Дете вегетарианче и детска градина (ясла)

• 25 953
  • 628
  •   1
Отговори
# 465
Andariel ако искаш пусни я ти.Не умея и не зная точно как.
Ако искаш цитирай поста с името ми.Ако ще излезе хубава тема,защо не.

# 466
  • София
На мен нещо не ми се получават темите, а и идеята си е твоя и не е редно да й променяме авторството. Утре я пусни, и без това сега е късно.

# 467
И злоядо вегетарианче има ли?

Да, по-нагоре точно за такова писах. Не хапва нищо със животински произход и за всичко пита дали има яйца. Храни се с неща, които са по-малко от пръстите на едната ми ръка, като някои от тях вредни. Между другото детето е здраво и с перфектни резултати на кръвни изследвания, уж.

# 468
Като си помисля, дете вегетарианче е странно съчетание. Кога са успели да му набият в главицата. 

# 469
На това дете в яслата защо не му дават по 2 таратора? Мисля, че все  остава по някоя допълнителна порция.
Проблема не е в таратора таратор има но след като се натъпче с 2-3 таратора  и също толкова хляб малко десерт в повечето случаи настъпва повръщане. Тъй като детето гледа да компенсира гладуването което родителите му предлагат дори и вкъщи..А относно това дали знаят какво причиняват на децата си не съм сигурна че въобще им пука ..Защото един нормален човек не би причинил това на децата си ...Лично аз смятам че това е пълна лудост при положение че детенцето няма хранителни алергии Crossing Arms ..Ако имахте възможност отстрани да наблюдавате подобно нещо бих го нарекла страдание  щяхте да ме разберете TiredМного хора казват  е каква е работата на персонала да наистина е да гледа децата но нали се сещате че на 30 деца  група няма как да се разчлениш ...Освем  ако детето не изисква по специални грижи относно храната тогава вече трябва да сме отговорни няма как .

# 470
  • Куциндрел
Е, хубаво вегетарианци или вегани, ама поне да правят така, че децата им да не гладуват.
Ей сега моето вечеря на 100% веганско меню- зеленчукова крем супа, домати и краставици салата и хляб.  Мисля, че е достатъчно хранително. newsm78

/само сега да не дойде някой и да ми каже, че краставици с домати не се мешат. hahaha hahaha/

# 471
  • София
а рИкия?  Wink

# 472
Хуморът е чудесно нещо  Hug
Няма нищо лошо в едно веганско хранене.
Но когато говорим за дългосрочно такова, то със сигурност има своите дефицити.

# 473
Аз наистина не схващам как ще иска да яде пък няма да му се даде.Ами грехота е.И то на
малко дете.Това е храна.
Какво очакват,че трябва да стане детето вегетарианче повече от другите?Да стане зелено и да
почне да фотосинтезира.
А предполагам ,че вафли,чипсове,царевички,желирани бонбони могат да ядат.Те
не са заклани.Но пък са доказано вредни.Една чинийка пилешка супа е в пъти по полезна
от много от боклуците които ядат децата.Ама ни жал за пилето,ама не ни е жал
за детето ,че иска.Или си набавя енергия от боклучави храни.

# 474
  • София
е, как в тях също има животински продукт, ако се не лъжа, особено в желираните бонбони! Май имаше нещо с обработката на отпадни продукти от животните, нещо за сухожилията, костите, и нещо с карантиите имаше, помня нещо свързано с лудата крава, че използвали мозък за суровина за желе. А, да, май за желатина беше!  newsm78

# 475
Права си да.Добре ядат дъвчащи бонбони.

П.п. Желираните бонбони се правят от желатин.Който се произвежда
от рога,копита..Обаче да стане бонбонче се набухва с ароматазатори,
подсладители ,оцветители и др. Те могат и здрав кон да убият.

# 476
Да, с желатина имат общо  Peace
Няма нищо по-добро за хора със ставни проблеми от бульон/супа от кости вместо да пият някакви измислени капсули от нещо си заради изкуствен глюкозамин  Wink

# 477
И какво стана с авторката на темата?

# 478
  • Mediterraneo
Като си помисля, дете вегетарианче е странно съчетание. Кога са успели да му набият в главицата. 

И на мен това ми става чудно. Изобщо думите "дете" и "вегетарианец" в едно изречение са ми чудни.

# 479
Е това вече е прекалено! Не може да не дадеш правото на избор на детето си за храната,която приема,само защото така те е метнало ТЕБ в главата!То милото откъде да знае,че има и други храни,освен вегетарианските и естествено,че ще яде каквото нареди майка му.А пък тя ще го определя като вегетарианче.Боже,колко мъка има по този свят!

Общи условия

Активация на акаунт