Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 44 122
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
CBS прекратява Reckless, не знам дали някой тук го гледа. Simple Smile

# 616
Американският Мост индентичен ли е  като сюжет със скандинавския?

Някой писа по- напред в темата, че първи сезон е, но втори е със съвсем различна история.

Пропуснала съм го, благодаря.

# 617
Гледах 1 епизод на Светкавицата (по случайност). Направиха препратка към Стрелата, която вече я очаквам с нетърпение.  Crazy
Като ви чета ще взема да го пробвам този Homeland

# 618
  • София
Бум, ти гледаш ли The Fosters?

# 619
Изгледах Twisted много ми хареса  Peace ... Завъртян и с всяка серия нещо ново изскачаше ... Много жалко, че няма да има 2-ри сезон  Cry

# 620
Още 1 глас за Homeland.
Защо го няма в анкетата?

# 621
  • срещу двата комина :)))
Още 1 глас за Homeland.
Защо го няма в анкетата?

защото анкетата е за медицински, адвокатски, исторически, биографичен, костюмна драма  Peace

# 622
  • София

CBS и Амазон имат договор за стрийминг в Prime 3 дни след епизода. Така че сериалите печелят много от това че носят пари по този начин. Отделно това е летен сериал и няма голяма конкуренция.

Simple Smile

# 623
Бум, ти гледаш ли The Fosters?

ДАм,
и Мяч го гледаше и май още някой

# 624
  • Пловдив
Е как успявате?! Честно. Аз следя 4ри сериала. Отказах се от два, защото много затъпяха и реших да не им отделям време. И ми останаха 4ри.

# 625
  • UK
Прекратяват Unforgettable.

# 626
Започнах House of Cards, за Кевин Спейси каквото и да кажа ще е малко,а Робин Райт е страхотна жена, красива и елегантна.

# 627
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вчера започнах Red Band Society и съм много доволна. Крайно време им беше на американците да направят небозав тийнейджърски сериал.

# 628
Banshee - 2015г.

# 629
Да, изгледах го  Wink

CBS и Амазон имат договор за стрийминг в Prime 3 дни след епизода. Така че сериалите печелят много от това че носят пари по този начин. Отделно това е летен сериал и няма голяма конкуренция.

Simple Smile
На мен последния епизод на Extant ми хареса, но и двата малко ги закучиха към края.
Сега гледам Reign, The Vampire Diaries, Nashville, The Originals и Selfie.
За Selfie научих от вас, не помня от кой, но Thank you   bouquet

Имам и много работа, гледам от време на време X factor по Nova play, но ако има нови зарибяващи сериали ще следя. Но обикновено след дългия ден не обичам да гледам много страшни или депресиращи неща, колкото и да са "дълбоки" и интересни.

Общи условия

Активация на акаунт