БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 125

• 63 846
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Стани, много ми допадат твоите влюбени, както и всичко дуго, което показваш!
Дидида, твоите оригинални подаръчета - също!
Много хубави рамкирани творби видях също, но вече се обърках кой какво показа  Hug
Аз направих още малко коледни. Миля още три най-много и да прибирам в багажа, да си почина малко.

# 346
Нямаше ме 4 дни и не мога да ви изчета  Simple Smile. Страхотни неща сте показали   bouquet.

Инат страхотни са ти коледните нещица, и аз все се каня да почвам полека, но ми навяват студ и сняг и ги отлагам Whistling Crazy

# 347
Здравейте момичета, неудобно ми е, че нахлувам така, но имам нужда от помощ. Харесах това http://www.pinterest.com/pin/236931630369843406/ и много искам да го ушия за един бебОк, но от половин ден взиране в картинката на екрана вече имам страхотно главоболие и нула ентусиазъм да продължа. .... та, ще съм благодарна, ако някоя от вас има схема, ключ и желание да го сподели (albena_email@abv.bg).

Отивам да разглеждам последните 1-2 теми, ....изтървах ви  Confused

# 348
Ето ти схема, но не намирам ключ
http://s16.radikal.ru/i190/1001/bf/469d327ab040.jpg

# 349
 Благодаря, mibobo! Може би ще успея да наглася конците. Ще покажа резултат  Simple Smile

# 350
Много ми хареса гоблена с балоните. Да попитам откъде мога да намеря схема на него.  newsm78
Благодаря предварително!  Simple Smile

# 351
Здравейте момичета, неудобно ми е, че нахлувам така, но имам нужда от помощ. Харесах това http://www.pinterest.com/pin/236931630369843406/ и много искам да го ушия за един бебОк, но от половин ден взиране в картинката на екрана вече имам страхотно главоболие и нула ентусиазъм да продължа. .... та, ще съм благодарна, ако някоя от вас има схема, ключ и желание да го сподели (albena_email@abv.bg).

Отивам да разглеждам последните 1-2 теми, ....изтървах ви  Confused

Пращам ключ и ПМ

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 21:08 от koren63

# 352
ЗДРАВЕЙТЕ!Аз съм нова тук ,но това не значи ,че не следя сайта.Именно затова ще помоля за помощ-харесах слънчогледите на,, Алиса ,, и много моля ,ако някой има схемата и легендата да ми ги прати на лични-МОЛЯЯЯ ИЛИ НА ПОЩАТА-
 LILIAPZ@ABV.BG

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 13:37 от liliapz

# 353
  • Варна
И аз в последно време само ви чета, но да ви покажа етапче от одеялото:

Нещо не ми се шие в топлото, надявам се като се разхлади да ме споходи пак музата.

# 354
  • До сърцето...
Много ми хареса гоблена с балоните. Да попитам откъде мога да намеря схема на него.  newsm78
Благодаря предварително!  Simple Smile

Балоните се предлагат от фирма Dimenions. Те използват свои собствени конци и няколко вида бодове, затова ефекта от техните дизайни е невероятен  Grinning

Схемата я има ТУК, ако се навиеш да шиеш, може да ползваш конвентор за конците. Но според моето мнение, няма да е същото (аз съм шила по такъв начин, не се получи лошо, но не е толкова красиво като оригинала)

# 355
  • София
С голяма производителност съм напоследък. Laughing Захванах се да довършвам всичко започнато, остава ми само едно бискорню и съм готова.

Поредния завършен /много объркан, в резултат на което се наложи да проявявам творчество при контура/: 

Трите заедно: 

И най-първия ми ушит от серията: 

# 356
Станиии Hug и моите са готови Wink.Дори съм си купила рамки. Само трябва да изпера и изгладя Laughing
ИнаТ-че, коледните мотивчета са супер Peace. И аз се каня да набоцкам няколко - да имам готови за зимата, ама звсе излиза нещо друго Rolling Eyes
Роси, слънчогледите са мноооого хубави Hug

# 357
  • София
 didida , ще чакам да видя какви рамки си избрала за Климтчетата. Моите трите са на аида 16 и са доста миниатюрни. А пък първия, които ших, е на българската панама през дупка и съм го сложила в една рамка от Джъмбо.

# 358
Целувка и балоните и тигъра са страхотни! Поздравления!

Стани браво на теб! Скоро гледах разни неща в едно бутиково магазинче точно с Целувката на Климт.

Роси, като увеличих снимката на слънчогледите и ми се стори, че вазата има полукръстчета и ми се вижда, че ги шиеш не гобленов а обратния наклон. Така по ключ ли е или ти си шиеш така полукръстчетата? Познавам още 2 гобленарки, които шият полукръстчетата наобратно, но за мен е много трудно.. свикнала съм си на гобленовия наклон  Rolling Eyes
Слънчогледите са прекрасни иначе, да не си помисли някой, че искам да обидя "обратния наклон"  Peace

# 359
  • София
Стани браво на теб! Скоро гледах разни неща в едно бутиково магазинче точно с Целувката на Климт.

Скрит текст:
Хич не е по темата, но аз съм Климтоман. Grinning Даже ходих във Виена преди време, обаче не можахме да влезем в Белведере,за да видим картините на живо, но нищо, следващия път.Оттам си купих тематичен чадър, който една буря тук ми съсипа и още ме боли за него. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт