бременна съм ,а остажам на улицата

• 18 275
  • 171
  •   1
Отговори
# 165
  • София
На мен цялата тема ми изглежда като тия който се обаждат по телефона като нечий внуци,дъщери,синове и искат пари.Не видях момичето да откликна на нито едно предложение,а самата тема така е поставена,че утре остава на улицата.Дано не съм права,но май някой разчита на съпричастността на другите да му уреди една бърза финансова инжекция.Аз лично не бих помогнала на никой без да съм сигурна в истинността на цялата ситуация.Иначе съм помагала на хора в подобно положение,но трябва да е ясно,че в такива моменти не се говорят глупости,ами се действа.Форума не е мястото където да получиш финансова помощ,а единствено съвет.Може да звучи коравосърдечно,но съм се нагледала на измамени и излагани хора и ми е крайно неприятно като гледам как хората се притесняват за някой,който реално не казва и 1/3 от истината за това какво точно се случва.В живота на човек има хора които винаги ще подадат ръка,но реално при момичето има нежелание дали от нейна страна,дали от другата страна пък са се нагледали на нейните неща за да се откажат да и помогнат.И тук идва форума за да спаси,някой който не иска да бъде спасен,а по скоро да бъде финансиран.Ако не е така ще се извиня веднага на момичето,ако се разбере въобще къде е със сигурност и бъде така добра да уведоми хората тук които разтревожи истински.

# 166
  • София
Мразя да излизам права за такива неща. за момент ме загриза съвестта, че съм мнителна, негативна, обаче...

# 167
  • София
еми то реално така излиза,пусна бомбата и видя че няма кой да каже абе аз ще ти дам някой лев докато си стъпиш на крака,не се намери и кой да каже ела вкъщи за някой друг ден.Е тогава какъв беше смисъла от тия 12 страници разисквания,след като от 3та или 4та страница момичето не е писала.Ако е истинска темата дано се е оправила,но като цяло така не се иска помощ от хората,ако реално искаш да ти се помогне.Тук има доста майки които имат нужда от помощ в домакинството и в къщната работа,ако всичко беше поднесено без увъртания,не се знае откъде щеше да й бъде подадена ръка.А така реално тя изчезна с предтекста че май ще си продаде телефона и много удобно,ако някой ти даде пари да не може после да си ги вземе.Въобще ужасна история.

# 168
  • Mediterraneo
Ох, тези невинни девойки, които скучаещи се опитват да се разведряват във форума като пускат подобни теми! Не знаят с какво се сблъскват тук! Бг мама не се лъже лесно, неее!

# 169
  • Испания
Ох, тези невинни девойки, които скучаещи се опитват да се разведряват във форума като пускат подобни теми! Не знаят с какво се сблъскват тук! Бг мама не се лъже лесно, неее!

Невинни?  Rolling Eyes Всичко друго, но не и това.  Sick

# 170
За мен големият въпрос е- толкова ли е тъпа да се регистрира с обичайния си ник, или просто някой друг го е ползвал.. Голяма излагация. Поне да влезе да отбие номера по някакъв начин, ако действително е тя, което много ме съмнява вече.

# 171
  • София
Последно Активен:   пт, 15 авг 2014, 09:44 честито на притеснилите се...не че съм потресена или учудена от нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт