Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 307
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
Кога излиза втори епизод на Outlander?
От любопитство си купих книгата.  Laughing
Кой е автора  Rolling Eyes намирах книга,само по която е правен филма  newsm78

Друговремец, автор Диана Габалдон

# 91
  • Ямбол
От любопитство си купих книгата.  Laughing
На 16-ти, така пише в imbd.
Хареса ми пилотката, макар в началото да ми се видя леко мудна.

И аз се замислих да взема книгата.  Laughing Кажи как е, ако си я почнала.  Hug

# 92
  • Разпиляна във въображението
Една потребителка сподели за книгата, че й е харесала. Авторката доста се е постарала да пресъздаде наистина много точно обстановката и историческата действителност тогава. Книгата е част от поредица, но като цяло е завършена и сама по себе си.

# 93
Преди малко по Синемакс изгледах пилота на ''The Knick'' с Клайв Оуен.
Хареса ми и мисля да го следя пък да видим... Simple Smile

http://www.imdb.com/title/tt2937900/?ref_=nv_sr_1

И на мен ми хареса.  Wink

+1 съм и аз.

# 94
  • Be realistic - plan for a miracle.
За Outlander, който го гледа: излезе ли вече втора серия? Развих обсесия по тоя батко...  Embarassed

Скрит текст:

За челите книгата, имам въпрос (понеже съдържа спойлери го слагам в скрит текст).

Скрит текст:
Аз понеже не съм чела книгата, но изчетох няколко ревюта и разбирам, че мацката така и не се връща при мъжа си (този, който остана в бъдещето), защото "решавала, че обича Джейми повече". Обаче се чудех, все пак той разбира ли какво се е случило с жена му и въобще казват ли нещо за него, каква е съдбата му след нейното изчезване и т.н... изобщо нещо?

# 95
За Outlander, който го гледа: излезе ли вече втора серия? Развих обсесия по тоя батко...  Embarassed

Скрит текст:

На 16.08. се очаква втори епизод.

# 96
Какво ви харесва в Breaking Bad? Често го споменавате и му се чудя, но описанието му нещо хич не ме грабва, нито пък очилаткото по гащи с пистолет в ръка  newsm78

# 97
Абсолютно всичко ме грабва, най-вече "очилаткото по гащи с пистолет в ръка".

# 98
  • Ænima/Albuquerque
Какво ви харесва в Breaking Bad? Често го споменавате и му се чудя, но описанието му нещо хич не ме грабва, нито пък очилаткото по гащи с пистолет в ръка  newsm78

Описанието и мен не ме грабна, и го заобикалях сума време. Гледай, само това ще кажа.

# 99
  • Learn to fly. Fly away.
Pelenė , Miriel ти е отговорила вместо мен.
http://www.helikon.bg/books/61/-%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%BE%D … D1%86_181627.html

От любопитство си купих книгата.  Laughing
На 16-ти, така пише в imbd.
Хареса ми пилотката, макар в началото да ми се видя леко мудна.

И аз се замислих да взема книгата.  Laughing Кажи как е, ако си я почнала.  Hug

Почнах я вчера, стигнала съм до събитията, които предстои да гледаме във втори епизод.
Книгата и на мен ми върви мудно за сега. Въпреки това, мисля, че е точния избор за четиво на плажа.  Peace
Разгледах снимките на Sam Heughan в Imdb и не ми допадна кой знае колко като мъжко излъчване.
Но в Outlander  е просто неустоим.  Heart Eyes

От къде мога да сваля The Knick?

# 100
  • в морето до колене

Аз си го свалих от eztv.it - това е информационната страница https://eztv.it/shows/1085/the-knick/ - линковете за серията са в дъното.
Не знам, дали го има в нашите тракери.
Но вчера още нямаше български субтитри.

П.П. Аааа, виждам, че вече всичко има.  Simple Smile

# 101

Скрит текст:

# 102

Описанието и мен не ме грабна, и го заобикалях сума време. Гледай, само това ще кажа.

Ще го пробвам. Питам, защото така и за One Tree Hill навремето като четох, че бил баскетболен сериал, за малко да не го гледам, а впоследствие се оказа един от любимите ми. Ех, спомени, той беше един от първите ми свалени от интернет сериали. Голяма зарибявка Simple Smile

# 103
One Tree Hill и Breaking Bad нямат много общо, казвам го за информация просто, да нямаш някакви подобни очаквания. Wink

# 104
  • Ænima/Albuquerque
Нищо, нищо общо.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт