S U P E R N A T U R A L: The demon inside me - 52

• 36 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря...с нетърпение чакам новия сезон... Hug

# 136
"Спойлер" за 10.05 "Fan Fiction" -
Question: Can you find out if Castiel and Crowley will be in the 200th episode of Supernatural? —Franca
Скрит текст:
Ausiello: I can, I will and I did. ”We can’t give too much away about the 200th episode or the storylines leading up to it,” a spokesperson for the show tells TVLine, ”but we can say that while Misha Collins and Mark Sheppard are not in the episode” — not a huge shock considering series-regular status doesn’t guarantee a presence in all episodes produced — ”they, and many other favorite characters from the past nine seasons, will be represented in a way that we think fans will love.” Considering how unique the show’s past meta episodes have been, in what crazy way do you think ”Castiel” and ”Crowley” will make their presence known?

В 5.09 "The Real Ghostbusters" фенове се правеха на герои от книгите (прилоша ми от псевдо-Самитата и псевдо-Дийновете Mr. Green ). Дано сега го направят по друг, по-интересен и неочакван начин.

# 137
  • # супернатурална #
Реших да поагитирам в темата с гласуванката и пак се отплеснах в гифчета и снимки и не мога, не мога да се наситя Blush  Heart Eyes
Поздрав с нещо много любимо

Дийн пее една много любима моя песен  Laughing

# 138
Направо класика Mr. Green

# 139
# 140
Много ми хареса промото.Надявам се на един много интересен сезон.

Нещо интересно.Снимката, която Сам гледа в промото, е всъщност от деня, в който си върна душата в сезон 6.

Честита годишнина на СПН.

9 seasons, 195 episodes, 80 hugs, and thousands of tears later … it all began, September 13, 2005, with two brothers

# 141
Честита  да е   bouquet

# 142
  • # супернатурална #
Честита да ни е! Бих си пожелала поне още пет. Но не съм такъв егоист  Mr. Green

Още един повод за празнуване. Ръцетеее  smile3544

# 143
Красавци , добро утро   bouquet

# 144
А защо Сам е с шина на ръката знае ли се?

# 145

Joy

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 11:33 от малката лисичка

# 146
9yrs ago today #Supernatural premiered. Today the Winchesters are still saving people, hunting things. @JensenAckles

Обожавам такива снимки Crazy

# 147
Ух,красавци  Heart Eyes

# 148
# 149
Ех,много интересни тези микрофони бре  Crazy
и телефони  Joy

Общи условия

Активация на акаунт