържание на аспартам и не консумирайте такива продукти.

Не употребявайте продукти на Джонсън за кожа, върху себе си или върху бъдещите бебета, изсушава кожата ужасно, може да доведе и до обриви и алергии. Потърсете инфо в нета, има много по темата.

Това е, което се сещам на първо време, надявам се да съм била полезна Hug.

# 668
Мишка, благодаря   bouquet

# 669
Мишка много полезна информация  Hug
Момичета какви са тези разговори за храни  newsm22

# 670
Мишка, и аз благодаря. Hug Само да кажа за витамините, че са ми казани и от двамата АГ-та при които бях на прегледи, така, че аз си ги пия.

# 671
  • Варна
mishka88 аз си мислех, че съм най-прясната хаха, а то ти направоооо ме заби  #Shocked
Имаш бебче на 4 месеца, много си смела, евала!!! Успя ли да се повъзстановиш?
Ох, как може преди 2 часа да ям доматена супа и спагети болонезе и да се надуя от ядене и сега да ми стърже стомаха пфффф. Ще си нарежа един домат и малко сирене, голям глад ей! newsm55

# 672
Аз не съм бременна, от Май-чета 2014 съм, просто се включих, защото знам какво ми беше миналата година по това време.

# 673
  • Варна
Ахааа, разбрах Simple Smile Благодарим за съветите   bouquet

# 674
Аз в момента ползвам олиото на Бочко ( от три дни ). За след това ще видя. Препоръчаха ми и олиото на Икаров. Било добро.

Общи условия

Активация на акаунт