София - кв. Надежда (2)

• 19 579
  • 316
  •   1
Отговори
# 225
момичета,
прибрахме се от морето - май в къщи си е най - добре.
иначе си починахме и направихме малко тен.
нещо темичката ни е отишла много назад, защо никой не пише.
сигурно още не е свършил отпускарският сезон.
целувки на всички от мен и Лора.

# 226
ха добре завърнала се на eti
ние сега се връщаме от лекар..биха ни втората ваксина..дано мине леко...
ако не вдигнем темпратура сме на линия следобяд за разходка

# 227
  • 1st floor
Преди живеех при вас до църквата. Имах една приятелка Ани, която сега трябва да е майче на 2-3 годишно детенце. Тя е черничка , с много гъсти и дълги черни мигли.Живее мужду 15-то у-ще и Църквата, в дългия блок точно до Република/поне преди живееше там/.Някой да я познава newsm78?Не съм я виждала откакто беше бременна.Поздрави на всички майки от Надежда от мен  bouquet

# 228
  • София
Мале Гери какво описание даде Simple Smile Аз живея в един дълъг блок на Република Simple Smile (272)

# 229
Привет!

Мноого отдавна не съм се разписвала. Blush Добре дошли на новите мами,а и на всички след отпуската.Имам въпрос-къде в квартала се продават пюрета на "Сънвал"?

# 230
Здравейте и от нас Hug
Бодлижата такижа пюрета не съм виждала, но преди два дни видях че ще откриват някакъв нов магазин за детски храни - тъкмо го зареждаха... та не знам дали ще има де, ама като ходите на разходка може да погледнете. По Ломско, малко след Шела, от лявата страна се падаше...
А аз да питам майките на по-големички дечица - знаете ли в района да има някаква частна занималня... която да взима детето и да работят поне до 18 часа?   
BTW, Ирина, май те видях на първия учебен ден Wink ама не съм много сигурна - в коя паралелка е твойто детенце?... Моя е в "Б" при Владимирова

# 231
Бодливата, sorry за грешката

# 232
inik благодаря за инфото,ще го проверя този нов магазин. Peace

# 233
Бодливата - аз ходих до него - и там няма...Sad Мислех си че щом е специализиран за детски храни би трябвало да заредят по-богат асортимнет, ама не. 

# 234
Бодливата - аз ходих до него - и там няма...Sad Мислех си че щом е специализиран за детски храни би трябвало да заредят по-богат асортимнет, ама не. 

Пфу,жалко!Така се надявах поне там  да има.. Бяха ми казали че има в "Джиджо",вчера ходих и нямаха,нямало и да зареждат повече. Confused Търся ги,защото сме с АБКМ,те нали са за алегични деца,повечето са безмлечни.Взех няколко бурканчета на Алете да пробваме,че от тях няма в Хит.Ние от там пазаруваме по принцип,има всякакви пюрета,каши,сокове и чайове,но на Сънвал няма нищо.

# 235
Бодливке, да дам и аз малко инфо по въпроса  Wink Купувах наскоро пюре на Сънвал от детски магазин "Цар лъв" в Люлин 8, май беше  newsm78. Не обърнах внимание на разнообразието, но със сигурност имаше няколко вида еднокомпонентни (аз бях взела фин пащърнак). Ето тел на магазина 927 72 48

# 236
Мамчета,търся си съквартирантка,разделяме се с таткото,аз искам да остана с детето в сегашната квартира,но няма да смогвам с наема,апартамента е двустаен,в пета част-ако познавате някого...ще съм много благодарна   bouquet

оставям си и мейла: anjeline@abv.bg

# 237
Doninka много благодаря за инфото! Hug  bouquet

# 238
И аз съм от Надежда 2 .Казвам се Стантислава и съм на 24 години.Чакаме бебо през май.Живи и здрави ще се присъедина към вас на сутрешно кафе с децата

# 239
Здравейте бъдещи и настоящи мами!
И ние сме в Надежда-2. Чакаме беби в края на април или началото на май 2007.  Ще се радвам да станем част от компанията на детски разходки и вероятно понякога ще ви досаждам с "глупави" въпроси, но нали вече сте минали по пътя, по който аз сега тръгвам Simple Smile
beauty_blondi с теб сме с малка разлика Grinning Честито! Виждам, че си съвсем прясна булка  bouquet Желая ти много семейно щастие.

Общи условия

Активация на акаунт