бременна съм ,а остажам на улицата

• 18 276
  • 171
  •   1
Отговори
# 135
Телефон в темата не е давала, просто ми звънна от един номер, който сега е изключен Rolling Eyes

има оставен телефон в темата, ет ого...
"896 28 71 07 оставям си телефона ,защото съм много отчаяна и не знам какво да правя"

# 136
дори родителите ми се отказаха от мен.не знам какво да правя и към кого да се обърна. 0896 28 71 07 оставям си телефона ,защото съм много отчаяна и не знам какво да правя

още в началото си е оставила тела.

# 137
Аз не съм виждала фейс бука на дамата, но се надявам, че някой и е писал. Много би било непочтенно да се разпространява нечий личен профил с невярна информация. А публикуваният телефон май е домашен, а не мобилен, та надали продажбата на апарата (мобилния) би го деактивирала.

# 138
  • Най-красивата страна
Аз мисля, че тя се изплаши и изчезна, защото споменахте за социалните.

# 139
не съм видяла телефона ooooh!
а и никой ничии профили не разпространява публично, още по - малко нещо, което оказва се и дете може да намери в интернет Peace

# 140
Аз не съм виждала фейс бука на дамата, но се надявам, че някой и е писал. Много би било непочтенно да се разпространява нечий личен профил с невярна информация. А публикуваният телефон май е домашен, а не мобилен, та надали продажбата на апарата (мобилния) би го деактивирала.
Никой не й е разпространявал фейсбука, за минута й написах имената, но се редактирах, след като смятате, че не е правилно. Телефона е мобилен, не домашен.
И сама го е дала по свое желание, от където който иска може да намери още информация.  Peace

# 141
Реших накрая и аз да погледна в този прословут и многократно споменаван  фейсбук на авторката. В този на мъжа й е отбелязана датата на сключване на брака им. По кой закон мъж може да изгони бременната си съпруга на улицата?
За мен темата е проява на безотговорност. Crossing Arms

# 142
А защо рещиха всички че жената от профила е същата тук? Или има само един човек с тези имена???

# 143
А защо рещиха всички че жената от профила е същата тук? Или има само един човек с тези имена???
 ooooh! От телефона й...
Пък и тя потвърди  Peace

# 144
  • София
Тя сама писа, че е ходила при социалните, ако правилно помня, и те й казали да се прибере и да се опита да си оправи семейните проблеми. Ако се страхуваше, нямаше изобщо да отиде там.

# 145
Аа, разбрах и аз как се намира фейсбук Crazy Момичето дано се е справило с проблема си.

# 146
На профила на момчето има доста снимки на две дечица - момиченце и момченце и на една от снимките, където са тримата  има коментар"Най-гордия татко"  newsm78

# 147
Аа, разбрах и аз как се намира фейсбук Crazy Момичето дано се е справило с проблема си.

На мен все още не ми е ясно как става номера newsm78
Но, на "детективите" шапка свалям newsm20

# 148
Тука едно с едно не се връзва  Mr. Green Бог знае каква е истината..  Crazy

# 149
А защо решихте, че са женени? Човек така ли се жени..."Мъжът" ѝ според мен има две деца от друга жена. Майка ѝ също има фейсбук  Wink Изобщо, нещата никак не изглеждат такива, каквито ги е представила. Казвам това, защото и аз се бях вкарала в сериала снощи...

Общи условия

Активация на акаунт