Дете вегетарианче и детска градина (ясла)

• 26 674
  • 628
  •   1
Отговори
# 315
Няма вегетарианец да претендира че е божа кравичка  , сами го твърдите и после го борите.

Андариел , а да има смисъл да твърдя , че не съм казала нещо което не съм ама то няма . Сега и назадничева съм била . Не са ми братя тези в буша , братя са ми китайците. Оказва се ,че Америките, Европа и Азия , сме наследници на едно семейство излезнало от Африка преди 300 000 години , смесели сме се с неандерталеца и дионисовия/ако не бъркам името/  човек . В Африка в момента гена е много по разнообразен . Она в буша като е с акъл като твоя, защо аз съм по тъпа като не ям месо , че си решила , че трябва да ме "отваряш" като ми кажеш разни работи да ме "просветлиш"  Whistling hahaha

Ти нямаш претенции за болести от липса на месо , но ен виждаш смисъл да не се яде. Ние пък не виждаме смисъл да се яде. Какво повече има да се коментира.

И

# 316
  • Куциндрел
Така или иначе вегетарианците хапват животински продукти като мляко, сирене, яйца, някои и риба.
Виж веганите не знам как заместват животинските продукти.

Нямам против голям човек да направи своя избор във вида хранене, но не мисля за правилно, този си избор да го прехвърля изкуствено на децата си.

Andariel е права, не говорим за алкохол, цигари и наркотици. Даже не става дума за чипс, кола, вафли.

# 317
Често вегетарианците са единия в семейството и детето яде и месо . Има и семейства които са и двамата вегетарианци . Те смятат , че се хранят пълноценно , защо да не хранят така и детето си . Вас какво ви бърка .

Бекон с яйца / умряло прасе с кокоша овулация / + менделеевата таблица  Mr. Green

# 318
В психиатрията има доста вегегетарианци.Не са там защото са вегетарианци,а
защото мозъка им продължил да си прави шеги с тях.Ама те не се усетили,
че вече не е нормално да са толкова различни.

# 319

Бекон с яйца / умряло прасе с кокоша овулация / + менделеевата таблица  Mr. Green

Joy Разсъних се вече.

# 320
а защо изобщо да ядат по-малко?
Вече писах защо. Ако имаш интерес, потърси в гугъла. Има много инфо за animal farming pollution.
Скрит текст:
Ето например набързо един линк https://ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/010/a0261e/a0261e00.pdf
Наред с нещата, които си изброила, може да добавим и много други-пазаруване локално, избягване на найлоновите торби, пестене на вода, изключване на ел. уредите, когато не се ползват, разделяне на боклука и т.н. Все малки стъпки като това за месото, но споменах само него тук, защото за него беше темата. Ако чакаме Големият брат да подпише Киото протокола или да спрат да ни заливат с ГМО-то си, или пък промяната да дойде от лобитата и политиците, ще има доста да почакаме.

# 321
Всеки организъм е различен. Нали имаше теория за подходящата храна според кръвната група.
Така че има хора, за които липсата на месо в менюто не е проблем.
В Индия почти цялото население не яде месо и намират това за съвсем в реда на нещата.

# 322
  • София
Сигурно не е лесно да гледаш по тоя начин на нещата.
По тая логика хляб с домат - смлени зародиши с яйчник.

# 323
В един вегетариански форум прочетох, че в пастата за зъби имало нещо животинско, та се чудеха с какво да си мият зъбите.   

# 324
А после ми обяснявайте ,че вегетарианците не бутат на акъл.Туй е началото.

# 325
В един вегетариански форум прочетох, че в пастата за зъби имало нещо животинско, та се чудеха с какво да си мият зъбите.   

Заради флуора и това , че е тествана върху животни по вероятно .  Laughing

Асос нито хляба нито домата имат нещо общо с яйчници .

# 326
Едно става ясно от тази тема (за сетен път): на бг маммата всичко, АМА ВСИЧКО й е ясно (та чак до степен да намира фалшиви новини от "СЗО"  Mr. Green), особено за чуждите деца тя знае най-добре. Аман! Какви сте такива хора, все едно сте отгледали Господ, та ще си разпростирате безмерната мъдрост върху всички други деца. Явно някои просто НЕ МОГАТ да спрат да гледат в чуждата паничка (и това не са задължително веганите...)

# 327
  • София
Ми, като не искаш да ти гледат в паничката, не я буташ под носа на хората! Много е просто!

# 328
А пък ти се регистрира да обясняваш кой е отгледал Господ,кой накъде гледа..
И като няма да пишеш по темата що гледаш другите какво пишат?
Ми това е форум за да си пишат хората ,като не искаш да ти гледат в паницата не я
показвай тука.

# 329
Едно става ясно от тази тема (за сетен път): на бг маммата всичко, АМА ВСИЧКО й е ясно (та чак до степен да намира фалшиви новини от "СЗО"  Mr. Green), особено за чуждите деца тя знае най-добре. Аман! Какви сте такива хора, все едно сте отгледали Господ, та ще си разпростирате безмерната мъдрост върху всички други деца. Явно някои просто НЕ МОГАТ да спрат да гледат в чуждата паничка (и това не са задължително веганите...)

Да не съм си я измислила аз новината, публикувана е на няколко места. 

Общи условия

Активация на акаунт