бременна съм ,а остажам на улицата

• 18 296
  • 171
  •   1
Отговори
# 105
  • София
неведение  Peace

Срам-несрам, ама по-важно ли е от дете на улицата или в социален дом?

# 106
  • sf
Имам записан час за преглед ,за да се види дали може да се направи аборт в клиника домусчиеви
Това е последния коментар от авторката, предполагам,че прегледа вече е минал.
Иначе е била активна за последно днес в 11:05.
Има нещо странно в тази история, но докато тя не даде подробности, можем само да гадаем.  Rolling Eyes

# 107
Moon walk, нали една съфорумка каза, че е виждала профилите във ФБ на нея и на мъжа й. Предполагам оттам може да се осъществи контакт с него, може би ще знае къде е отишла, ако се е изнесла.

За срама - че е срамно, срамно е. Но според мен е по- добре да потърси помощ от близки хора, а ако тогава не става - от институциите.

# 108
  • София
на мен ми е най вече за детето - при цялата неразбория не бива да се озовава в институция.  Не знам защо авторката не написа за детето още от самото начало, а всичко се въртеше около бременността й.

# 109
Много е гадно това, че не дава никаква информация- голямото дете поне не може ли да иде при баща си или роднини по бащина линия.  newsm78

# 110
Чакам авторката да се включи, за да каже какво се случва. Интересно ми е, защото тази история ми е много съмнителна. Дано се окажа права аз, а не това момиче да страда с детето си/децата си.

# 111
Ако авторката си е продала телефона и лаптопа както възнамеряваше, не знам дали ще може някой да се свърже с нея или тя да даде информация. Дано е намерила къде да остане и всичко приключи добре!

# 112
Тя като си е продала телефона, картата не е.
Има телефони и за по 20лв., а и в заложна къща където е отишла най-вероятно, със сигурност ще и дадат някакъв апарат, колкото да има връзка с хора.

# 113
И аз разглеждам в момента профилите във фейса - нейният, на мъжа, на дъщеря и - малко ми издиша историята откакто ги гледам и за това за сега ще пасувам, няма да издирвам никого повече, декларирала съм желание да помогна, но както мога да помогна, така мога и да удуша някой, който се възползва от добрината на хората. Авторката да си прецени.
Щото докато някой тук ни размотава, една жена наистина гледаща сама детето си е била в болница с него, чуди се кой да го гледа, за да работи, решила е да си дава половината заплата на жена да го прави, за да се справи със ситуацията, има реална нужда от подкрепа и е страшен пич, а аз тук цял ден издирвам притеснена някой, който започва сериозно да ме съмнява:(

# 114
Moon walk, кое във фейсбук профила те наведе на тези мисли? Rolling Eyes
От моя профил много малко неща биха се разбрали.

# 115
  newsm78
Дава си телефона тук, фейсбука, не разбирам с каква цел го прави, ако няма реално нужда................ Rolling Eyes

# 116
Фейса не си го е давала,"хрътките" го намериха  Mr. Green

# 117
Гледах снимки във снимка бг, където през 2009 мъжът е един, във фейса е категорично друг. Във фейса той е постнал, че се е оженил за нея през май тази година. Дъщеря и снощи е била във фейса, само до преди дни снимките им изглеждат....нормални - мъж, жена, семейство. Странна работа. Rolling Eyes
По - склонна съм да мисля, че тя има нужда от помощ, но не е написала историята тук, а още по - склонна съм да мисля, че са имали семеен скандал и сега всичко е утихнало, ако имаше нужда от помощ, защо днес не ми вдигна, преди да си изключи телефона?
Има снимки от 2013 от къщата на баба и дядо и, снимки на мекичките на дядо, доматите му и тн, а на мен каза, че са я отгледали, но са починали....абе не ми се връзва историята, но ако има нужда от помощ и е на улицата, това горе - долу няма значение.  Tired

# 118
Ами ако не беше една съфорумка, щях още да се чудя как да я намеря, за което и благодаря, защото бях решила да вдигна на юруш социални, звена майка и бебе, закрила на детото, колегите от други фондации и кого ли не Tired

# 119
Аз кат ви разправям, че историята е фалшименто, вие не вярвате на кака  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт