Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 44 164
  • 756
  •   2
Отговори
# 555
  • София
На мен пък много ми харесва "Двама мъже и половина" с Аштън Кътчър, а не с онзи противният Чарли Шийн.

На мен и двата варианта много ми харесват, но за съжаление това ще е последния сезон на сериала. Sad

# 556
В последно време само комедийни "Алф" и Новите съседи Simple Smile

# 557
  • София

Аз се чудя дали да го доглеждам.  Rolling Eyes

10 епизода са, все ще ги избутам. Надявам се. Laughing
Аз го изгледах и всеки следващ епизод е по-интересен от предишния, а аз много харесвам такива сериали.

# 558

Аз го изгледах и всеки следващ епизод е по-интересен от предишния, а аз много харесвам такива сериали.

Да след 4-ти епизод ми се засили интереса.

# 559
  • Ямбол

Да след 4-ти епизод ми се засили интереса.

Ще му дам шанс тогава. Аз до трети гледах и се отчаях.

И да се оплача, че с голяма мъка доглеждам 6-ти сезон на Лост. Вместо на финалната права да съм ентусиазирана и настървена, аз съм супер отегчена.  Tired Много пълнеж в тоя сериал, ама мноого!

# 560
Гледам Young&Hungry. Много свежо и забавно сериалче. Много разпускащо ми действа. Лошото е, че е само по 20мин, тъкмо го пуснеш, настаниш се удобно и то вземе, че свърши и трябва пак да ставаш да пускаш следващата серия.

# 561
Reign започна пак  Heart Eyes

# 562

Оле още не съм изгледала първи сезон  ooooh!

# 563
Doctor Who - 11 % само?
За такъв уникален сериал не е за вярване..
Гласувам за него да го бутна леко нагоре Simple Smile

# 564
Doctor Who - 11 % само?

Къде това? newsm78 За анкетата от миналата тема ли става въпрос, защото тя е приключила?

# 565
Party Къде? Дай линк  Praynig

# 566
Doctor Who - 11 % само?

Къде това? newsm78 За анкетата от миналата тема ли става въпрос, защото тя е приключила?

Перефразирайки Нели, щом има Доктор, сериалът е медицински  Joy Joy Joy

# 567
Приключих с The Leftovers, странен сериал,шантав, но ми хареса. Джъстин Теру, нямам спомен и да съм го гледала някъде, но ме изненада приятно. Мацката която играе Нора също. Някой гледа ли първия епизод от новия сезон на Resurrection?

# 568
Приключих с The Leftovers, странен сериал,шантав, но ми хареса. Джъстин Теру, нямам спомен и да съм го гледала някъде, но ме изненада приятно. Мацката която играе Нора също. Някой гледа ли първия епизод от новия сезон на Resurrection?

Да, хареса ми.

Актрисата играеща Нора в Leftovers ми беше много неприятна.

# 569

Общи условия

Активация на акаунт