ХИПОСПАДИЯ - тема 3

• 107 348
  • 811
  •   1
Отговори
# 690
Не сме правили операций в Бг .Операцийте ги прави др . Джинович , но това което слушам за операцийте в бг и като правя сравнени . Няма място за сравнение . Детето ако е по малко след опойката един ден и става да играе . Пишлето на 2-3 ден изглежда толкова добре .съвсем малко оток . А след 7 до 10 дни вече изглежжда така ,само мога да го плюя против уроки.

# 691
Здравейте!
Момичета,сряда съм на изследване при Д-р Джинович.Ориентирайте ме за колко време пътувате от София до Белград?
Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 692
От София до Белград при нашето каране със 100- 110 за 4ч и половина. Но за по сигурно можеш да ги сложиш 5 часа.  По разписание и рейсовете пристигат за толкова време. От Ниш до Белград магистралата се плаща- 730 динара, затова или трябва да имаш динари или карта. Имат пост терминал.

# 693
Благодаря ви сърдечно момичета за бързите отговори! Hug  bouquet Hug

# 694
Здравейте!
Вече съм в България.Благодаря на всички,които писахте за д-р Джинович и споделените координати.След 15години операции в България,се оказа,че е рязано навсякъде,където не трябва...Откри проблем,който тук светилата от дете не можеха да намерят причината...
Търсете го!Страхотен е!

# 695
Момичета, ние сме Белград 9-ти ден след операцията и урината от цистофикса стана тъмна, примесена е с кръв според мен. Имали ли сте такъв проблем?

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 00:08 от 3niti

# 696
И ние в началото имахме такъв проблем и казаха, че детето приема прекалено малко течности. Това в БГ.

# 697
Не знам какво имаш предвид тъмна, но ние сме имали кръв в урината, дни след операцията, когато малкия се завъртеше по корем. Тогава катетъра се пълнеше с кръв, въпреки че го пазехме да спи само по гръб, но понякога.......Най-добре питай лекаря.

# 698
Днес е по-добре. Проблемът е, че Джинович вчера замина и няма как да го питам. Даже катетрите ще ни махне друг доктор. Малко ме притесни и ядоса това, но нищо не мога да направя. Иначе всичко досега е било без проблем, надявам се така да е до края.Благодаря ви, момичета, за подкрепата!

# 699
Днес е по-добре. Проблемът е, че Джинович вчера замина и няма как да го питам. Даже катетрите ще ни махне друг доктор. Малко ме притесни и ядоса това, но нищо не мога да направя. Иначе всичко досега е било без проблем, надявам се така да е до края.Благодаря ви, момичета, за подкрепата!
Всички които са минали знаят че няма как да не се тревожим за децата си,но след като всичко мине се успокояваме.Всички тези неща било то кръв,съсиреци,тъмна орина било то и от цистофикса да пропусне са нормални неща няма нищо страшно.Успокой се,гледай си дечко,правете разходки и му ангажирайте вниманието с всякакви неща.Заведете го в зоологическата градина.Единствено съвет от мен повече течности вода,сок каквоъо пие хем по бързо се прочиства пикочния мехур,хем по малка вероятност от запушване,макар че и това не е страшно,ако се случи просто промиваш докато тръгне не се шашкай.Бързо възстановяване,а и другия доктор за който говориш е дясната му ръка и той е доста добър,на нас също той ни ги махна.

# 700
Благодаря още веднъж, момичета! Както писах, не сме имали проблеми досега и от втория ден сме навън, къде ли не ходихме, което е супер, щото сме си хаймани по принцип.Simple Smile Тези дни обаче тук е 35 градуса и през деня сме вътре, че навън не се търпи. Докторът, който остана не е Никола Стоноевич, който е дясната му ръка, а някакъв друг, за първи път го видях вчера. Уж бил в течение, Джинович каза да.сме спокойни, но аз се надявам всичко да е безпроблемно, както досега и в петък по живо, по здраво да се приберем.

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 18:20 от 3niti

# 701
Здравейте! Включвала съм се и преди и много сте ми помагали с информация. Моят син е на шест години, има вече три операции - два пъти се появяваше фистула. Няколко години всичко беше наред, но от известно време забелязах, че се появява капчица отдолу. Това не се случва винаги, а когато е събрал повече урина. Дупчицата е много малка. Сега се чудя дали не е по - добре да изчакаме няколко години така, да не бързам с нова операция, докато мине поне първоначалното израстване. Мисля си, че тогава при опъването на кожата може отново да стане проблем. Исках да попитам родители на по - големи деца с такъв проблем какво мислят по този въпрос и някой консултирал ли се е с доктор дали е умстно да се изчака с поправянето на фистула.

# 702
Здравейте, към края на месеца вече няма да имаме нужда от гелчето Андрактим, така че ако има някой,  на който мога да помогна да ми пише на лични. Тубичката е голяма и ще стигне поне за още три деца.

# 703
Благодаря още веднъж, момичета! Както писах, не сме имали проблеми досега и от втория ден сме навън, къде ли не ходихме, което е супер, щото сме си хаймани по принцип.Simple Smile Тези дни обаче тук е 35 градуса и през деня сме вътре, че навън не се търпи. Докторът, който остана не е Никола Стоноевич, който е дясната му ръка, а някакъв друг, за първи път го видях вчера. Уж бил в течение, Джинович каза да.сме спокойни, но аз се надявам всичко да е безпроблемно, както досега и в петък по живо, по здраво да се приберем.
Всичко наред ли е,прибирате ли се днес.

# 704
Прибрахме се вчера - на 20-ти. Малкият е добре, шевовете вече са едва забележими, почти не мрънка като го пипам. Само не мога да го хвана да пишка пред мен, защото е с памперс.

Общи условия

Активация на акаунт