БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 035
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Не устоях, изкуших се...
Преди седмица говорих с Бачийска че ми се ще да си започна китайския гоблен и тя ми вика "Ама няма как да зарежеш конкурсния..." Вече минах средата, а до края на конкурса има три седмици... Та направих набързо една сметка че ми остават 14 знака за шиене и ако ушивам по един знак дневно ще успея преди крайния срок. И не устоях на изкушението и започнах китайското чаршафче. Та ето да ви покажа сега етапче от Слънчогледите и началото на Къщата на езерото.

Явно ставам за подстрекател Twisted Evil

Най-накрая се засрамвам и ще показвам, но снимките ми не са качествени - от телефона са.

До тук стигнах с Парижкият пазар

Снощи уших още малко + малко контур.

Нещо рамкирано

Сега като го гледам на снимката може би не му е подходяща рамката или паспартуто, но исках да е комплект с другият комплект на Дим - с пеперудата и Айфеловата кула. Иначе като си го гледам на живо двата си ми харесват много.  Laughing

И най-накрая рамкираният Макош - рамката ми стои от сума време и вчера сколасах да рамкирам. Все си мисля обаче че е накриво.  ooooh!

# 136
А, подстрекател...На мен като ми е слаб ангела, та си търся виновник... Като цяло идеята ми като се записах за участие беше че един месец ще хвана един гоблен и ще шия само него, а не както обикновено - хиляда неща почнати и и никое до никъде не е. Е, аз съм си аз, разкъсвам се на много посоки, но все пак успявам и да свърша по нещо.

# 137
Бачийска, благодаря за новата тема! Много хубаво става цветният пазар, а Макошът ти ми изглежда съвсем прав. Честита рамка и на пеперудите.
   Преди да се отчета искам да кажа, че Полина беше показала едни страхотни теменужки, които много ми харесаха... И съм решила да ги запомня.  Laughing Също така се наслаждавам с удоволствие на серийния филм, който редовно ни прожектира Джемма.  Laughing Нали ме разбирате, какво имам предвид?
   А аз шия вече десетина дена много редовно. Тамън ви се оплаках, а то пък ми дадоха шанс.  Laughing Май напреднах доста (е, според някои всичко си е еднакво, чак се принуждавам да снимам и да сравнявам етапи Crossing Arms), а и се появиха някакви участъци, при които няма много смяна на цветовете. Доволна съм, навреме влезнах в час, че се бях обезнадеждила.  Blush
   И още нещо - имах едни 3 и половина часа за един ден в парка с децата. Те пък като решиха да си играят сами и ето това сътворих:

Досещате ли се какво е?  Mr. Green  Wink

П.п. Я разкажете повечко за тези конкурси, че ми е любопитно. Какво се случва на тях?

# 138
  • с.Николово, обл. Русе
Бяло Цвете - това май е герба на групата - Трите кокошчици.  Joy  Joy  Joy

Дали съм проспала някои хора, но като че скоро не е писала Азарея?

# 139
  • sf
Май само аз ги нямам тия кокошки  hahaha
Аз шия,шия, много шия, сама съм, почивка съм, почти по цял ден съм на дивана с гоблена, що сериали и филми изгледах не е истина просто  Joy Но пък ми промиха мозъка тия любовни филми, вече страдам от несподелена любов  Joy

# 140
Здравейте.Най-после и аз да се  запиша. Редовно следя какво правите.Възхищавам ви се.Много красиви неща показвате -и готови и такива по които работите.Да ви покажа етап от моето творение. Остава ми много малко и започвам контур. кога обаче ще стане не се знае.Занимавам се с други неща и бодвам от време на време.
Правя това,но го скривам защото не е точно по темата ,но който иска може да погледне
Скрит текст:
дъщеря ми ще се жени и мама се превърна в сватбена агенция.отворих си работилница за сватбени аксесоари и това са част от нещата които сътворих   

Роси благодаря за органайзера-чудо Simple Smile И кога успя да избоцкаш толкова от китайския. когато се видяхме бяха само 5-6 кръстчета.

# 141
Ау, Дечко, браво!! Да те наема и за моята сватба?  newsm78 Извинете за спама, не се сдържах...

# 142
KoteVania, позна от раз!  Grinning
de4ko95, и от мен имаш браво!   bouquet
donsitaJoy Joy!

# 143
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Дечко, дъщеря ми е на 16. Така че от сега те резервирам  Hug Шапка ти свалям за произведенията  Hug

Донсита, онзи ден фокусирам един индийски сериал по тв. Само като ги видях как се коколят  и се гледат получих уртикария.

# 144
  • Пловдив
Здравейте!
Тук се редят все повече и повече красоти.
Да ви покажа аз до къде съм с Великолепната ера на Дим http://smarfietka13.snimka.bg/tapestries/dim.783868.33809149 , но за сега се замразява, защото от 29.07 бебета вкъщи станаха две и  нямам време.
Но за сметка на това мерак много. След поста на DramaQween и разглеждайки нейните покупки от китайчетата не се сдържах и грабнах ето това http://www.aliexpress.com/snapshot/6186734005.html . Както каза Роси Слаб ми е и на мен ангела Simple Smile А пък да видим кога ще ги шия.

# 145
  • sf

Донсита, онзи ден фокусирам един индийски сериал по тв. Само като ги видях как се коколят  и се гледат получих уртикария.
Тия са ми най-готини за фон - шия си и от време на време хвърлям по някое око, не следя сюжет, интриги, не влагам мисъл  hahaha  идеално просто  Mr. Green

# 146
  • София
Ау, много красоти, много нещо. Аз за момента стискам зъби и не се поддавам на изкушението. След една седмица почивка вкъщи и аз имам резултат-да не съм капо

# 147
Искам да кажа че на връщане от почивката ни видях наживо красотите на Дечко за сватбата, даже нагледно ми показа как се правят цветчетата за украса. Все пак и аз имам дъщеря, но се надявам да не ми се налага скоро да прилагам на практика наученото- малко ми е детето още...
Скрит текст:
По време на отпуската видях една статия за лесно печене на чушки и реших като се приберем да пробвам този начин. Преди малко пекох чушки. Много съм доволна- вече само такаще пека чушки. И понеже сте ми дружки, реших да споделя с вас. Много бързо става и се икономисва доста време, което може да ползваме да шием.
http://www.zajenata.bg/%D1%85%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B … 82-news24885.html

Смърфиетка, честита рожба! Живо и здраво да е бебенцето и само радост да носи. А гоблена е почти готов. Браво!

Бяло цвете, прихващаш лоши неща от мен. Не се разкъсвай- ший Жеравна че чакаме да я видим. А като не искаш да ни показваш етапчета, поне кажи до къде си стигнала- четвърт, половина или повече. А относно конкурсите- то все някъде се организират. Специално този, в който участвам, е в една от фейсбук групите. Конурса е на тема "Лято". Идеята беше да се ушие нещо лятно- пейзаж, цветя, хора... каквото си преценим. В началото показахме какво ще шием и започнахме заедно. Деси и Хриси също участват. Показваме етапчета, а в края на август трябва да покажем готовите гоблени. Който събере най- много харесвания в рамките на няколко дни ще бъде обявен за победител. Ще има и някаква награда, но мисля че никой не се е записал заради наградата. Май си търсехме повод за да започнем нещо ново...

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 20:11 от Роси 123

# 148
Страхотни красоти, момичета. Аз съм на почивка и много се чудих даали да си взема ръкоделието, но се отказах. Обаче малкия ми син все мрънка за Спъндж Боб, та комплектовах един и като се прибера, го почвам.

Майка ми пък от млада все си мечтае за Слънчевия кът и когато завършила гимназия и отишла на екскурзия в Германия, дала всичките си пари за Вилеров комплект на Слънчевия кът, но баба ми така и не й го ушила, та съм решила като се прибера да го взема и да й го направя за подарък за рождения ден през февруари.

# 149
Защото има разлика между DMC blanc и DMC В5200, нали? Едното е по-снежнобяло от другото. А по ключ е DMC white, който не се продава вече.

За мен леката разлика в нюанса няма голямо значение, особено за такъв ярък и съвременен сюжет като този, който показваш.

Но как така не се продава вече blanc? Тази информация за пръв път я виждам.

Общи условия

Активация на акаунт