Кой какви сериали гледа? - Тема 10

• 44 162
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Също така ако имате регистрация в myepisodes.com (а ако нямате, защо нямате?), на Time I've Wasted след името на всеки сериал от списъка ви пише дали е приключил/прекратен, дали в момента дават/предстои последен сезон или ще продължават да го дават/не се знае последен сезон ли е или ще има още.
Shocked Shocked Щото не подозирам, че има такива места.

# 661
  • в морето до колене
А не подозираш, защото гледаш само 4 сериала.  Grinning
Ако гледаше поне 10, плюс това следеше всички ново излизащи - щеше да е просто задължително да подозираш...  Whistling

А без шеги и закачки, мога да потвърдя - myepisodes.com ми е много полезен информационен източник + "вързаният" към него tvrage.com

# 662
  • UK
Регистрираш се, добавяш си сериалите в списък, като си нагласиш да е на българско време, ще ти излизат точно на деня, в който са по торентите, а не предишния, на който ги дават в Щатите (заради часовата разлика). После можеш да си отбележиш кои епизоди си гледала и ти казва колко време си прекарала в гледане на сериали, показва списък с всички сериали които излизат в даден ден, включително чуждестранни и разни предавания, можеш да добавяш който сериал си искаш, има всичко, никога няма да пропуснеш епизод, понеже винаги виждаш какво излиза, можеш дори да провериш какви сериали са излъчени в деня на раждането ти. Simple Smile

# 663
  • КиТ
Мда myepisodes е истинско злато,ако не беше той нямаше и поливаната неща да ги помня  hahaha hahaha hahaha

Също така ако имате регистрация в myepisodes.com (а ако нямате, защо нямате?), на Time I've Wasted след името на всеки сериал от списъка ви пише дали е приключил/прекратен, дали в момента дават/предстои последен сезон или ще продължават да го дават/не се знае последен сезон ли е или ще има още.

Там ми излизат нули на мен  newsm78 Нещо не съм настроилата нещата май  Thinking
И къде мога да видя статистика в колко време съм прекарала в гледане на сериали,тива някъде в профила ли  Rolling Eyes Брей не съм се ровила толкова  ooooh!

# 664
  • UK
Влизаш на всеки сериал и маркираш епизодите, които си гледала. Натискай второто квадратче срещу всеки сезон, то ще маркира целия сезон като гледан, само трябва да маркираш всички сезони. Това ще ти се отрази на времето, прекарано в гледане, само че смята и рекламите, тоест един час на епизод, вместо 40 минути, или 30 минути вместо 22, но аз това го смятам като време, което съм изгубила в гледане на епизодите по два пъти или гледане на отделни епизоди от сериали, които не са ми в списъка. Simple Smile

# 665
  • София
Някой гледа ли The Flash?
Пилотката беше невероятна. Един от най-добрите пилоти правени някога!!  bowuu

# 666
  • София
Marvel обявиха, че ще правят сериал за Daredevil Simple Smile

Иначе ето ви новите сериали, които аз чакам през 2015 г.

Wayward Pines
The Whispers
The Messengers
iZombie

bowuu

# 667
  • КиТ
Влизаш на всеки сериал и маркираш епизодите, които си гледала. Натискай второто квадратче срещу всеки сезон, то ще маркира целия сезон като гледан, само трябва да маркираш всички сезони. Това ще ти се отрази на времето, прекарано в гледане, само че смята и рекламите, тоест един час на епизод, вместо 40 минути, или 30 минути вместо 22, но аз това го смятам като време, което съм изгубила в гледане на епизодите по два пъти или гледане на отделни епизоди от сериали, които не са ми в списъка. Simple Smile

Ясно,ще го направя,не я знаех тая опция Crazy

# 668
  • София
Ама хич пък не ми се занимава. Още изгубено време е това...

# 669

Мерси, ровнах там, ама няма за всички епизоди БГ суб.

Някой гледа ли The Flash?
Пилотката беше невероятна. Един от най-добрите пилоти правени някога!!  bowuu

Гледах го, доволна съм, ще го следя Wink

# 670
  • Пловдив
Регистрираш се, добавяш си сериалите в списък, като си нагласиш да е на българско време, ще ти излизат точно на деня, в който са по торентите, а не предишния, на който ги дават в Щатите (заради часовата разлика). После можеш да си отбележиш кои епизоди си гледала и ти казва колко време си прекарала в гледане на сериали, показва списък с всички сериали които излизат в даден ден, включително чуждестранни и разни предавания, можеш да добавяш който сериал си искаш, има всичко, никога няма да пропуснеш епизод, понеже винаги виждаш какво излиза, можеш дори да провериш какви сериали са излъчени в деня на раждането ти. Simple Smile
А ненененене! Joy Да го забравя на отворено на монитора, да го види неподходящия човек, така и до развод ще стигна Mr. Green Колко време съм прекарала в гледане на сериали предпочитам да остане вселенска тайна Simple Smile Joy Joy Joy

# 671
  • UK
На мен ми показва 9 months, 3 weeks, 5 days, 21 hours, 45 minutes

# 672
  • КиТ
Аз като се прибера,ще го пробвам,много ми е интересно,какъв ще е резултата Crazy

# 673
Този сериал е качен в Арена - http://www.imdb.com/title/tt3673794/ . Ако на някой му попаднат английски субтитри да сподели, моля.

# 674
  • Ямбол
Качили са първи епизод от 4-ти сезон на "Кухня" - http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?cat=7

Общи условия

Активация на акаунт