БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 052
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Плевен
mama tini - аз познавам тези .Имам схемите им .Ако има  др.  newsm78

http://st.stranamam.ru/data/cache/2013feb/20/00/7366906_88454.jpg

В осинката идваш тук

http://club.osinka.ru/forum-57

Надолу има линкове на всички теми в нея.
Ако търсиш нещо специално напиши горе в празното квадратче/Искать в форуме/ ,но на руски и то една дума / совы, Панна, ......./Другия начин е чрез гугъла по  изображението ако имаш такова или пак по заглавие/тук може и по дълго да е/ .Може тогава да ти се покаже че го има и в оснката GrinningПо принцип рускините качват повече схеми от нас
за това винаги търся на руски-вышивка ....... или на англ- crоss stitch ......../не че знам англ.Ползвам онлайн преводача Peace

svetleto_3Peace smile3503 newsm10

# 451
Уфффф, нали от известно време шия китайския комплект, които е на 11каунт, а преди малко започнах да шия бухалчето по поръчка на сина ми. Гобленът ми е чаршаф, а панамката за картичката ми се губи в ръцете; гобленът го шия с 3 нишки, а картичката с 2; гобленът е на 11 к , а картичката е на 14к. Преходът е труден... Оплаках се.

# 452
  • плевен
mama tini - аз познавам тези .Имам схемите им .Ако има  др.  newsm78

http://st.stranamam.ru/data/cache/2013feb/20/00/7366906_88454.jpg

В осинката идваш тук

http://club.osinka.ru/forum-57

Надолу има линкове на всички теми в нея.
Ако търсиш нещо специално напиши горе в празното квадратче/Искать в форуме/ ,но на руски и то една дума / совы, Панна, ......./Другия начин е чрез гугъла по  изображението ако имаш такова или пак по заглавие/тук може и по дълго да е/ .Може тогава да ти се покаже че го има и в оснката GrinningПо принцип рускините качват повече схеми от нас
за това винаги търся на руски-вышивка ....... или на англ- crоss stitch ......../не че знам англ.Ползвам онлайн преводача Peace

svetleto_3Peace smile3503 newsm10

Пепен,благодаря!Аз така и направих:отидох в Осинката и написах на "търсене" схеми сови /е на руски
го написах/Аз съм учила руски и го скиприх въпроса.И се показаха точно твоите.Стигам до извода,че други няма.Може би  този за семейното щастие е и за късмет на дома  newsm78.А по  изображение нищо не се показва.

# 453
Пепен, много ти благодаря за линковете за Спондж боб, много си отзивчива  Hug

Най-много ми хареса коледния, но за беда не мога да отворя схемата, защото е само за приятели. Много ли ще е нахално да те помоля, ако ти се отваря да я качиш  Praynig

# 454
# 455
Супер си, много благодаря  Hug

Другата седмица ще релаксирам с него. Сега ми предстои трудната задача да направя 178 френски везълчета и ще показвам  Grinning

А междувременно се почерпете за здравето на всички, които празнуват днес

# 456
Голямо чудене и маене за цветята за моят сватбен гоблен. Crossing Arms

Днес ходих до кинкалерията и най-много ми хареса като наложих малки розички, но те са много обемисти и ще пречат на рамката ooooh! 

Взех сатенени конци, евентуално да направя контура само на цветята, която идея ми даде Пепен.

Взех и сатенени лентички, евентуално да направя цветята, който Бизи ми показа.

Ако тръгна да правя сатенените цветя, трябва ли да изпера предварително гоблена? Ако го изпера със цветята няма ли после при гладене да станат грозни и да го разваля, аз не съм правила никога такива цветя и е възможно изобщо да не успея да ги направя Mr. Green?

# 457
Реа, аз си мисля че ако решиш да правиш цветята с ленти е добре първо да изпереш и изгладиш гоблена и накрая да направиш цветята, иначе няма да можеш да го изгладиш хубаво, ако се опиташ да пазиш цветята да не ги сплескаш. А не е ли по- добре с ленти органза, че органзата е по- тънка от сатена.

# 458
Ох, не знам Роси, не знам.........

Накрая ще направя контур със сатененият конец и ще приключа. Аз сега робвах да правя ени цветя, ама многУ грознУ става 'начииииии Cry

Днес трябва да го приключа, че в понеделник ще го нося на рамка. Rolling Eyes

# 459
  • София
Здравейте, влизам да се похваля с първия от общо 8 мака , а ето го и как изглежда на целия гоблен
Много съм доволна и много ми харесва резултата

# 460
О, много добре се получава   bouquet

Направо да ми се прииска на човек и такъв гоблен ..  Grinning

# 461
Много хубави макове.

Аз с тези герои от това кретенско детско филмче Спъндж Боб вече откачам. Почти приключих с Патрик, сега искали Господин Рак, та и него подготвих. Не стига, че го гледат само него, ами сего и по цял ден го гледам, ама какво да правя като не мога да им отказвам на моите.

# 462
Едно мотивче за картичка от Permin /комплектът ми е подарък в играта с рождените дни/.

# 463
Много хубави макове.

Аз с тези герои от това кретенско детско филмче Спъндж Боб вече откачам. Почти приключих с Патрик, сега искали Господин Рак, та и него подготвих. Не стига, че го гледат само него, ами сего и по цял ден го гледам, ама какво да правя като не мога да им отказвам на моите.

разбирам те напълно ,но при нас е и още едно -Маша  и да не забравям Аз проклетникът ........
а аз обожавам да шия религиозни гоблени и с тези детските направо ми е ад.....
ама както казваш не може да се откаже на малките ....
дано някое друго детско  не излезе  Simple Smile

# 464
една позната търси много този гоблен
http://polina99.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.625621.28417501

дали може да се открие схема на него ?

благодаря ви предварително....

Общи условия

Активация на акаунт