София - кв. Надежда (2)

• 19 137
  • 316
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз съм много доволна от др Наасан с две ръце съм за него Peace

Пеперуна , чувала съм наистина добри отзиви за д-р Беремлийска, но също така знам че много се чака при нея. Така ли е наистина?

# 196
да така е,много се чака Sick
рядко се случва да няма никой пред кабинета и
и въпреки това не я сменям Mr. Green

# 197

аз съм много доволна от нашата докторка-Беремлийска Peace
[/quote]

чудя при кой лекар да го запиша. Ако пък можете да ми препоръчате друг от 8мо ДКЦ, също ще ви бъда благодарна.

аз съм много доволна от нашата докторка-Беремлийска Peace
И аз съм за Беремлийска,въпреки,че не си паснахме с намеренията за късното захранване  Confused Във всички други отношения е много точна и с усет към бебоците.
За сега не чакаме, за бебчетата има специално място за консултации и се уточняваме предварително с лекарката.
Успешно и леко раждане   bouquet

# 198
  • София

И аз съм за Беремлийска,въпреки,че не си паснахме с намеренията за късното захранване  Confused Във всички други отношения е много точна и с усет към бебоците.
За сега не чакаме, за бебчетата има специално място за консултации и се уточняваме предварително с лекарката.
Успешно и леко раждане   bouquet

Благодаря ти Донинка Grinning

# 199
Много се извинявам, моля, не го приемайте като спам:

Момичета, една приятелка с 5 годишно дете и 3 месечно бебе я молят да си напусне квартирата спешно. Можете ли да помогнете? Изискванията й са: едно- или двустаен до 300 лв., ТЕЦ, необзаведен, дългосрочно. В досегашната им квартира са живели 6 години и са изключително коректи хора. Пишете ми на лични, за да й предам телефоните. Ще съм ви много благодарна!   bouquet

# 200
Много се извинявам, моля, не го приемайте като спам:

Момичета, една приятелка с 5 годишно дете и 3 месечно бебе я молят да си напусне квартирата спешно. Можете ли да помогнете? Изискванията й са: едно- или двустаен до 300 лв., ТЕЦ, необзаведен, дългосрочно. В досегашната им квартира са живели 6 години и са изключително коректи хора. Пишете ми на лични, за да й предам телефоните. Ще съм ви много благодарна!   bouquet
Момичета,аз съм със същата молба,мама Мери си търси много спешно квартира,до няколко дни иначе остават с бебка и баткото на улицата.Моля ви с цялото си сърце,нека им помогнем.

# 201
Много съжалявам за ситуацията при мама Мери  Sad Жалко, че не мога да помогна и стискам палци да се намери бързо решение  Praynig
 А Надежденските мами нещо хич не се обаждат тука  newsm78, то не,че и аз съм от пишещите,ама съвсем ни замря темичката.
Аз пък си търся компания  Embarassed, че на двете с Вилката ни е скучно. За съжаление сладкарницата и парка са ми далечко. До скоро си имах дружка в градинката зад църквата - мама Inik с Крумчето, но заминаха по гости. Най-близко ми е при Силви, но като никой не познавам  Confused
Приятен ден и слънчеви разходки на мами и бебчета   bouquet

# 202
Много съжалявам за ситуацията при мама Мери  Sad Жалко, че не мога да помогна и стискам палци да се намери бързо решение  Praynig
 А Надежденските мами нещо хич не се обаждат тука  newsm78, то не,че и аз съм от пишещите,ама съвсем ни замря темичката.
Аз пък си търся компания  Embarassed, че на двете с Вилката ни е скучно. За съжаление сладкарницата и парка са ми далечко. До скоро си имах дружка в градинката зад църквата - мама Inik с Крумчето, но заминаха по гости. Най-близко ми е при Силви, но като никой не познавам  Confused
Приятен ден и слънчеви разходки на мами и бебчета   bouquet
След като ти е най-близо на "Силви",идвай там.Ние с Мери сме там всеки следобед.Добре си дошла!!

# 203
много жалко, дано скоро си намерят жилища момичетата.
успех от мен.

# 204
  • София
Бре много неприятно  Sad
Ще се ослушвам за квартири в района, но ако разлепите в околните блокове обяви, че се търси квартира може да излезе нещо newsm78

Съвсем изключих Embarassed
Не мога да не се похваля.....вижте кой си има нова лентичка Joy

# 205

Съвсем изключих Embarassed
Не мога да не се похваля.....вижте кой си има нова лентичка Joy

anim   bouquet да е лека и безпроблемна!

съвсем благородно завиждам Heart Eyes

# 206
  • София

съвсем благородно завиждам Heart Eyes

Ами ...да ти се връща  Hug скоро и ти да се похвалиш
Благодаря за пожеланието....дано Praynig

# 207
Anim,честито  newsm67

# 208
  • София
Мерси Hug
Стискам палци на  Мери по-скоро да си намери квартира  Praynig, ситуацията е ужасно неприятна и си представям какво й е ooooh!

# 209
Мери вече има нов дом,направих я комшийка Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт