БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 056
  • 740
  •   1
Отговори
# 60

Като се видим , ще го измислим  Grinning

# 61
  • Бургас
Хоп- изпрани и изгладени

# 62
  • Балчик
Приложение ще и се намери. Сега съм я скрила, че ММ я намери в неговите неща.  Joy

Laughing Да, то детето още като я видя и я припозна като материал на баща му. Laughing
Украинска е тази панама и аз още не съм я ползвала, в графа "Да има" съм я сложила. Laughing

шошка, чудни животини. Heart Eyes Hug

# 63
Ина, изобщо не ти върви бавно гоблена.
Шошка, много са сладки гоблените за детската стая. Рамкирай и почивай в очакване на появата на бебока. Леко раждане.

Ние от неделя сме на почивка на Балкана. През деня се разпльоквам на сянка до басейна и си шия гоблена- хем събирам тен, хем удоволствието от шиенето не изоставям.

# 64
Записвам се тук без нищо  Hug
Показвате много хубави неща Shocked   bouquet .
И предната тема завърши зрелищно Heart Eyes
Започнах птичетата и ги спрях. Другата седмица малката е поканена на 2 РД Crazy. Шия две  бродерийки едновременно. Не ми се искаше да са картички и измислих друго оформление. След няколко дни ще покажа Peace

# 65
  • Димитровград
Ина,много ти харесвам новия проект. И на Пепен пиленцата. И на Шошка животинките,особено котето. Ще го шия някога и аз. А на Хриси божурите колкото пъти ги видя,отивам и си вадя моите от шкафа, и въздишам...Толкова много гоблени,а толкова малко време!

# 66
  • По света и в нас.
Записвам се в новата тема ,да не ви изпусна.
Нещо лятото нямам много време за шиене.

# 67
Аз се записвам с коледни мотивчета, само десет съм направила за цяло лято  ooooh!

# 68
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ина,много ти харесвам новия проект. И на Пепен пиленцата. И на Шошка животинките,особено котето. Ще го шия някога и аз. А на Хриси божурите колкото пъти ги видя,отивам и си вадя моите от шкафа, и въздишам...Толкова много гоблени,а толкова малко време!

Sunglasses всички сме за пловдив Crazy

# 69
  • Пловдив

Sunglasses всички сме за пловдив Crazy

Кога??????????????

# 70
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy мръсен виц е, няма да го разкажа Blush

# 71
И аз да се запиша, този път по навреме. Етапче ще ви покажа, надявам се до няколко дни. Ходихме малко на екскурзийка вчера и още сме уморени от път, а от утре сме пак на работа та да видим кога точно ще успея да снимам и кача

# 72
Момичета на някого случайно да му се намира схема на това дребното на Дим, търсих го но не го намерих никъде.

# 73
Момичета на някого случайно да му се намира схема на това дребното на Дим, търсих го но не го намерих никъде.

http://irinaru.gallery.ru/watch?a=bh0H-hTgs Заповядай.

# 74
bisy_k много благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт