София - кв. Надежда (2)

• 19 088
  • 316
  •   1
Отговори
# 105
An Mary, като идваш от могилата и тръгнеш от лявата страна на езерото, пейките са преди да стигнеш тези с пясъчника

# 106
Я какво скитане му дръпваме всички, темичката ни чак на 3-та страница отишла Laughing Нека нека, да е все така хубавко времето да се отворят тез души, че се захлюпихме цяла зима.
И тъй, да докладвам, от 17.04 между 12 и 13ч ще взимам кухня от яслата до социалните, демек 24-та. Та ще съм в района често, но не съм голяма фенка на северния парк, та ако го пропускате чат пат може да се виждаме. Не че няма да дойда някой път с вас и на парка де Grinning Хайде до скоро!

# 107
айде и аз да се разпиша:) от един месец съм във форума,но чак сега влизам в отчетни
казвам се анжела,имам син калин,роден на 09.10.2003г,педиатър-д-р беремлийска от 8 поликлиника,живеем в 5-та част,ходя на работа та само през почивните дни ходим на разходки,запознах се с мери на акцията на мамите в борисовата градина,но искам и с другите,че само с малкия се разхождам и няма с кого две приказки да си кажа...
  bouquet

# 108
Добре дошла в темичката! И в градинката при Силви също когато решиш, всеки ден сме там с Ирина. Hug

# 109
  • София
Позатриха се надежденските мами. Таз седмица бях малко заета, но от другата пак съм фри.

# 110
Мери, едно въпросче, за парите които събираш за памперсите.
Кога и къде можем да се видим евентуално, че да ти дам?
А междудругото знаете ли че днес и утре има Вликденски базар организиран от движението?

# 111
Знам да, и е минало чудесно! Peace
За паричките, ти кажи кога и къде ти е удобно, аз скитам на воля, особено от утре, когато започвам да взимам кухня от 6-та част Laughing

# 112
  • София
Клео ми даде парички Simple Smile Мери в петък ще ходим за памперси.

# 113
Като гледам другите темички как дръпват.....А ние май сме най-зле.Ама то май и аз не пиша много често Embarassed.Хайде да се съберем някой слънчев ден?

# 114
An Mary, извинявай ама не те познах на базара Embarassed
Мери, като ходиш до кухнята минавай през парка, ние обикновено сме там

# 115
  • София
Здравейте мами!  Grinning
Казвам се Надя и вече всеки момент очаквам да се роди бебе Мартин  Flutter Живеем в Толстой бл.55 точно зад културния дом, преди това живеехме зад Шел в първа част, преди това в пета част ... Още не съм си избрала педиатър, колебая се между др.Борисова и др.Беремлийска от 8ма п-ка, ще съм много благодарна ако някой ми помогне   bouquet
чао засега  Hug

# 116
OnkoPonko,честит рожден ден! Бъди здрава,а момчетата много да те слушкат!  bdbaloni Drunk baloni

# 117
OnkoPonko,честит рожден ден! Бъди здрава,а момчетата много да те слушкат!  bdbaloni Drunk baloni
  bouquet

# 118
  • София
Клео няма проблем Simple Smile
Онко една голяма  Hug и още по-голяма бира от мен Simple Smile

# 119
мами,ползвали ли сте услугите на детския център в 6-та част?отзиви?
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт