бременна съм ,а остажам на улицата

• 18 290
  • 171
  •   1
Отговори
# 60
Тук съветите са на парче- за една седмица в болница, малко пари от таткото. Ама като мине седмицата какво ще стане?
В тоя случай настина най-добре аборт, та дори и рисков да е. Не разбирам с какво си гледала голямото дете или си разчитала на приятеля си?

# 61
На някои хора живота им е перфектен и не знаят какво е  да изпаднеш в подобна ситуация.дано никой не го разбере.

# 62
Голямата си я гледах почти аз финансово докато работех.сега и тя усеща че нещо не е наред ,чува скандалите и само ме пита мамо как си?

# 63
Йоана, вярвай на никой живота му не е перфектен. Тук във форума всички са с идеалните семейства, добрите мъже, послушните деца. Е, да ама не е така.
Досега от опита ми в живота едно съм разбрала- никога, ама никога не съм била финансово зависима от никого. Защото ако трябва да гледам детето си сама, да не се притеснявам, че може да стои гладно или без покрив над главата си.

# 64
  • на майната си
Не на всички е перфектен живота, но наистина историята поднесена по този начин не звучи достоверно. Първо си от 11 год. с този мъж, сега се появи по-голямо дете от друг...
За да ти обърнат всички гръб според мен има нещо недоизказано. Аз бих направила аборт /не е късно/ и си вземам живота в ръце, за мен няма друг изход при наличие на друго дете и никаква помощ.

# 65
Н
За да ти обърнат всички гръб според мен има нещо недоизказано. Аз бих направила аборт /не е късно/ и си вземам живота в ръце, за мен няма друг изход при наличие на друго дете и никаква помощ.
Peace

# 66
Разбира се, че има нещо недоизказано, понеже тя влиза тук да потърси помощ, не да се жалва от края на връзката си. Но винаги се почва едно съдене и цъкане с език.  Каквото и да е станало между нея и близките й, не променя положението й - от утре на улицата бременна и с дете #Crazy

# 67
Имам записан час за преглед ,за да се види дали може да се направи аборт в клиника домусчиеви

# 68
Дано, да може.
Защо не помолиш някой, да приюти детенцето ти временно. Родители, лели, приятели, дори някоя съседка, или бащата на детето?

Трябва, да си намериш работа, час по - скоро. Каквато и да е.
Помоли този мъж, за още няколко дни поне, да останеш в апартамента му.

Когато започнеш работа и те наемат, обясни положението си на управителя и помоли за някакъв символичен аванс.
Наеми стая при някоя бабичка, има и за по 50-100лв стаи, като ще и дадеш, колкото имаш в момента, а другите после, има разбрани хора.

В апартаментът, където си в момента, няма ли други вещи, които, да можеш, да продадеш, за да наемеш стая? За толкова години заедно, предполагам сте купували заедно нещата - телевизори и прочие?

# 69
Къде ги има тия стаи за 50лв в София?
Авторке, не знам какво да ти пожелая относно аборта.  Cry 

# 70
Не съм сигурна в София, къде точно, но във Варна има, в Бургас също.
Срещала съм обяви, предимно става дума, за някой сутерен или маза, за таванско помещение, някои дори са без баня или пък с обща баня на етажа..
За първо време, все би трябвало, да се намери нещо.

Може и да е извън София, но в близост до града, така че, да може, да се пътува до работа, а наемът, да е нисък.
Вариант е, да се уговори с работодателя, да и заплаща надника на ден или седмично.

# 71
  • София
ако застане пред вратата на родителите си, вероятността да не я приемат е минимална. Те може по телефона да са я отрязали, но едва ли ще го направят, ако тя застане пред вратата с детето. Не ми се вярва да са чак толкова коравосърдечни хора, че да я оставят да спи пред вратата с детето. Те са й родители и не могат да се отказват така, най-малкото заради внучето. За аборт май е късно и едва ли някоя клиника ще се съгласи.

# 72
Ами, давайте някаква стратегия за най-близкото бъдеще. Става утре и какво прави, къде отива? Детето къде и при кого остава през това време и т.н.

# 73
Ако са се противопоставяли на връзката й с този мъж, ако ги е срам, че има дете от друг и пак е бременна,  ако са от този вид хора "какво ще кажат хората", възможно е и да не я приемат.

# 74
Грозна история....дано да е реална, защото ще се намерят хора, които да помогнат.
Човек не гони някого ей така от днес, за утре. Едва ли проблемите им са започнали преди 2дни и този мъж решава да я изгони ей така, ако толкова години са живяли заедно.

Общи условия

Активация на акаунт