БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 137
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Нека девойката разгледа няколко вида гоблени и сама да си оформи вкуса към него. Дано да вникне в смисъла, че гоблена е изкуство.

Всеки тип гоблен / бод, стил / има своя красота-стига да е направен както трябва. Мисля, че е повърхностно да се нарича Вилер праисторически. Вилеров гоблен по картина на Реноар праисторически ли е ? По-нестойностен ли е от някаква алегория на гола жена с котка ? Всичко зависи от стила на човека, интериора, мебелите и т.н.

# 256
Другарката певица Рени няма смисъл да се обиждаш на Вилерови гоблени Wink, наистина всичко е въпрос на вкус и никой не говори за стойност на гоблена. Аз имам шити Вилерови гоблени (както и повечето от момичетата тук) и сега като ги гледам, ами никога не бих ги ушила ако трябва да избирам из между новите разработки и тях. Да, има някои които са сравнително красиви и свежи, или са по известни картини, но повечето са с ужасни цветове, мрачни и тъмни и неизпипани като детайли на фона на сегашните разкошни разработки Peace .

Деси от какво ще показваш етапче - слънчогледите или селцето Simple Smile?

# 257
 yesНапълно съм съгласна с Рени ,въпреки че не съм привърженик на Вилер.Има много красиви съвременни гоблени ,но и много кич.

# 258
  • София и там където не се пуши
Ако са оригинални Вилерови, са доста красиви, но има и гадни съчетания.

Аз продължавам да си шия закупените ми отдавна Вилерови, но се радвам на всичко красиво.

Сърбат ме пръстите да си купя Дименшънс, ноо, като не съм се удържала с покупките преди време, сега ще почакам.

Но не съм купила конете на Вилер, а много ми се шият, нооо стискам зъби.  Joy

# 259
  • Пловдив
Според мен, не е нужно да се спори относно Вилер и другите.............. Винаги ще има различни мнения. От младежка възраст ми са интересни гоблените и хората, който ги шият, но започнах чак на 35, когато се появиха различни модели от познатия Вилер.

Нали казахте на момичето къде има магазини в София - ще отиде и ще си хареса според нейният мироглед и вкус...................

# 260
  • До сърцето...
Мисля, че е повърхностно да се нарича Вилер праисторически. Вилеров гоблен по картина на Реноар праисторически ли е ?

Да! Той е създаден за друго време. На тях им трябва замък или тежка обстановка, за да изпъкнат.
В панелно жилище или в селска къща стоят неуместно.

# 261
  • Балчик
Получих си слънчогледите на Алиса от китайчетата. Разочарована съм. Ползвали са пренабор от рускините и са го принтирали на цветно. ДО тук добре, но са сложили още мокри листата и всичко е залепнало. При разделянето стана мазало, половината знаци не се четат. Някой да има случайно пренабора? Писах и на китайчето.

# 262

Да! Той е създаден за друго време. На тях им трябва замък или тежка обстановка, за да изпъкнат.
В панелно жилище или в селска къща стоят неуместно.

Да, създаден е в друго време , но не толкова отдавна / чак по времето на замъците.../ Но е създаден по непреходен шедьовър. Това е изкуството.
Аз точно това казвам-зависи от обстановката и мебелите. Има хора в големи жилища, не само в панелки.
Всъщност спорът е безкраен и безмислен... Peace Peace

# 263
  • Димитровград
Получих си слънчогледите на Алиса от китайчетата. Разочарована съм. Ползвали са пренабор от рускините и са го принтирали на цветно. ДО тук добре, но са сложили още мокри листата и всичко е залепнало. При разделянето стана мазало, половината знаци не се четат. Някой да има случайно пренабора? Писах и на китайчето.
Джема, изтегли си го от тук. Жалко,че така се е получило! Аз мислех,че китайските комплекти са с оригиналната схема на Алиса. http://www.igolka.in.ua/load/solnechnye_mechty/1-1-0-4755

# 264
  • Балчик
Джема, изтегли си го от тук. Жалко,че така се е получило! Аз мислех,че китайските комплекти са с оригиналната схема на Алиса. http://www.igolka.in.ua/load/solnechnye_mechty/1-1-0-4755

Благодаря, и аз си мислих, че ще е открадната, но принтирана от ПМ направо не очаквах. Laughing

Ето снимки:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 18:01 от Джемма

# 265
Джемма, панамата бяла ли е или е принтирана? Колко ти излезе в лв? На Деси беще 57 лв доколкото помня- много ми се видяха.

# 266
  • Балчик
Не, панамата не  е принтирана, бяла е. 15,50 долара струваше. На Деси сигурно е оригинал или пак от Китай?

# 267
  • Димитровград
И аз си го купих,но оригинал на Алиса. 57 лв струваше,от Оля. Ще го шия през зимата и ще си купя и другите два-розите и лалетата,но този път от Муркините-там са по 32$.

# 268
  • Балчик
И аз си купих лалетата от Муркините.

# 269
Джемма пусни диспут като прикачиш снимките. Искай си пълно възстановяване. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт