бременна съм ,а остажам на улицата

• 18 289
  • 171
  •   1
Отговори
# 150
  • Mediterraneo
Радвам се, че темата излиза почти на 100 % "кьорфишек"! Друго се чудя- тези лауреати, които измислят подобни истории, откъде черпя вдъхновение  Crazy

# 151
  • София
Какво се оказа сега, тия дето ме псуваха и ругаеха и какво ли още не, имат ли очи да се извинят, след като очевАдно темата е фейк?!

# 152
  • София
И за какво да ти се извиняват точно? Грозните ти и невъзпитани изказвания си остават такива независимо от истинността на темата.

# 153
  • София
Много  мирише тая история  ooooh! ooooh! А как се търси профил само чрез телефонен номер?  newsm78

# 154
Много  мирише тая история  ooooh! ooooh! А как се търси профил само чрез телефонен номер?  newsm78

Скрит текст:
Като потърсиш номера в Гугъл, излиза обява за изгубено куче, където е написан и имейлът. Чрез него можеш да намериш профила във фейсбук. В случая този имейл играе главна роля  Mr. Green  Peace

# 155
Какво се оказа сега, тия дето ме псуваха и ругаеха и какво ли още не, имат ли очи да се извинят, след като очевАдно темата е фейк?!
Още първият ми пост по темата съвпада с твоето мнение. Айде на пързалката  Crazy

# 156
  • София
и какво сега, авторката е успяла да подведе и стар потребител ли? Вече съвсем се обърках.

# 157
От фейсбука като че ли всичко стана ясно.....
Отвратителни са ми хора, които се опитват да се възползват от добрината на други!

# 158
Само аз ли не видях фейсбука? newsm78

# 159
  • Испания
От фейсбука като че ли всичко стана ясно.....
Отвратителни са ми хора, които се опитват да се възползват от добрината на други!

+1. И на всичко отгоре, лъжейки. Враца, София, изгубено и търсено куче в Костинброд... И в същото време някой наистина има нужда от помощ.  Sad Не разбирам как може някой да се държи по този начин, пък било и то във форум. В същото време влиза тук, чете и мълчи. Отвратена съм!  Shocked

# 160
Само аз ли не видях фейсбука? newsm78
Не. И аз не съм го видяла.

# 161
# 162
Хмм  newsm78 Гнила работа.....

# 163
Мисля, че вече темата трябва да бъде изтрита.

# 164
Даже много стоя активна  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт