След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.4

• 16 318
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
Ханде и ЯТ на една маса ли са на тази свадба  newsm78 newsm78 newsm78
и двете заедно , сигурно е неловко  Embarassed

# 48

На една маса са явно  Thinking

Кате едновременно сме писали, ама аз все едно ти отговарям Wink

# 49
Лени, милоо

Hande'nin elbisesi = Bu bir gösteriş meselesi değildir.. 😎

# 50
Ханде и ЯТ на една маса ли са на тази свадба  newsm78 newsm78 newsm78
и двете заедно , сигурно е неловко  Embarassed
доста според мен , ама са възможно най-отдалечени, де  hahaha

# 51
Това за бялото е от песен, по-късно ще ви я преведа

# 52
Влади, защо съжаляваш, че си казала истината, точно такава е, Керем за това е на този хал... У
Това ако е облекло за сватба на обществено известна личност, какво да стана...Просто тя е напуснала Мерсин, но Мерсин никога няма да я напусне...проста и безвкусна както винаги

Лени , така си е - искаш да напуснеш селото но селото не те пуска  Joy Joy Joy

Обувките забележете са същите като на Ханде от церемонията на Пеперудите

Х. беше съчетала черна рокля с бежовите обувки - което си е хит , но светло синя рокля с бежово си е кич  Peace

# 53
Лени, милоо

Hande'nin elbisesi = Bu bir gösteriş meselesi değildir..

Риклята на Ханде -това не е въпрос на показност

# 54
Добър вечер на всички  Hug

Тери, страхотна темичка, благодаря   bouquet

ЯТ както винаги става за смях. Моята майка ме е учила, че на сватба никога не се ходи с бяла рокля, за да не се засенчва булката, ама знам ли  Tired

Цветът на роклята е едно на ръка, но сте абсолютно прави за кройката - крайно неуместна дължина, отворено деколте, твърде много плът. Като ще показваш крака, скриваш циците и обратно, иначе ефектът е магистрална фея.

Сега, Ханденце е много изискана, с добре подрбрана рокля, изтънчена, просто класа. Ех, трябва да имаш вкус към нещата, не може просто да се изтипосаш така на сватба. Това е мое лично мнение, не искам да ангажирам никого с него, но смятам, че стилът е нещо, което притежаваш и не можеш да си купиш.

Гушкам ви всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 55
Влади, защо съжаляваш, че си казала истината, точно такава е, Керем за това е на този хал... У
Това ако е облекло за сватба на обществено известна личност, какво да стана...Просто тя е напуснала Мерсин, но Мерсин никога няма да я напусне...проста и безвкусна както винаги

Лени , така си е - искаш да напуснеш селото но селото не те пуска  Joy Joy Joy

Обувките забележете са същите като на Ханде от жеремонията на Пеперудите

Х. беше съчетала черна рокля с бежовите обувки - което си е хит , но светло синя рокля с бежово си е кич  Peace
И аз това забелязах. Ханде е красота и класа, Ямур е.. Ямур.

# 56
Къде да ги сравняваме.. Едната е КЛАСА, другата е ПОСРЕДСТВЕНОСТ  Tired
Не казвам, че не й стой добре, стой й.. Но не му е мястото да се развява така, това не е дискотека  Rolling Eyes Sick Sick Sick Sick

# 57
Аз пък съжалявам ,че Кирето не е там Ще ше да е интересно да се види сега , като няма сценарий ,при коя ще е ........... newsm78
Дали при Ханде ,според сценария  или при ЯТ , щот сърцето го иска  Joy Joy Joy Joy Joy

# 58
Аз пък съжалявам ,че Кирето не е там Ще ше да е интересно да се види сега , като няма сценарий ,при коя ще е ........... newsm78
Дали при Ханде ,според сценария  или при ЯТ , щот сърцето го иска  Joy Joy Joy Joy Joy
При разголеното  Laughing Laughing Laughing Laughing

Преди мъжете събличали жените с поглед, сега ги обличат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 59

Вижте обаче всички как са се наклонили към Ханде , то верно тя е по средата , но можеха и нормално да си останат ,а не да се накланят към нея

Тери  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт