След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.4

• 16 321
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  Кате , мислиш , че след "киното" ще е до  Ханде ???  Нееее  Peace

Аз пак да кажа , радвам се , че К  не е там  Peace

И стрелбите нямаше да помогнат  hahaha hahaha hahaha

# 61
Аз пък съжалявам ,че Кирето не е там Ще ше да е интересно да се види сега , като няма сценарий ,при коя ще е ........... newsm78
Дали при Ханде ,според сценария  или при ЯТ , щот сърцето го иска  Joy Joy Joy Joy Joy
Питай баба му и дядо му.. те знаят всичко Joy Joy Joy Joy

# 62
Липсва К.Б с оная лъскавата черна риза от оня купон  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Двамата ще са прекрасни просто  Joy Joy Joy

# 63
Аз пък съжалявам ,че Кирето не е там Ще ше да е интересно да се види сега , като няма сценарий ,при коя ще е ........... newsm78
Дали при Ханде ,според сценария  или при ЯТ , щот сърцето го иска  Joy Joy Joy Joy Joy

Зъбатото, щеше да  впие зъби в него  и нямаше да го пусне и за 1 секунда сам :Д

# 64
  И  това  си беше поредното доказателство , че повредата не е в нашия телевизор . Peace

# 65
# 66
Липсва К.Б с оная лъскавата черна риза от оня купон  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Двамата ще са прекрасни просто  Joy Joy Joy

Направо  картинката ще е : Сгоден циганин и  невестата му  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 67
Питай баба му и дядо му.. те знаят всичко Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo пфууууууууууу да си баба и дядо на тези години  Joy Joy Joy Joy
Красе , аз знам ,че ще е при голото , ама 1 година да стоиш до някой ,то сигурно навика проговаря в теб ...... а нали знаеш ,че навика е втора природа  Joy Joy Joy

Краси иска ми се нещо , което никога няма да стане  Hug Hug Hug

А защо Окито не е там ,нали й е гадже  или булката ги е поканила без половинките  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 68
Аааа не  Naughty Той щеше да е с риза в цвета , в който е и роклята и..(нали знаете традицията  Joy) разкопчана минимум до 3тото копче Joy Един за друг просто Joy Joy

# 69
Липсва К.Б с оная лъскавата черна риза от оня купон  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Двамата ще са прекрасни просто  Joy Joy Joy

Той там си беше топ изпълнение , нещо ала  на" Мерсин" сгодения брат  hahaha hahaha hahaha

# 70

Направо  картинката ще е : Сгоден циганин и  невестата му  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 71
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хелоооо   bouquet  bouquet  bouquet

# 72
# 73
# 74
    Ирче  , на сватбена вълна сме , направо сме си на  купона  Joy Joy Joy Joy

Ханде си е супер  Heart Eyes

Имам чувството , че още е отслабнала .

Общи условия

Активация на акаунт