БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Балчик
Джемма пусни диспут като прикачиш снимките. Искай си пълно възстановяване. Успех.

Ще видя какво ще отговори първо продавача. Peace

Някой знае ли как да си направя в ПМ схемата да е на цветни квадрати + символ? Сега имам 3 възможности - кръстчета и полукръстчета цветни, само символи, само цветни квадратчета.

# 271
Малко ме съмнява, че ще отговори. Нали не си му сложила оценка?

# 272
  • Балчик
Ами аз всъщност му поисках схема в електронен вариант само. Ако не отговори до утре, ще пусна диспут, Не съм слагала оценка разбира се, не съм потвърждавала поръчката. Общо 3 гоблена  купих от него, един за мен и 2 за приятелка.

# 273
Цитат
Някой знае ли как да си направя в ПМ схемата да е на цветни квадрати + символ? Сега имам 3 възможности - кръстчета и полукръстчета цветни, само символи, само цветни квадратчета.

Отиваш върху който и да е цвят от палитрата долу на екрана и с 2 клика отваряш  Pallete options.  Избираш четвъртото меню отляво надясно Symbol format / формат символа съответно на  английски и руски
и слагаш отметка на кутийката на последния ред в ляво. Моята версия е на руски - пише показат цвет за символом, а на английски би трябвало да пише нещо от рода на show color behind symbol

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 22:03 от koren63

# 274
  • София
Албенче, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава!!!
мибобо, на слънчогледите Simple Smile
Джемма, много неприятно! Аз също купих моя от Оля за 57 лева, защото не ми се чакаше да падне цената в Муркините. И определено държах да е оригинал, защото конците на Гамма безобразно много се различават от ДМЦ. След мен по схема се работи много трудно, защото драскам по нея, освен това тази гланцирана хартия се изтърква страшно бързо и някои символи по ръбчетата вече се четат многа трудно, иначе с удоволствие бих ти я пратила.

# 275
  • До сърцето...

Да, създаден е в друго време , но не толкова отдавна / чак по времето на замъците.../

Замъци има и сега, ако става на въпрос Grinning

А Якоб Вилер открива магазин в Берлин през 1893г. и първият каталог съдържа модели на покривки, възглавници, кавьорчета и гоблени-картини ушити с един цвят и кръстат бод.

Последния каталог предлага и нови модели на панама 14 каунт, шити с кръстчета.

Не отричам Вилеровото изкуство, но трябва да сме отворени към изкуството и на другите дизайнери и фирми. И към развитието на нашето хоби...

И аз съм дотук.  Peace

# 276
  • Балчик
koren63, много благодаря. Hug

Деси, ами на , реших да спестя някой лев, но сега ме стресна с това безобразно различие на цветовете. Конците ми изглеждат хубави на цвят. И какво сега, изобщо ли да не го започвам. Някъде из нета няма ли снимка на ушит по пренабор? newsm78

# 277
  Джемма,доколкото си спомням  от другия форум  за гоблени гледах,че Абазова го шиеше по китайски набор.Изглеждаше добре.

# 278
дами ,
дали някои може да ми даде схема на гоблен Ангел Пазител ?

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=87840  4-та снимка
http://www.gobleni-magazinbg.com/gallery/1/galeriya.html  1ва снимка

Благодаря ви !

# 279
  • София
 Джемма, ако няма да го започваш веднага, мога да ти изпратя остатъка от конците и да си прецениш дали ще оставиш наличните ДМЦ или ще замениш някои цветове  Hug

# 280
  • Пловдив
Джемма, Сайме наистина го шие, даже почти завършва - разкошно се получава...............

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=865847373447920&set= … ype=1&theater

# 281
  • Пловдив
Да взема и аз да покажа, че нещо съм свършила /фотото е благодарение на отзивчиви дружки/:

Picture 2097 by did_tag, on Flickr
Picture 2096 by did_tag, on Flickr
Picture 2095 by did_tag, on Flickr
Picture 20942 (2) by did_tag, on Flickr
006 by did_tag, on Flickr

# 282
  • Балчик
Деси, снощи го започнах, ще го ушия така, каквото стане. Май ще го шия паралелно с есенния пейзаж, Не правя така по принцип, но нямам търпение да видя какво ще се получи, а от пейзажа имам още доста да шия. Laughing
Продавачът ми прати схемата в електронен вариант.

did_tag, не мога да видя снимката във фейса, може ли да я свалиш и да ми я покажеш тук или на лични, ако момичето няма нищо против. А ти си ушила прекрасни неща.

# 283
  • Димитровград
did_tag,всички са много хубави! Чайничетата и аз ги заглеждам от известно време. И чорап много ми се иска да ушия,но май няма да е за тази Коледа...

# 284
Ехаа, did_tag, чудесни са всичките, браво!!  Последната снимка с цветенцата - имаш ли схема? Чудесен подарък би станал, а тъкмо се ровех и чудех какво да избера.

Общи условия

Активация на акаунт