Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 45 388
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
  • в морето до колене
... А имаме ли наши си ЕМИ?
Това с "нашите си" е много относителна работа, Miriel.
Ако стъпим на филмовия прецедент, дето малинката я отнесе този, дето без малко щеше да отнесе Оскара.  Mr. Green
Затова ми е любопитно, какво ще излезе от едни сериални форумни класации.

# 271
  • КиТ
Интересно звучи,къде ще го правим в отделна тема?

# 272
  • Germany
Запис от мен, а по-късно ще се включа с любими сериали. Grinning

# 273
А след като мине последния епизод в понеделник на "Останалите",кога ще започне новият сезон?

Иначе гледаме и "Рей Донован".И двата сериала много ми харесват,въпреки,че "Останалите" в началото много ме дразнеше и докато МП го гледаше аз се чудех какво да правя,но сега ми харесва. Laughing

# 274
  • София
Ако стъпим на филмовия прецедент, дето малинката я отнесе този, дето без малко щеше да отнесе Оскара.  Mr. Green
А кой спечели за най-добър филм? И кой загуби? Нещо я изпуснах тази тема.

# 275
  • София
Запис  Peace Гледам , или по-скоро чакам новите сезони на Hart of Dixie и New Girl, чат пат гледам Шерлок , а благодарение на темата разбрах за The Leftovers и смятам да му дам шанс  Peace  bouquet Алф гледам всяка вечер по БТВ комеди  Laughing "Как се запознах с майка ви " ми беше любимият сериал, но свърши и още не мога да му простя края. Не знам дали е по темата, но снощи изгледах Бебето на Розмари, мини-сериал , само 2 епизода, хареса ми  Peace

# 276
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже тази за любим филм я правих аз, мога веднага да отговоря- The Best Offer. За малинката ми се струва, че гравитираше около "Гравитация", но не помня с точност Laughing.

# 277
  • в морето до колене
Ако стъпим на филмовия прецедент, дето малинката я отнесе този, дето без малко щеше да отнесе Оскара.  Mr. Green
А кой спечели за най-добър филм? И кой загуби? Нещо я изпуснах тази тема.

То малко спам тука, ама...
за най-добър филм спечели The Best Offer с доста прилична преднина. - а, Джой ме е изпревалила. Simple Smile
малинката си поделиха Гравитация и Супермен - обаче гласуването беше доста вяло... - нея пък я правих аз, та затова и аз помня Grinning

# 278
Малинки за сериалите-2014? Това ли е идеята? Да си дам номинацията от сега - "Под купола".

# 279
  • София
То 96% от сериалите са за малинка, а някои за по три. 

# 280
  • UK
Няма по глупав сериал от The Secret Life of the American Teenager, той така или иначе свърши миналата година, но категорично бие всички други по глупост. Тук почти никой не го е гледал, но ако бяхте, щяхте да сте на същото мнение. Че е глупав става ясно през първите минути на първи епизод, и после просто го гледаш за да видиш докъде ще стигнат в глупостта си, и всеки път се изумяваш от непрекъснатия запас от нови и нови начини героите да водят един и същ разговор в продължение на пет сезона.

# 281
  • Разпиляна във въображението
И колко сезона има този сериал?

Не мога да повярвам как някакви тъпизми нареждат сезон след сезон Crossing Arms

# 282
  • в морето до колене
МГМ, едно хубаво нещо излезе от този сериал, обаче  Wink - Шайлийн Уудли.

Мириел, не мога да повярвам, че не си му хвърлила поне едно око... (заради аватара това). Иначе на въпроса ти да отговоря - пет сезона, ама дълги ... (сега проверих набързо - 121 епизода общо)

И още нещо - ако Ваня е права, че 96% от сериалите по принцип са за малини, то за сериалите на ABC Family този процент като нищо е 98,5.  Whistling
Посоченият сериал е показателен за тяхната продукция.
Но за тийнейджъри става, според мен. Аз лично го подарих на кръщелницата си за 16-ия рожден ден.  Peace

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 20:13 от мячик

# 283
  • UK
Тъкмо догледах Switched at Birth, като стана дума за ABC Family, и също съм с не особено положително мнение - не е толкова глупав като другия, обаче честно, ако бях майка на тийнейджърка, бих събрала всички тея сериали и бих я задължила да ги гледа, за да види какво става, когато решат, че са много големи и могат сами да се оправят с всичко. Едната там сътвори какви ли не простотии и всеки път като я хванат реве, гледа жално и мрънка, че никога повече нямало да прави така, и всички се умиляват и й прощават. Изгуби на някакъв стотици хиляди долари и пак така, реве и нямало да прави така, че и те се опитват да я спасят да не ходи в затвора за някакви си три месеца, а накрая сестра й пое вината. Открадна опаковка лекарства и като я уволниха, рева че щяла да работи екстра смени ако я оставят на работа. Вместо да я пратят където й е мястото... Добре бях решила да не го гледам повече тоя сериал.

# 284
  • Разпиляна във въображението
Още не съм пускала новия сезон на Switched at Birth. Толкова ли е зле?

Общи условия

Активация на акаунт