След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.4

• 16 360
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
 spam2
Скрит текст:
Вчера пуснах първия еп на КСШ, за да се подготвя за Мурка. Не е зле, хареса ми. Саундтракът ме впечатли и въобще не се очудих като разбрах, че е на Тойгар. Киво - велик е тоя човек. Всяка роля е различен. Забавно е само как във филма руснаци си говорят помежду си на турски и как на Пьотр му се вика Петро, но като цяло ми хареса.  Flutter

# 646
spam2
Скрит текст:
Вчера пуснах първия еп на КСШ, за да се подготвя за Мурка. Не е зле, хареса ми. Саундтракът ме впечатли и въобще не се очудих като разбрах, че е на Тойгар. Киво - велик е тоя човек. Всяка роля е различен. Забавно е само как във филма руснаци си говорят помежду си на турски и как на Пьотр му се вика Петро, но като цяло ми хареса.  Flutter

Дейзи мила , Киво е машина , всяка роля я играе различно и няма помен от жест , мимика и ли нещо друго от предишния му образ . ПРосто наистина е много добър и се надгражда във всяка следваща роля ...И на мен КСШ ми харесва ....не ми е страст ,като слънцата ,разбира се ......
  Пожелавам същото и на Керем Бюрсин , дано и той успее като него и през септември да надскочи Керем Сайер ..... дано не използва същите мимики и жестове

Hug Hug Hug

# 647
Оооо Бабче, Мише, добре сте се завърнали, че ни липсвахте в темата  Hug  Hug  Heart Eyes

Дани, благодаря ти, слънце, радвам се, че ти е харесало Hug Друго си е да положиш усилия и да твориш за пред публика, някак по(вече) гали егото   Mr. Green  Wink

Дани, аз почнах да качвам епизодите, които krisssbi иска, в DOX и мислех да ги постна тук в темата... сега видях, че ти си й предложила и друг вариант.. но така или иначе вече почнах, ще ги довърша...
В момента разполагам с време и техника за тази цел - нямаме много работа и така и така съм пред компа...  Wink

Кате  Hug не пропускаш  на твойта машина да й направиш реклама  Heart Eyes Чак ми стана любопитно и аз да му проследя повечко роли, да видя що толкоз го хвалите  Sunglasses

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 17:13 от LoVeni

# 648
Бабче и Мише добре сте дошли. Hug

# 649
krisssbi, ето, качих 49 и 50-и епизод в ДОХ:
Но явно има проблем с този сайт, вероятно отчита брой сваляния ли, не знам, но останалите три епизода не мога да ги сваля. Довечера, като се прибера, ще ги кача и тях.

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 18.08.14.
Файл : gunesi_beklerken_49
Линк за сваляне http://dox.bg/files/dw?a=adf4565f73

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 18.08.14.
Файл : Gunesi_Beklerken_50
Линк за сваляне  : http://dox.bg/files/dw?a=29d23633d6

# 650
  • София
Такааааааааа............изчетох тази тема. Остава ми предната.

Питали сте за мен  Heart Eyes  Hug

Аз от купон нито ТВ, нито нет, нищо. Сега не мога да наваксам с информацията.

Видях новата снимка на Кирето  Heart Eyes, снимките на Ханденце  Heart Eyes и Зъбла  Sick .

Довечера се надявам да наваксам с предната тема.  Peace

# 651
Мише, ще наваксаш  Mr. Green Главно сме редили Зъбатка  Laughing

# 652

Искам тазиии снимкааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Масалчето и татенцето в един цвят  Crazy

# 653
# 654

Керем казал на Ханде да си скрие деколтето, а на приятелката си нищо не казвал  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 655

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Дедека харесвал снимки на Зъбла  Sick Sick Sick

# 656

Тази много зле изглежда  Stop

# 657
Страхотен монолог си водя  Party Party Mr. Green Mr. Green

# 658
# 659
Ooo,Теро,честито облекло Hug

Общи условия

Активация на акаунт