Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 253
  • 756
  •   0
Отговори
# 75
Може ли да ми препоръчате някое сериалче , подобно на Приятели и Двама мъже и половина? Някое разтоварващо, със серийки по 20-30 минути, забавно.
How I Met Your Mother - http://www.imdb.com/title/tt0460649/

# 76
  • София
Гледах Outlander, малко бавно и лежерно ми започна, но пък "шотландския боец" си го бива  thumbsup
Определено ще погледна и втора серия.

Малко плакнене на очи  Grinning

Скрит текст:

# 77
  • срещу двата комина :)))
Гледах Outlander, малко бавно и лежерно ми започна, но пък "шотландския боец" си го бива  thumbsup
Определено ще погледна и втора серия.

Малко плакнене на очи  Grinning

Скрит текст:

готин каст, ще изчакам да излязат повече епизоди и аз ще му хвърля око  Laughing

# 78
  • София
Може ли да ми препоръчате някое сериалче , подобно на Приятели и Двама мъже и половина? Някое разтоварващо, със серийки по 20-30 минути, забавно.
How I Met Your Mother - http://www.imdb.com/title/tt0460649/

Няколко пъти го започвам и все не ме грабва, не знам защо..  Confused

# 79
  • Ænima/Albuquerque

Няколко пъти го започвам и все не ме грабва, не знам защо..  Confused

И аз не го харесвам. Обаче за Big Bang Theory гласувам "за".

# 80
Да се включа и аз в новата тема.

krisi*_* , Baby daddy и Modern family Peace

От анкетата съм гледала няколко сериала, ама никой не ми е любим, така че не съм гласувала.
Reign първите епизоди много ми хареса, после ми стана като сапунка - а с тоз, а с ония.. Не ми хареса, ще го зарязвам май, или ще си го гледам, когато няма какво друго.

Аз тия дни пробвах Фарго, Under the dome, Mistresses и The killing.
На Фарго изгледах първия епизод, но нещо не ме грабна, обаче съм решила да му дам още един шанс.
Куполът... още се чудя харесва ли ми, или не. Изгледах първите няколко серии- става, но нищо особено. Май предпочитам да прочета книгата.
Mistresses и той става, ако няма друго за гледане, ама от време на време малко на сапунка ми мяза.
The killing ми хареса, ще го доглеждам, когато имам време.

А някой мнение за The listener, Heroes и Graceland има ли? Rolling Eyes

# 81
  • София
Mistresses - си е пълна сапунка, като  отчаяните съпруги, камериерките, сексът и градът, клиентският списък и т.н. Simple Smile То друго няма какво да очакваш от този пит сериал.

# 82

А някой мнение за The listener, Heroes и Graceland има ли? Rolling Eyes

Heroes си го харесвах преди, ако си падаш по сериали със суперсили и т.н., вероятно ще ти допадне. И Сайлър, ох, Сайлър! Heart Eyes

Другите два съм ги хващала по тв. The Listener е неангажиращ, криминален, с малка спн добавка. Graceland ми харесва повече, има си интриги, държи в напрежение, бих си го изтеглила.

# 83
Да се запиша и аз. В момента гледам испанския "Защитените", по препоръка от тук, харесва ми, но има много разминаване в суб. и дублаж на руски понякога...

# 84
  • Ямбол
Да се запиша и аз. В момента гледам испанския "Защитените", по препоръка от тук, харесва ми, но има много разминаване в суб. и дублаж на руски понякога...

Субтритрите можеш да си ги нагласяш от плейъра, а за да махнеш руското аудио, просто трябва да смениш аудио пътеката.  Peace

# 85
  • София
Преди малко по Синемакс изгледах пилота на ''The Knick'' с Клайв Оуен.
Хареса ми и мисля да го следя пък да видим... Simple Smile

http://www.imdb.com/title/tt2937900/?ref_=nv_sr_1

# 86
  • Ямбол
Преди малко по Синемакс изгледах пилота на ''The Knick'' с Клайв Оуен.
Хареса ми и мисля да го следя пък да видим... Simple Smile

http://www.imdb.com/title/tt2937900/?ref_=nv_sr_1

И на мен ми хареса.  Wink

# 87
Здравейте,
Гледам много сериали, но лятото повечето спират. Така че в момента гледам Dominion, Defiance, Under the dome, Witches of East End. Май като цяло обичам повече фентъзи, сай фай или за нещо свръхестествено. Рядко ми харесват други, макар че изгледах наскоро целите сезони на 2 Broke girls, Devious Maids и Mistresses. Но аз гледам много - всяка вечер по два епизода на компютъра. Телевизия не гледам отдавна.
Днес ще гледам Outlander.

# 88
  • Learn to fly. Fly away.
Кога излиза втори епизод на Outlander?
От любопитство си купих книгата.  Laughing

Ще погледна и The KnickPeace

Homeland го проследих с голям интерес до 10-ти епизод на втори сезон.
После интереса ми бързо, бързо спихна и се отказах.

# 89
  • КиТ
Кога излиза втори епизод на Outlander?
От любопитство си купих книгата.  Laughing
Кой е автора  Rolling Eyes намирах книга,само по която е правен филма  newsm78

п.п Открих я  Peace

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 21:47 от Pelenė

Общи условия

Активация на акаунт