Парфюмни размисли и страсти - 183

• 70 526
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Germany
Защо няма бутон харесвам?! Йоан Владимир, невероятно описание, затова я обичам тази тема Heart Eyes Heart Eyes Хич не харесвам Сосо, но след това описание се прехласнах по него Wink Hug

# 406
  • BG-DE
Следя редовно темата, макар и да не пиша в нея, но сега просто не мога да се въздържа да не изкажа възхищението си от това уникално описание на Сосо, имам чувството, че буквално усетих аромата около себе си smile3501

# 407
Жестоко, жестоко, жестоко!
Невероятна дама с чудно, приказно дори перо!
Коко..... Вечния, единствения
 Heart Eyes

Има бутон харесва ми под всеки пост. Peace

# 408
Искам да попитам и на вас ли ви излиза осезаема нотка на мента в http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Prive-F … r-Eden-14878.html или само аз си въобразявам? Няма я в пирамидата във фрагрантика, но си ми ухае точно на смесица от смокинови листа и мента. Вярно, че обонянието ми в момента е доста притъпено от хремата, но... Кажете и вие, момичета, как го усещате.

# 409
  • Отвъд алеята зад шкафа
Йоан Владимир много въздействаща история....дотолкова, че днес ще ухая на Коко. Искам и аз крака до небето  Mr. Green

# 410
Йоан Владимир,прекрасно наистина   bouquet.Мисля,че отпадна дилемата какво да сложа тази вечер за едно празненство.Коко е жесток парфюм и за това го обичам много.

# 411
# 412
Йоан Владимир, аплодисменти!   bouquet

# 413
  • Sofia
Страхотно описание на Коко!   bouquet
Ако не го познавах щях да го поискам.
Не можах да усетя красотата му, ужасно ми е ретро.
С мъка го носих два пъти и се разделихме.

# 414
  • Belgium
Защо няма бутон харесвам?! Йоан Владимир, невероятно описание, затова я обичам тази тема Heart Eyes Heart Eyes Хич не харесвам Сосо, но след това описание се прехласнах по него Wink Hug

Има вече бутон харесвам под публикацията  Wink

Йоан Владимир, страхотно описание, само дето за мен Шалимар изобщо не е европейска съблазнителка, а застаряваща дама с вкус към парфюмите. Толкова да не ми харесва този аромат и вариантите му, че няма накъде  Laughing

# 415
  • Пловдив
Страхотно описание на Коко!   bouquet
Ако не го познавах щях да го поискам.
Не можах да усетя красотата му, ужасно ми е ретро.
С мъка го носих два пъти и се разделихме.
И аз го чувствам ужасно ретро, дори днес колежките ми казаха (понеже след това страхотно описание нямаше как да остана равнодушна и да не го сложа), че съм отворила старите куфари  Simple Smile
Хубав парфюм е, траен,но някакси не мога да го усетя така, както Йоан Владимир го е описала.
Ще си го изпръскам де, но няма да го купя повторно.

# 416
  • Франция
Смутихте ме  Embarassed
Благодаря ви, прекрасни дами  Hug

# 417
Йоан Владимир, може ли да ми кажеш колко струва чистия парфюм Коко и за колко мл.? Предваритилно благодаря! Hug  bouquet

# 418
  • Франция
В дюти фри на летището в Мюнхен - 153 евро за 15 мл. Чистите парфюми на Шанел са около тази цена. Ако успееш да намериш 7 мл бутилче, те са около 95 евро, аз обаче се налагаше да си го купя на секундата, а малки разфасовки нямаше в наличност  Simple Smile

# 419
  • София
Великолепно описание на Коко!

Благодарение на Нимфеа ( bouquet) и аз се сдобих с отливка EDP от него, която, обаче,ще трябва да изчака хладно време и чист въздух, за да й се насладя максимално. Топлината и запрашеният въздух задушават този иначе безупречен аромат. Впрочем, аз съм висока брюнетка със слабост към тъмните дрехи и описанието на дамата ти, Йоан Владимир, особено ми допадна Grinning

За сегашното топло време се сдобих със  Still на Jennifer Lopez, който смело ще поглъща цигарения дим на работното ми място и на когото разчитам за чаена свежест в останалото време. Напомня ми много на L'Eau d'Issey, плюс приятната (резливо-хрупкавата) част на Ябълката на DKNY, ненатрапчив и симпатичен.

От размени ми дойде и Бразилската мечта на Estee Lauder - както писах и на момичето, от което се сдобих с него - горчив аромат върху кремна база = много особена комбинация. И този ще чака хлад, за да видим какво ще произтече...

Общи условия

Активация на акаунт