бременна съм ,а остажам на улицата

• 18 298
  • 171
  •   1
Отговори
# 90
Звъня трети път, не ми вдига....ще опитвам пак.
Моля авторката ако е съгласна, нека ми пише/звънне - мислех да предложа довечера да ида до Люлин, но мога и утре.
а и в крайна сметка ако иска помощ, освен съвети, все някой от нас ще трябва да провери историята, без да искам да съм коравосърдечна, просто не трябва да се злоупотребява с добрината на хората тук, а е правено много пъти.
Надявам се да успее да се появи от някъде, да успеем да се видим и веднага ще пиша тук.

# 91
Moon Walk, и аз звънях. ти кога звъня? на мен не ми вдига, но на третия път операторът каза, че телефонът е изключен. дали пък не го е заложила вече  newsm78. така се губи всякаква връзка с нея. чудя се дали ако подадем сигнал в социалните, може евентуално по титуляра на телефона да се засекат някакви данни за момичето, за да се опитат да установят местонахождението ѝ. не че в петък следобед някой ще си мръдне пръста, но все пак...

# 92
Moon Walk, и аз звънях. ти кога звъня? на мен не ми вдига, но на третия път операторът каза, че телефонът е изключен. дали пък не го е заложила вече  newsm78. така се губи всякаква връзка с нея. чудя се дали ако подадем сигнал в социалните, може евентуално по титуляра на телефона да се засекат някакви данни за момичето, за да се опитат да установят местонахождението ѝ. не че в петък следобед някой ще си мръдне пръста, но все пак...
Не и в България.
Силно се надявам да успее да се свърже с нас. Аз дори името и не разбрах:(

# 93
Някой тук й беше намерил фейса - може да каже името й.  Rolling Eyes

Едит: Камалия  Peace

# 94
...

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 16:18 от Камалия

# 95
Не мисля, че е нужно да се дават данните ѝ публично. Ако искаше, щеше да каже. Още малко, и снимки ще публикувате  Stop Не е нужно.

Всички умеем да работим с търсачки, но нека информацията се ограничи до хората, които искат и могат реално да помогнат с нещо, а не утре да я сочат по улицата коя е и каква е  Stop
Не забравяйте, че има и дете на 10 години, то има съученици... Спрете се малко.

# 96
Ками, имах предвид да го кажеш на Moon Walk.  Peace

BirdsFlu, права си.

Извинете ме, момичета!  Hug

# 97
Много грозно и не тактично да се публикуват имената и друга информация на който и да било!

# 98
Извините, редактирах се.

# 99
Много грозно и не тактично да се публикуват имената и друга информация на който и да било!

Моя е вината, не на Камалия.  Embarassed

# 100
 Вече сте го казали, но за мен най-разумно е да се върне при родителите си. Поне за няколко дни докато намери квартира. Коя майка би оставила дъщеря си бременна и с дете на улицата? Но знам ли, може съществуват и такива "хора".

Другия вариант е да търси помощ от приятели. Щом живее и работи от 10г. в София, все трябва да има познати, колеги. Не всеки има възможност да помогне с пари, но се намира начин да подслониш жена с дете, дори и за няколко вечери.

Сетих се и за нещо, което сигурно е много наивно. Тези, които познавате авторката и мъжа, с когото живее - опитахте ли да говорите с него, няма ли някакъв вариант да отложи с няколко дни изнасянето? Все пак от днес за утре да си тръгнеш от място, където си живял 10г. не е лесно, особено и с дете.

Дано поне не е продала телефона си! Надявам се бързо да намери изход от тази ситуация!

# 101
  • София
Не е  толкова лесно да се подслонят още двама човека, незнайно за колко време. Каквото и да си говорим, жената е в много несигурна позиция, а обикновените семейства не разполагат със свободна стая за гости. Peace

Според мен трябва да се обърне и към полицията. Нека дойде полиция и да видим как господинът ще я изгони. Да, може да е в правото си, защото жилището е негово, не са женени и пр., но едва ли му се занимава с полиция.

# 102
Разбира се, не всеки има възможност, но има и хора, които биха помогнали, щом става дума за роднина или приятел.

Полицията не знам дали би помогнала, дори да не напусне жилището на момента, след като си тръгнат пак ще я изгони. А ако пък е твърдо решен, то полицията няма как да го спре. Дори е  възможна обратната ситуация - той да викне полиция, ако тя не напусне.

# 103
Според мен,не че толкова няма кой да и помогне,а че за нея е крайно унизително да поиска помощ,особено от не много близки хора,като например колеги. И я разбирам до някъде  Rolling Eyes никой не иска да пада резил. А и освен помоща която ще поиска,ще трябва и да разкаже защо я иска  Tired уфф..

# 104
Dеsɣ никой не познава нито авторката, още по - малко мъжът, който я гони.
Не и знаем и името дори, надявах се днес да я чуя и да успея да я видя, но сега съм в пълно невидение Tired

Общи условия

Активация на акаунт