София - кв. Надежда (2)

• 19 074
  • 316
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Анджи на мен ми харесва. За децата има две големи зали, за майките салон за непушачи. Приятно е. Мисля, че може да оставиш детето си за определено време, има каки, които го гледат.

# 121
 Shocked Разкрита съм! На първа страница сигурно са излезли факти за моя рожден ден  Peace . Ей сега се връщам от купона в Happy  Crazy . Благодаря за поздравите   bouquet . Позагубих се, признавам, ма нали почнах работа и още не знам на коя планета съм  #Crazy . А днес докато си почивах, ходих да боядисвам оградата на детската градина и ми остана южната и северозападната част от оградата  Joy , ако някой има желание  hahaha може да помогне с една, две ръце  Mr. Green

# 122
Анджи на мен ми харесва. За децата има две големи зали, за майките салон за непушачи. Приятно е. Мисля, че може да оставиш детето си за определено време, има каки, които го гледат.
  bouquet
искам да го оставя за 1-2 часа,за да мога да мина по магазините набързо Mr. Green
голям е разбойник и с него е невъзможно,а му трябват дрешки за пролетта
още веднъж smile3525

# 123
Здравейте момичета!
Надявям се приемате нови членове към групата на надежденските мами  Praynig
Ако е така моля запишете и мен  Simple Smile Казвам се Петя и живея в бл.132, на 29 г. с бебе Диана.
Къде излизате напоследък? Аз съм близо до кафето на Силви та ще се радвам ако следващата седмица някой излиза натам да драсне два реда да се присъединя и аз към компанията ако може  Blush  Ще се радвам да се запознаем  Grinning

Здравей Kleo_80  Grinning мисля, че с теб се познаваме. Ще ти пратя на лични една информация, която помня, че те интересуваше

# 124
Христос воскресе!
На всички ви желая много здраве и радост!

Мери, като ходиш до кухнята минавай през парка, ние обикновено сме там
Ще се наканя някой ден да дойда с вас на парка и да поостана, обещавам! Peace

# 125
Здравейте мами от Надежда. Казвам се Невена на 27г. и живея в бл.155. Ще се радвам ако ме приемете за член в това малко общество. С някои от вас се познаваме, а за останалите имам две дъщерички и излизах преди в парка, но откакто се роди Аля ми е трудно и за това сме около блока. Ако някои има път насам или знае място в първа част където мога да пусна голямата кака да играе без да се притеснявам дали няма да изхвърчи на улицата моля да каже. Ще се радвам да се видим и запознаем!
Целувки от нас

# 126
Момичета извинявам се забравих да напиша, че педиатър ни е доктор Беремлийска от 8-мо ДКЦ

# 127
Аууу никой не пише, срамота! Crossing Arms
Ние сме добре, все една и съща, всеки ден следобед сме на Силви.
 Неви добре дошла! Hug

# 128
Момичета наистина никой не пише, затова аз да се разпиша с една хубава новина. Grinning
Увеличихме се надежденските мами, Nadia777, която писа тук че чака бебе роди.  bouquet
Тя ми е кума - роди на 29-ти април бебе Мартин 3950, 50 см.
Чакаме я да се присъедини на разходки Heart Eyes

# 129
Да им е живо и здраво детето и много да ги радва! Simple Smile
Нека да има повече такива хубави новини!

# 130
kleo_80 честита рожбица на кумата ти мама Надя! Да расте послушен, умен и щастлив  Мартин!

# 131
  • София
Софийска вода
Цитат
Следното съобщение се отнася до абониралите се за следните райони:
Надежда
Съобщението на кирилица:

Уважаеми клиенти,

На 3 май 2006 г. (сряда) ще бъде извършено превключване на новоизграден водопровод с диаметър 110 мм към уличен водопровод с диаметър 150 мм в ж.к. “Надежда” 2. Затова се налага от 09:00 до 21:00 часа временно да бъде прекъснато водоподаването на бл. 105, бл. 106 и бл. 107 в ж.к. “Надежда” 2.

При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска пред бл. 106.

“Софийска вода” АД се извинява за причинените временни неудобства. Живеещите в споменатия район могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.

# 132
Софийска вода
Цитат
Следното съобщение се отнася до абониралите се за следните райони:
Надежда
Съобщението на кирилица:

Уважаеми клиенти,

На 3 май 2006 г. (сряда) ще бъде извършено превключване на новоизграден водопровод с диаметър 110 мм към уличен водопровод с диаметър 150 мм в ж.к. “Надежда” 2. Затова се налага от 09:00 до 21:00 часа временно да бъде прекъснато водоподаването на бл. 105, бл. 106 и бл. 107 в ж.к. “Надежда” 2.

При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска пред бл. 106.

“Софийска вода” АД се извинява за причинените временни неудобства. Живеещите в споменатия район могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 8122121.
"Надежда"2,бл.106,107 и 105?????Тези номера не са ли в "Надежда"1?

# 133
  • София
Е там са де Simple Smile То може и водата да не спират, ама са длъжни да пратят мейл.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт