S U P E R N A T U R A L: The demon inside me - 52

• 36 531
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • # супернатурална #
Винаги стилен - пачка и коронка в тон!  Laughing

Ровичкам си се в старите теми и вижте на какво попаднах. Една дума не помня, даже написан от мен  hahaha (всеки абзац е от различен "автор", по някое време почваме да се повтаряме)

СРЕДНОЩЕН сЕКСПРЕС

Сам зае широк разкрач за да преодолее клатушкането на влака и с рязко движение отвори вратата на спалното купе.

Дийн и момичетата вътре се постреснаха малко, но не неприятно Wink .

"ОО, колко е голям" - възкликна тъмнокосата, но Сам не беше съвсем сигурен, че ставаше въпрос за него.

"Тялото и опитът ми ми подсказват, че всичко му е голямо. Ммммм..." - облиза и прехапа устни червенокосата.

"Ще се мре" - въздъхна примирено Сам и влезе. В купето.

Седна близо, много близо до чернокосата, а Дийн се намести на седалката до червенокосата.

В този момент на вратата силно се почука и някой със силен глас каза -  " Билетчета и карти за проверка, моля"

"Червенокосата със писък се хвърли в обятията на Дийн, уплашена от внзапното нахлуване."

"Пудииинг" - изтърси Дийн в смущението си и разклати...сто доларова банкнотоа под носа на контрольорката.
.........
Иначе ако искате можем да напишем и някой епизод Сам и Дийн решават случай на плажа. Laughing
..........
Искаме  Laughing Той влакът е за Варна.
.........

Жената взе парите и си тръгна. Всички въздъхнаха с облекчение, че алчността й надделя над похотта.

Жегата в купето бе станала непоносима и Сам опита да разшери деколтето си с ръка. От движението, врата му леко влажен, разкри пуслиращата вена.

Чернокосата преглътна шумно и прошепна дрезгаво - "Дай да ти подухам" Сам с готовност посегна към колана си, но тя го изненада, като бръкна чевръсто в малката си черна чантичка, извади ветрило и се зае с охлаждане на шията му и част от гърдите, движейки бързо едната ръка и разтягайки с другата деколтето на фанелката.

Изведнъж влакът наби спирачки и чернокосата залитна и сплеска с ръка пакета на Сам.
- М**** му - изрева той - смачка ми сандвича!!!

Сигурна съм, че му няма нищо и става за ядене.

Червенокосата се свлече от седалката, пропълзя като котка с извит гръб, разтвори коленете на Сам и се настани между бедрата му.
- Дай да видя...

Laughing Не е добре да имаш много свободно време, не е  Joy

# 601
# 602
Oще красота с потенциал Whistling ...

# 603
Благодаря за топлото посрещане, много ми харесва при вас... плакна очетата на воля и научавам нови неща за любимците. Радвам се, че поздравите ви харесаха, ама май не ми се вижда едната снимка от първия ми пост, което си е срамота... a ако се отваря, не се извинявам за повторението..

Аз отивам малко да почета...  Whistling

# 604
BlackRose подписа  Mr. Green

# 605
# 606
Оййййййй ,мамин златен  Heart Eyes

# 607
... и грижовен

# 608
# 609
# 610
# 611
# 612
Като за пълнежен, епизодът не беше лош:
- имаше забавни моменти, от които трябва да се поуча Whistling
- свръхестествена гад, която не бяхме виждали от известно време
- и най-важното - един много мъъъър Диййн към края; мисля, че ще ми хареса много едно такова развитие на неговата линия Praynig .

10.07 "Girls, Girls, Girls" Promo:

# 613
# 614

Общи условия

Активация на акаунт