София - кв. Надежда (2)

• 19 115
  • 316
  •   1
Отговори
# 240
 newsm32 newsm32 newsm32Благодаря за топлото посрещане.Аз да си призная съм вече в кв.Хаджи Димитър,но си се чувствам надежденка.Много си обичам квартала , а и в градинката пред блока в който живеех има много майки с деца и много си ги обичам.Има лоза отпред и лятото е много хубаво-сянка, кафе приказчица.Майките са над 30.А тук в Х.Д. е пусто.АЗ ще си ходя с бебка в Надежда през деня newsm03 newsm03 newsm03

# 241
Хей маминки от Надежда нищо не пишете .Кажете някоя клюка от квартала!!!!!!!!!!! smile3535 Animal Cow smile3535

# 242
Здравейте съседки! И съседчета! Присъединявам се към кварталната тема. Моите деца са големи и времето, в което обикаляхме градинките отмина. Но затова пък бог ни е дал почивните дни. С Мери вече се познаваме. Здравей Мери! Ти защо не ме покани тук? Можеше още по топло да се присъединя.
Видях, че Лора на Ети днес става на 4 месеца. Честита ви една трета от годинката! Аз живея в 151 блок. На 33 години съм вече /но още се придвижвам без бастун/ Галя е в 170 ОДЗ а Лили в СМГ.
Ще се радвам да се запозная с всички ви.
рр/ Къде е при Силви?  И какво е?

# 243
  • София
Добре дошли на новите момичета Hug

Брех откога не съм писала Embarassed
Все се надявам, че някоя събота и неделя ще се видим по градинките.....ама пустите му задачки все излиза нещо спешно ooooh!

мама_знае и аз съм записала щерката в 170 ОДЗ, все още нямам впечатления (ходим там от 2 седмици и е  newsm50 ) но ще се радвам да си побъбрим за детската. Ако искаш на лични да не разводняваме темата Hug

# 244
Kleo_80, а-а-а-а! Как да ти пиша, като ти е препълнена кутията? Кажи ми как?
Anim  - темата, както се влачи, няма да й навреди особено малко клю-клю. Вие при кои учителки сте? Тук си знаят работата и гледат децата много добре. Освен това научават наистина много.  Ще свикнете бързо  Peace

# 245
  • Някъде на път....
Да се запиша и аз в темата, ама тя много запустяла.........

# 246
Оправяме я вече  Laughing Сега ще застудее и целият форум ще живне.

# 247
  • Някъде на път....
То вече си застудя, преди малко в парка бяхме само 3 майки...... Sad

# 248
То вече си застудя, преди малко в парка бяхме само 3 майки...... Sad

Мда,застудя си ама как тъй само три? И ние бяхме в парка днес след обяд,но сигурно в навалицата не сме се видели.. Mr. Green

# 249
  • Някъде на път....
Мда,застудя си ама как тъй само три? И ние бяхме в парка днес след обяд,но сигурно в навалицата не сме се видели.. Mr. Green
Ха-ха, голяма навалица......Аз кликнах тук-там , но за тебе не се сетих - жалко, можеше да се намерим някъде в навалицата.... Praynig

# 250
Раздвижи ни се темичката. Къде се събирахте миналата зима?

# 251
  • Някъде на път....
Ами ходехме си по гости, понякога в "Пакостници", ама тогава бебешорите бяха малки и беше по-лесно, те си спинкат - ние си пием кафета и си лафим сладко-сладко.......Сега вече не е същото...... newsm78

# 252
мерси за пожеланията за Лора. честно казано, не разбрах как минаха 4 месеца, сигурно така  ще минава занапред времете - бързо и неусетно.

# 253
  • София
Anim  - темата, както се влачи, няма да й навреди особено малко клю-клю. Вие при кои учителки сте? Тук си знаят работата и гледат децата много добре. Освен това научават наистина много.  Ще свикнете бързо  Peace

Амиии newsm78 де да знам как се казват. Вчера пробвах с разпит на щерката и тя рече госжа Петлова и леля Цецка Joy ....та предполагам, че едната госпожа е Петрова. Grinning Мен малко ме притеснява, че Криси е по-малка от децата в групата и съответно много ни се карат  Thinking(на мен и на баща й), че не се храни самичка и не може да се качи на тоалетната....за второто мисля да им купя дъска, че тя така е свикнала и затова не може без нея newsm78.
Но на мен проблема ми е нощните преживявания и бълнувания,  когато е на детска ooooh! понякога се буди нощем с викове и незнам това нормално ли е или ми е по-чувствително детето newsm78. Някой може ли да ми каже колко продължава този период на свикване, та да знам да се притеснявам ли или не? newsm78

# 254
Леля Цецка много мрънка, но отлично си върши работата. Госпожата ви се казва Рита Павлова и е най-доброто, което можете да поискате. За втората госпожа още не мога да разбера коя е. В детската градина не хранят децата. Но не се притеснявай, гладни няма да останат. А буденето нощем може да се дължи на възбуда от преживяното през деня. Особено ако не е ходила на ясла преди това. До нова година всичко ще ви е тип-топ!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт