БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 095
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Да покажа и аз докъде стигнах :

на живо е по -хубав.

Убих се да търся  схема на тази котка на Ланарте ,но не  намирам.Някой ако я е мяркал ,да ми я сподели ,плийс ooooh!

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 12:14 от ina.

# 211
Ето ти я в ПМ http://www.kladovo4kasxem.ru/load/zhivotnye/koshki/kot/9-1-0-2250?lbVz7x

само, че иска регистрация ако не си ще ти я дръпна  Peace

# 212
От София съм  Simple Smile Моля, насочете ме   bouquet
Аз съм ти далеч, иначе на драго сърце бих ти показала. Надявам се и софиянки да се включат с идеи и съвети от къде може да си купиш нещо като за начало, а и ако някоя от тях има възможност, може да ти помогнат и да го започнеш. Едно време като сме започвали ние да шием имаше само вилерови гоблени и сме се учили на тях и бод 1:1 и 1:4. От доста години има и много други дизайнери на гоблени, които предлагат много по- нови и хубави гоблени с комбинирани бодове в тях. Тези от нас, които са започнали с Вилер вече сме се попреориентирали и шием от другите, защото са по- интересни за изработка. Различните бодове създават различни ефекти на гоблена и ти задържат интереса до последния бод. Няма да навлизам в подробности за фирми и техники на шиене. Моят съвет е да си купиш нещо малко и след като го ушиеш и ти е харесало хобито ни , а и като четеш тук при нас ще се поинтересуваш и ще научиш много неща. И ние се учим една от друга и си помагаме.  Преди няколко поста Венера 81 е показала снимка, на това което тя е шила последно. Тя е новичка при нас и не знам това първо гобленче ли й е или е шила и други неща, но сега като се замисля това е много добро като за начало. Те са серийка от три гобленчета, но може да си ушиеш само едно от тях. Идеални са за украса в кухнята. Доколкото знам в магазина на Аксиома се стараят да ги поддържат в наличност. Ето ти линк към онлайн магазина- на тази страничка най- отдолу - трите гобленчета - две чашки и каничка с цветя
http://www.axioma-hobby-shop.com/bg/products/search-p52.html?key … D0%B0%D0%BA%D0%BE
Погледни от сайта контактите, за да видиш къде си намира магазинът им и да отидеш на място. А на място може да си избереш нещо друго. Не знам доколко продавачките са компетентни, за да те посъветват.

Ина, гоблена става много добре , колкото и да обясняваш че не ти върви шева. А онова малкото котенце да не би да е пораснало такъв голям котарак...

# 213

Много ,много благодаря , Мибобо Hugизтеглих . Ще го шия ,толкова да прилича на нашия котарак ,само очите му са по-жълти ... Лежи по същия начин и гледа с пренебрежение.

Роси , той е на една година някъде ,но не знам точно кога е роден.

# 214
  • с.Николово, обл. Русе
Това е последното ми творение.

# 215
  • До сърцето...
От София съм  Simple Smile Моля, насочете ме   bouquet

Препоръчвам ти магазина на DMC, на женския пазар. Имат налични несложните гоблени на Фервако и Пермин, при това сега има 10% намаление.  Peace
Скрит текст:
Перминчета

Магазина, в който предлагат асортимент на Риолис -
София, бул. Янко Сакъзов 36;  тел. 0888 36 42 90
Понеделник - Петък: 10.00 - 19.00    
Събота: 10.00 - 14.00
Скрит текст:

# 216
Ваня, голям сладур е този фейчо... пък може и момиченце да е newsm78
Момичета имам едно важно питане. Има ли стари и нови номера на ДМЦ. Какъв цвят трябва да е 806?

# 217
  • с.Николово, обл. Русе
Роси това е Феята на лалетата.

# 218
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Момичета имам едно важно питане. Има ли стари и нови номера на ДМЦ. Какъв цвят трябва да е 806?

Нови и стари номера на конци DMC:
Стари DMC – Заместени с:
504 Blue Green, Very Light 3813
731 Olive Green, Dark 732
776 Pink, Medium 3326
781 Topaz, Dark 782
806 Peacock Blue, Dark 3760
971 Pumpkin 740
3773 Desert Sand 407

# 219
Добри, много ти благодаря за бързия отговор. Ще се наложи да си купя. Реших да пошия малко по моята Къща на езерото и е дадено единия цвят в езерото да е 806, а са ми сложили едно кафеникаво, което изобщо не ми се връзва с езерна вода... Иначе до сега всички цветове са си ОК, само това кафеникаво много ме озадачи.

# 220
  • Пловдив
    Здравейте, момичета. И аз шия гоблени ,но бавно и нередовно. Мисля да си поръчам два от Вачеви. Доволни ли сте от комплектовките им? Благодаря за упътването предварително.

Това което видях наскоро като ушит гоблен на Вачеви ме отказа от тях до живот. Много красиви картинки, които нямат нищо общо с готовият модел. Мазало и единични бодове. Мисля, че ако си минеш нещо сама през програмата ще стане по добро...............

За да не съм голословна, скривам го, ако има хора с по-слаби сърца:

Скрит текст:

# 221
ina. ще показваш после котето  Hug , етапчето ти е много хубаво виждат се цветовете   Peace

За да не съм голословна, скривам го, ако има хора с по-слаби сърца:

Скрит текст:

Е не  Shocked ooooh!

# 222
Благодаряяяя, септември имам 12 свободни дни и ще посетя магазина в центъра, а по-нататък ще споделя какво излиза от ръцете ми  Mr. Green Колко горе-долу струва гоблен малък и лесен като за супер начинаещи  newsm78

# 223
# 224
Маугли, много ти благодаря за ключа   bouquet гоблена ти е страхотен, макар и с гобленов бод, но да ти кажа честно изобщо не си личи, че е гобленов, аз съм начинаеща и може би за това не виждам разлика или панамата ти е много ситна. Аз съм си приготвила бяла панама 16 каунт, с кръстче замислям да е, мисля че ще е ок

А относно трите мъника имам схемички, които пък любезна съфорумка ми даде малко по-нагоре в темата и си го комплектовах, гоблените са малки и лесни, шият се бързо, пък и са много красиви

За Целувката на Климт, ако не се лъжа оригинала е на Риолис

Общи условия

Активация на акаунт