София - кв. Надежда (2)

• 19 142
  • 316
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
позволявам си да ви пиша,защото искам да ни приемете във вашия отбор.Ние от септември месец ще живеем в Надежда2 и никой не познаваме.Малката Алекс скоро ще направи 1 годинка и искам да си намерим компания при разходките и кафенцата.За нас Надежда е напълно непознат квартал,така че с ваша помощ се надявам да свикнем бързо.Ще се радвам да се запознаем.
Поздрави на малки и големи дечица.

# 211
ЧРД  BODLIVATA!  bouquet
Весел празник,много слънце и усмивки!

newsm59 newsm59 newsm59

# 212
някоя мама да иска да се разходим в парка по-късно днес?
или всички сте на море? Thinking

# 213
Благодаря за пожеланията,пеперуна! Party

# 214
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги в темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 215
аз участвах в подписката,но не можах да дойда на протеста Embarassed и като чух за промените-е разревах се от кеф,отивам да чета темата за детските

за мен е безкрайно удоволствие да съм част от този форум Hug

# 216
Здравейте от мен  bouquet

Аз съм от 3та част, надявам се да не пречи Grinning Аз сега разбрах, че има и по квартали..... Embarassed .Иначе сега съм бъдеща мама, а януари  настояща
smile3535 smile3535 smile3535

Ще се радвам, ако се видим някой път

Thinking  Тук защо така никой не пише!??!!?

# 217
  • София
Не съм ви чела отдавна, не че по темата има някакво развитие. Може би сте много морски Simple Smile

# 218
Ей, отдавна ви чета,но нямам много време за писане...та да се присъединя и аз към майките от Надежда(от 2-ра част съм)..най-после Joy..викам си защо не взема да напиша нещо в отчетни.Та какво да се похваля..наскоро празнувахме с бебо половин рожден ден Party...вече седи сам и прави щуротии.Хайде до скоро,че нещо ме вика онзи сладур Hug

# 219
никой не пише ей... Wink голяма ваканция явно...
ние ходим всяка сутрин до обяд в парка(да се възползваме от слънцето още) сам самички, щото никой не познаваме Embarassedама нали сме и още малки....предимно разходки(и 15 минутно кафе за мама Mr. Green)

# 220
здравейте мамита от Надежда,
нещо няма никой в нашата страничка, така е отпускарският сезон.
и ние заминаваме на моренце на 01 септември с бебешока, така че ще липсваме 10 дена. като се върна ще пиша как е било.
цунки на всички!!

# 221
Ети, страхотно изкарване и послушен бебешор ви пожелавам. И хубаво временце разбира се  Hug

# 222
Аз пък няма да ходя на мореееееееее newsm45 newsm45

# 223
  • София
Споко Ирка не си единствената. Успях само за един уикенд да стигна до Бургас.

# 224
мерси за пожеланията,
и аз тази почивка я чакам от миналия септ. то не че ще е почивка с бебето, но поне ще сменя средата...

Общи условия

Активация на акаунт