Парфюмни размисли и страсти - 183

• 70 425
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Франция
Мили дами, съвсем се изчервих  Blush
Чудесно е, че ви има и че можем да споделяме толкова интензивни преживявания на място, където ще ни разберат. Щастлива съм и че моята емоция е помогнала на други дами да открият този вълшебен аромат   bouquet В моето лично разпределение Коко е парфюм за зимни празници, за горяща камина и за гореща напитка - сега със сигурност не е идеалният за него сезон, дайте му шанс и през декември  Simple Smile

# 436
Мили дами, съвсем се изчервих
Радвам се, че пишеш, страхотна си!
Коко не е сред любимците ми, но пък не съм тествала ПП, така че определено съм заинтригувана за тест.  Като знам при петицата на Шанел какви разлики има и как обожавам парфюма за коса и Elixir sensuel версията.

И аз искам от запознатите подробно описание на Armani Prive Figuier Eden.

# 437
Йоан Владимир цитирах те на мъжа ми и той чак  се поинтересува от парфюма ,което предвид неговото безразлично отношение към дамските парфюми си е абсолютен комплимент.Аз аромата не познавам сякаш,не съм сигурна,имала съм  Мотмоазел на Шанел ,но нещо не бях много очарована(мъжо ми го подари,ама аз го насочих разбира се,без тест ,от любопитство)На 10 мл.го подарих на приятелка която умираше за аромата.Сега съм твърдо решена да тествам Коко заради твоето описание.

# 438
Йоан Владимир, благородно завиждам  Embarassed на подновената ти среща с Сосо и най-вече на изживяната емоция. Прекрасно е.

# 439
  • Пловдив
Момичета, гледам във ФЮ едни мъжки парфюмчета на Rituals, някой пробвал ли ги е? http://www.feelunique.com/p/Rituals-Perfume-Collection-for-Men-2013

# 440
  • София
Момичета, гледам във ФЮ едни мъжки парфюмчета на Rituals, някой пробвал ли ги е? http://www.feelunique.com/p/Rituals-Perfume-Collection-for-Men-2013

Приятни, но не особено оригинални като хрумвания. Трайността е прилична, но не очаквай чак чудеса от героизъм. Същото мога да кажа и за дамските. Ако са на добра цена, си заслужава да ги пробваш. От тези трите конкретно, на мен лично най-интерсен (в смисъл не напомнящ ми на 1000 други) беше Fresh Cypress & Tangerine.

Апропо, тук не виждам какво толкова е намаленото на цената, доколкото имам спомен цената, която съм виждала (но може и да е било на летище) беше към 24-5 евро  Peace
Смокинята им (във вариант боди мист или нещо такова) е много симпатична, млечно-зелена. Бих си я взела пак за следващото лято.

# 441
  • Пловдив
Много благодаря за отзива. Искам да взема нещо на мъжа ми, той няма претенции какво ще е, а това е добър вариант понеже са три различни аромата.

# 442
В сайта на Rituals при поръчка над 40 евро, получаваш комплект мини парфюми (3 дамски или 3 мъжки - по избор). Иначе самият комплект, ако не се лъжа, беше 25 евро.

# 443
  • София
В сайта на Rituals при поръчка над 40 евро, получаваш комплект мини парфюми (3 дамски или 3 мъжки - по избор). Иначе самият комплект, ако не се лъжа, беше 25 евро.

Е, това вече е смислен вариант  bowuu

# 444
  • при морето
хм,,,върти ми се напоследък в главата един такъв шантав/макар че за някои хора  хич не е точно такъв /въпрос-ако трябва по някакви причини да избера един,ама един-единствен парфюм за есен ,че и за зима и  ...пълен шах и мат-не мога да избера,вярвате ли ми?Ще ми е любопитно да узная някоя била ли е изправена пред подобна дилема?
При мен за сега фаворитите са Сенсус ноар и Линстан меджик еликсир,плюс още 5-6,които евентуално мога да загърбя с престорено великодушие,но ...ах,мъка,мъка Thinking

# 445
  • София
Минавам да споделя, че открих магазин в Белгия, който може да изпрати до бг всички герленски и шанелски ексклузиви Simple Smile Не е упоменато на сайта им, уговорката става по мейл, шипинга е 15 евро. Безкрайно радостна съм, че го открих, друго е да знам, че ако приритам за някой ексклузив, има от къде да го поръчам веднага Grinning Френската целувка вече пътува към мен Crazy
Ето това е сайта: placevendome.be

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 08:28 от I walk alone

# 446
  • Germany
Винаги ми е било странно, като казва някой в темата, че не усеща Жасмин Ноар, а за мен е много присъствен. До вчера. За първи път ми се случи, да не усещам нищо при пробата на Anyway Juliette Has A Gun http://www.fragrantica.com/perfume/Juliette-Has-A-Gun/Anyway-19894.html.
Почти се бях изнервила в магазина, докато чакам една баба да се наговори с консултантката и едва дочаках да ми подадат флакона за тест. Пръскам на блотер, приближавам до носа, нищо, развявам, чакам да изсъхне, пак нищо, душа от другия край, да не би нещо да съм объркала - не, нищо няма. Казвам на консултантката, че нищо не усещам и тя ми обяснява усмихнато, че на този парфюм му трябвало съприкосновение с кожата, тъй като това бил от най-чистите парфюми. Пръснах на кожа и зачах да се случи чудо. Обаче така и не дочаках. Чета пирамидата и виждам аброксан и мускус и картинката ми става ясна. Определено амброксанът не е моята съставка, прекалено ми е абстрактен, направо трябва да си го фантазирам, мускусът се усеща, но е в най-лайт изпълнение. Връхни нотки почти отсъстват, накрая се появиха слаби нотки на лайм, които въобще не ме впечатлиха. Ако трябва да бъда искрена, това е Алка Зелцер в парфюмен флакон ooooh! Thinking Осезаеми за мен са само щипещото начало и няколко капки лимон. Напръскан вчера, още го усещам, монотонен, равен и непроменен. За толкова пари - не, благодаря Crossing Arms

# 447
  • Варна
Някой ползвал ли е
http://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Dhajala-6304.html ?
Мнения и трайност?
 newsm78
Получих негов sample и май май ... се влюбвам.  Blush

# 448
Аз днес пробвах новите летни парфюми на Тоом Форд, много са зле. Остри, прости и скучно-дразнещи за 350 лв. бутилката. Няма да се продават добре със сигурност, поне в България. Peace

Не харесах и новия парфюм на Дъ Дифрент Къмпани.

# 449
Ковачева, това, което си описала за Anyway, преживях пробвайки Not A Perfume от същия бранд.

Общи условия

Активация на акаунт