ХИПОСПАДИЯ - тема 3

• 107 327
  • 811
  •   1
Отговори
# 795
Йоко, мисля че Джинович ще се справи и с вашия случай, при положение, че вече има над 10 години опит, с всякакви случаи, ходят при него хора от много страни, би трябвало да сме позитивно настроени!Парите наистина не са малко, но ако знам, че резултатът ще е максимално най- добрия, си заслужава! Сигурна съм, че всички ние преди да отидем сме се колебали много, но според мен си струва.

# 796
# 797
Вярно е че всички ние преди да предприемем тази стъпка се замисляме много,даже и от финансова гледна точка да е.Но момичета повярвайте ми тук в Бг. има много некадърни лекари,лично съм си патила много и ако се замислите колко майки се оплакват от неуспешни операции и травмирани деца и за всички тези операции и лекарства парите които са дали са горе долу колкото там,само че ги давате на куп.Моля ви не си тормозете децата тук,не ги осакатявайте насилствено.Повярвайте ми Джинович е кадърен и добър специалист,видях и изпитах всичко на свой гръб.Сега детето ми е супер с хубавс и доста добре оформена буба,не съжалявам за нито един лев който вложиш.Пожелавам го на всички които се решат да отидат да се обедят сами и да се радват на успехите като мен.Късмет.

# 798
благодаря  iliyana_P вярвам силно че всичко е наред. успех на всички малчугани и на родителите им

# 799
Вярно е че всички ние преди да предприемем тази стъпка се замисляме много,даже и от финансова гледна точка да е.Но момичета повярвайте ми тук в Бг. има много некадърни лекари,лично съм си патила много и ако се замислите колко майки се оплакват от неуспешни операции и травмирани деца и за всички тези операции и лекарства парите които са дали са горе долу колкото там,само че ги давате на куп.Моля ви не си тормозете децата тук,не ги осакатявайте насилствено.Повярвайте ми Джинович е кадърен и добър специалист,видях и изпитах всичко на свой гръб.Сега детето ми е супер с хубавс и доста добре оформена буба,не съжалявам за нито един лев който вложиш.Пожелавам го на всички които се решат да отидат да се обедят сами и да се радват на успехите като мен.Късмет.
Благодаря за написаното. Ние също имаме 3 операции- неуспешни и ме е страх вече. Детето ми си пати от тези пълни упойки.

# 800
здравейте, в сърбия нали две седмици се стои с катетър,  а като се махне на втората седмица после остава ли се  за наблюдение още дни? благодаря и хубав ден!

# 801
Колко преди датата за операция резервирате квартира? Как е зимата в Белград? Ние от 1-2 години нямаме сняг и зимата е мека с малки изключения.

# 802
квартирата я резервирахме може би 10 дни преди да заминем,  а относно зимата сега е около -3 и страхотна мъгла , доста е неприяно времето.

# 803
Ние края на февруари или началото на март ще поискаме за дата.

# 804
здравейте, в сърбия нали две седмици се стои с катетър,  а като се махне на втората седмица после остава ли се  за наблюдение още дни? благодаря и хубав ден!
По принцип на 14-тия ден доктора маха катетъра.Ако ви каже и ако искате да сте по-спокойни може да останете и следващия ден, да отидете сутринта и да го види как пикае.Ние си тръгнахме в деня,като махна катетъра.Всеки си решава на момента:).Успех!

# 805
благодаря Stef_atv Simple Smile

# 806
Пожелавам на всички дечица леки операции, бързо възстановяване и безгрижно детство!На майките и бащите кураж и весели празници на всички:)

# 807
здравейте,мами. Тук говориме повече за самата самата операция и за първите дни след нея , за квартири и други не маловажни неща, но не се говори за след операцията след 6 месеца 1 година 2 и т.н. МОЛЯ МАЙКИТЕ НА ДЕЧИЦА ПРЕМИНАЛИ ОПЕРАЦИЯ ДА НАПИШАТ СВОЙТЕ ВИЖДАНИЯ СЛЕД ТОЗИ ПЕРИОД , ИМАЛИ ЛИ СТЕ ПРОБЛЕМИ ( ЦИСТИТ, ГЪБИЧКИ, ТРУДНО УРИНИРАНЕ, СТЕСНЕНИЯ, ДИВЕРТИКУЛИ И Т.Н) ПОРАСНАЛА ЛИ Е ЧУШКАТА , И КОЕТО МЕН НАЙ МНОГО МЕ ИНТЕРЕСУВА ДОКАТО УРИНИРА ДЕТЕНЦЕТО ВИ  ПОДУВА ЛИ МУ СЕ ПИШЛЕТО ОТДОЛУ КЪДЕТО Е КАНАЛА, И КАТО СТИСНЕТЕ ПИШОКА ДА ГО ИЗТРЪСКАТЕ ИЗЛИЗАТ ЛИ КАПЧИЦИ УРИНА ?

# 808
Момичета вече сме на 54 страница. Моля, който е наясно да направи Тема 4.

# 809
Честита Нова Година на всички! Да сме живи и здрави и всичко да минава леко! Ние сме оперирани от д-р Такова и сега въпросът ми е -знае ли някой дали д-р Таокова е във Франция , или е в България?  Извинявайте, ако е писано вече, но нямам време да изчета всичко. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт