За тези, които четат любовни романи №11

• 67 082
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • В къщурката на хълма на феите
И Смарагдовозеленото го има .. чакам да ми го пратят и да го заръфам .. от толкова време го чакам, че чак ми се плаче Crazy

# 601
Може ли някой да прати ,ако има на бг 9,10 и там каквото е излезло от поредицата Бюканън-Ренард?

# 602
  • Варна.
... Заплетени, Замотани или там както беше заглавието на книгата на Ема Чейс ..

Къде се намира това четиво, в Читанка не го намерих. Иска ми се и на мен малко смях.

# 603
  • Разпиляна във въображението
... Заплетени, Замотани или там както беше заглавието на книгата на Ема Чейс ..

Къде се намира това четиво, в Читанка не го намерих. Иска ми се и на мен малко смях.

Тя излезе май преди около месец.

# 604
  • В къщурката на хълма на феите
в Мейлбукс я има книгата, в моби формат, ако искаш ще ти я пусна по мейла Peace

# 605
Здравейте.Някой може ли да даде коментар за книгите на Джос Стърлинг от поредицата "Саванти"?

# 606
  • Варна.
в Мейлбукс я има книгата, в моби формат, ако искаш ще ти я пусна по мейла Peace

Една мила персона вече го направи, благодаря!

# 607
  • Пловдив
Някой може ли да ми даде малко повече информация за тази поредицата на jillian dodd. Това е първата книга stalk me, а ако някой може и да ми я прати на български ще е златен/а Simple Smile

# 608
"Да поемеш риска" на Лори Фостър част от поредица ли е, имам такова усещане?

# 609
  • Euskal Herria
"Да поемеш риска" на Лори Фостър част от поредица ли е, имам такова усещане?

Да, това е първата книга. Втората е "Да повярваш отново". И двете са налични в мейлбукс.

# 610
Благодаря, Яна!

# 611
Здравейте,
от днес почвам да чета новата на Оливия Паркър "Тайнственият пазител".
По-рано през деня си довърших поредичката за Америка Сингър (Изборът на Кийра Кас) Peace . Много хубава поредичка. Започнах да чета книгите леко скептично, защото от резюмето малко ми заприличаха на странна смесица от "Дивергенти" + "Игрите на глада" с вплетена в тях любовна история. Но след първата книга останах очарована.  Романтика, блясък, страст - една модерна история за 'Пепеляшка". Героите са невероятни, забавни и непредсказуеми . Хареса ми стилът на писане на авторката, успява да те грабне и да те държи в напрежение до края. Нищо, че малко много ми избърза действието в края. Хареса ми! Препоръчвам ви я! Hug

Имам поредичката в електронен вариант (без 3 част), ако някой я иска да пише!

# 612
  • ВАРНА
Аз днес приключих Димна завеса на Сандра Браун - добра комбинация между криминале и романтика,неочакван край - до последно се чудих кой е убиеца,а аз обичам да ме държат в напрежение и развръзката да е накрая - криминалето преобладава,бих я прочела отново  Peace

# 613
Здравейте.Някой може ли да даде коментар за книгите на Джос Стърлинг от поредицата "Саванти"?

Не е лоша, малко тийн фентъзи. На мен ми хареса, развлекателна е, различна, малко отдих от разните там вампири, върколаци и ангели. Леки са за четене, но въпреки всичко те държат в напрежение до края.
Аз лично и давам 7/10  Flutter

# 614
Здравейте, чета ви от много време и с удоволствие събирам предложения Simple Smile
Скоро приключих "Заплетени" и "Да повярваш отново". Моля, ако някой има и ако не ви затруднявам, да ми изпрати "Мъж в сянка" - katrinkata@abv.bg
Благодаря предварително! Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт