Любители на Котки Тема 87

• 46 149
  • 744
  •   1
Отговори
# 30

И аз се записвам, вчера си взех малката муцунка, даже си няма и име още. Снощи се покри и 2 часа я търсихме из къщи, но безуспешно.  Grinning Докато накрая не си легнахме и тя започна да мяука и да щъка по ламината и така цяла нощ  Laughing
пс. не знам дали съм успяла да кача снимката, ако не ще пробвам пак  Embarassed

# 31
  • Somewhere beyond the moon and stars
Вписваме малкия тигър, който е необичайно кротък след визитата при доктора.  Laughing

# 32
Привет и от нас!
Таня, благодаря, че се грижиш за темата   bouquet

Плащам:
Скрит текст:
Най-най-любимата поза

Размазана снимка, резултат от: Хайде позирай малко, че ще ги пускам във форума, а тя даде гръб  Laughing

Тук вече се е кротнала

Как искам за всяко коте да кажа по нещо  Heart Eyes
Котетата на броя са прекрасни! Наистина може да се направят теми по цветове.

Даа, хубавец е той  Heart Eyes
profi, дай още снимки на Сиско, че ми липсва нещо. Рядко го показваш  Hug

# 33
Мерси за новата темичка Simple Smile Пак супер сладки пухкави снимчици Stuck Out Tongue
ахх този Мъро е страшен Heart

# 34
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Скрит текст:
Привет и от нас!
Таня, благодаря, че се грижиш за темата   bouquet

Плащам:
Скрит текст:
Най-най-любимата поза

Размазана снимка, резултат от: Хайде позирай малко, че ще ги пускам във форума, а тя даде гръб  Laughing

Тук вече се е кротнала

Как искам за всяко коте да кажа по нещо  Heart Eyes
Котетата на броя са прекрасни! Наистина може да се направят теми по цветове.

Даа, хубавец е той  Heart Eyes
profi, дай още снимки на Сиско, че ми липсва нещо. Рядко го показваш  Hug

Рядко го снимам. Той само спи и не е много интересен. Laughing Освен това откакто отслабна не ме и кефи да го снимам такъв дръглив. Нали бях свикнала да ми е топчест, сега чак се стряскам понякога от длъгнестия му вид. Ето ти го в момент на хигиенизация. Laughing

# 35
Данък ( стари снимки на Томчо, че ме мързи да го снимам  Mr. Green)

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes :love
Бела е прекрасна  bouquet

# 36
Пухчета сладки-мили!  Hug  Heart Eyes Толкова хубави котенца си имаме  Praynig А това бебоче на el_ena ...  baby_neutral Искам да ги нагушкам всичките!

# 37
  • София
Той само спи и не е много интересен. Laughing

Е, така е със старците.  Wink  И Мъро само спи или си стои като статуйка. Няма тичане, няма игри, няма разчекнати пози. Ама пак си го снимам когато се сетя. Нищо, че снимките са същите като тези от преди месец, година, 10 години ...  Mr. Green Само да ви уведомя, че всички снимки, които съм пускала напоследък са пресни, макар и да са като старите.  Laughing

И няма да обиждаш Сиско!  Naughty Много хубав строен момък си е!  Hug

Видях чудесни снимки на котета, малки котета и дори мишлета (мъничето на Елена не мога да го нарека по друг начин).  Елена, на колко дни е тази малка душица?  Heart Eyes

# 38
  • Пловдив
Признавам си, че вчера данъка го платих със стари снимки, ама бях много изненадана от оказаната чест котьо да е коте на броя. Поправям се с прясна снимка - така го аранжира батьо му снощи:

Много е хубаво началото на темата. Толкоз пух за мачкотене  smile3508, прекрасни, прекрасни са всички, няма да изброявам поименно, да не взема да изпусна някой.

Добре дошли на всички нови!  Hug Чувствайте се уютно в темата.

# 39
Ай....какви хубави маци виждам  Heart Eyes Котето:Мики...Мелекк ,страхотна е  Hug
iangelova ,твоята мамина,сладка как лошо гледа...ауууу  Mr. Green Много сърдита ще да е била.Но важното е че и е минало вече  Peace
Искам отново да се впусна за уреда - Furminator.Реших да прежаля 60 лева за него,защото не мога да гледам толкоз косми навсякъде  ooooh! пък и всеки ден реша моя по 30 минути с малко гребенче.Еми,може би пуловер мога да си изплета.Че и остава по него.То на какъв принцип действа Furminator-къса косъма,или?Доста прегледах за него,и се установи че има доста добри копия на оригинала,които са и на същата цена.Чак се ужасих че не поръчах ей така-"на бегом".Който знае сайт,от който си е взел такъв уред за късокосместа котка,над 4.5кг.да дава тук.И аз да избирам...

Аз взех такъв фурминатор от сайта на д-р.Стефанов. Излезе ми 49 лв.Ами какво да ти кажа. До сега е ресан най малко 10 пъти. В магазин ми казаха не повече от 1-2 пъти седмично. Но на нас сега ни се сменя козината , отделно пада подкосъма и е страшно. Но вече забелязвам подобрение. Не пада толкова много, подкосъм е останал само около задните крачета, ама там ми е най трудно. Трябва да му изпъна крачето за да го среша, което е доста трудно. Пак пада козинка ,но не така както преди. И по дрехите вече почти нямаме.

Да уточня ,че ние сме дългокосмести, персиец.

А на какъв принцип действа , не знам. Embarassed
Много ти благодаря за помощта Hug А някой ползвал ли е накрайниците за нокти?

# 40
на невероятни котарачета се нагледах. Усещам се, че ставам такъв котколюб от няколко години насам, че чак ми е странно как се променя човек, в случая аз, де. Преди не понасях котките. Не ме е било страх, да речеш, просто не ме радваха. Сега е същото с кучетата. Прекалено негушливи и нелюбливи са ми. Само ходя и закачам уличните котки.

Омазан, но доволен:

# 41
...
 Ето ти го в момент на хигиенизация. Laughing
Скрит текст:
Благодаря  Hug

...

Омазан, но доволен:
Скрит текст:
Ама какви уши, ще литне  Laughing  Heart Eyes

# 42
леле, като каза хигиенизация, снощи се прибрах късно към 1:30ч. и взимам котето при мен, то беше заспало в краката на нашите, то се разбуди, лягаме си и тя започва да се ближе, ама на фона на това, че умирах за сън и беше толкова тиху, това близане ми беше като Хилти посред нощ хахаххах

# 43
Ще му изям розовото носленце!

# 44
  • София
Ух,че са сладки всички Heart Eyes
Хеван е насниман,само трябва да включа лаптоп и да източа снимките и веднага ще се покажем Peace
Благодаря за темичката  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт