ХИПОСПАДИЯ - тема 3

• 107 327
  • 811
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте момичета, Д-р Джинович ни посочи две дати за операция и в рамките на две седмици  иска потвърждение. Не разбрах обаче пак ли през сайта на фондацията трябва да потвърдя или на мейла на Ричард. Дано не ви обърках:) Хубав ден!

# 781
Ако пиша на доктора през декември, кога ще бъде операцията?

# 782
Ако пиша на доктора през декември, кога ще бъде операцията?
По принцип до 2 месеца е времето от отговора до датата на операцията.Зависи как  му е графика.

# 783
Т.е. ако искам операцията да е в края на февруари, трябва да му пиша в началото на януари? Общо колко средства са необходими-операция, квартира, храна и др.? За нашата хипоспадия беше писал, че ще струва 4 000 евро. Още 1000 предполагам ще стигнат за другите разходи.

# 784
Здравейте момичета, Д-р Джинович ни посочи две дати за операция и в рамките на две седмици  иска потвърждение. Не разбрах обаче пак ли през сайта на фондацията трябва да потвърдя или на мейла на Ричард. Дано не ви обърках:) Хубав ден!

Потвърди на мейла от който си получила писмото . Помоли да ти върне отговор, че е получил потвърждението.

# 785
Благодаря Пан Simple Smile)))

# 786
Йоко, 1000 евро са ви напълно достатъчни за престоя, разбира се зависи колко ще ви е квартирата, на нас ни излезе 450 евро квартирата и пак ни стигнаха. Само ви предупреждавам, че разговорите са скъпи, защото Сърбия не е в ЕС.

# 787
  • Borino, Smolyan, Bulgaria
Велина, а колко време след операцията забелязахте този проблем, въпросът ми е и към tanqbs newsm78
По време на операцията Алекс беше с памперс, който дълго време след това не успях да махна. Той отказваше да пишка извън него. В началото на август, когато се успокои и позабрави за операцията успях да видя фистулста. За това не мога да кажа от кога е.

# 788
здравейте момичета:) за тези от вас които вече са минали операция при Д-р Джинович има ли такива на които не им е казано да мажат с гелчето. Получихме дата за операция и то съвсем скоро а нищо не пише за мазане на пишлето с крема?

# 789
Здравейте! На 3 годишният ми син му беше направен втори акт операция на хипоспадия - корпоралис. Д-р Атанасов във "Пирогов" го оперира. След изписването, което беше вчера предписа намазване с дермазин, като каза когато го къпя да го мажа два пъти - преди и след баня. Не помня обаче колко често каза през деня - дали на всяка смяна на памперс или два пъти дневно. Какво ще ме посъветвате?

# 790
здравейте, въпрос към мамите на които дечицата са оперирани в сърбия на границата има ли къде да се купи динари? благодаря предварително:)

# 791
Да,има.

# 792
здравейте момичета, преди два дни мина и нашата операция имам въпрос обаче моля ви да споделите-колко дни след операцията спадна отокът на пишлето при вашите деца оперирани при д-р джинович, малкият много плаче при смяната на превръзката и памперсите направо изпада в истерия от болка. кога горе долу намаля болата им при смяната на памперса пьк и на цяло. благодаря ви предварително. хубав ден на всички!

# 793
Момичета, дали д-р Джинович ще се справи и с по- тежък случай?
Много ми е притеснено едно заради здравето и самочувствието на детето, и второ все пак това са доста пари? При нас има т. нар. "потъване" на пениса в срамната обсласт, отделно тестисите са както ги нарече една "докторка"- биполярни, т.е. скротомната торбичка всъщност не е една, а две, отделно има фистула. Тук в БГ успяха само да изправят пениса и да изградят канал, но той приключва не на върха на главичката, а под нея. Не знам дали може да се изведе точно на върха?

# 794
Здрасти , Веселушка, при нас отока мина много бързо за 2-3 дни, все пак предполагам, че за всяко дете е индивидуално, но не се притеснявай ще мине, Джинович ни беше казал максимум до 1 седмица.  Относно това, че плаче мисля, че децата повече го правят от страх, така ни каза и доктора, и това ще отмине. След няколко дни ще тича и ще играе детето. Не се притеснявайте, гледайте мястото да е чисто, сменяйте превръзките по често и така. Надявам се всичко при вас да е наред и бързо да се възстановява мъничето!

Общи условия

Активация на акаунт