За тези, които четат любовни романи №11

• 66 969
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Да , има я в Мейлбукс.
Luckytigarche ,благодаря за инфото,жалко ,надявах се следващата книга да е за Кор,но явно ще се чака.Но поне авторката беше обещала , че ще пише за ,,Братството,, , докато има кой да чете,браво-много съвестна жена,не е като да се задоволи с досегашните печалби от поредицата,трябва да се раздуе максимално,но така пък печелим още секси братя  Laughing
Аз пък мисля ,че поредицата и вдъхновението на авторката е изчерпано! След книгата за Вишъс (5 по ред) за мен историите тръгнаха надолу! Имаше лек проблясък с книгата за Ревендж(7) и после тотален срив, за Пейн - направо няма такава боза, за Тормент - даже е много да се каже ,че е боза! Съмнявам се в себе си че ще я дочета! По принцип мое лично мнение е ,че дългите поредици се пишат само и единствено с цел печалба ,написала е 2-3 успешни книги, ОК, браво, ама спри дотам, не съсипвай всичко с точене на локуми и зарибяване на феновете, да купуват глупости защото са харесали въпросните 2-3 добри книги!  Simple Smile
Мился да започна " Принц на нощта" , видях че и тя е част от поредица, и ако ми хареса ще търся останалите книги на английски!

# 721
Да,книгата за Блей и Куин е фен превод,от Мейлбукс я изтеглих под името Дългоочаквана любов,но превода според мен е добър, с изключение на фразата ,,и ти да видиш тогава,, която ме влудяваше.
Напълно съм съгласна за разтягането на поредиците,но явно е масово явление напоследък,след като и толкова добър разказвач като Джордж Мартин здраво се оля с Песен за огън и лед.
Но съм доволна че дочетох докрай,, Братството,,  ,заради приятната изненада от последната книга,а  наистина имаше моменти в които само чистият инат не ми даваше да ги зарежа,въпреки че повечето от героите ми харесаха.

# 722
Скрит текст:
Скрит текст:
Лейди Розалинд Дивайн е непорочна дама, но и досадница, която невъзмутимо пъха носа си в чуждите работи – заради което брат й отказва да я остави без надзор по време на сватбеното си пътешествие. Но Розалинд няма да направи нещата по-лесни за някаква незнайна и нежелана „бавачка” и се заклева да използва всичките си хитрости, за да разкрие мистериозния си пазител.

Никълъс Кинкейд, маркиз Уинтърборн, се съгласява тайно да наглежда разглезената, упорита сестра на приятеля си, въпреки че вбесяващата й склонност към пакости го кара да постави под въпрос решението си. Макар да е ограничен от правилата на обществото и приятелството, духът и чувствеността на Розалинд предизвикват бурно желание у Никълъс да изиграе много по-различна роля в живота й – такава, която води до страст, екстаз… и неизбежен скандал.
Чела съм "Брачен капан" и "На лов за съпруга" и много ми харесаха. Сега погледнах, че е излязла и "Тайнственият пазител" и историята ми се струва интересна. Някой случайно да я е чел?

# 723
Скрит текст:
Скрит текст:
Лейди Розалинд Дивайн е непорочна дама, но и досадница, която невъзмутимо пъха носа си в чуждите работи – заради което брат й отказва да я остави без надзор по време на сватбеното си пътешествие. Но Розалинд няма да направи нещата по-лесни за някаква незнайна и нежелана „бавачка” и се заклева да използва всичките си хитрости, за да разкрие мистериозния си пазител.

Никълъс Кинкейд, маркиз Уинтърборн, се съгласява тайно да наглежда разглезената, упорита сестра на приятеля си, въпреки че вбесяващата й склонност към пакости го кара да постави под въпрос решението си. Макар да е ограничен от правилата на обществото и приятелството, духът и чувствеността на Розалинд предизвикват бурно желание у Никълъс да изиграе много по-различна роля в живота й – такава, която води до страст, екстаз… и неизбежен скандал.
Чела съм "Брачен капан" и "На лов за съпруга" и много ми харесаха. Сега погледнах, че е излязла и "Тайнственият пазител" и историята ми се струва интересна. Някой случайно да я е чел?

Прочетох я! Много е готина. Заслужава си! Peace

# 724
  • Плевен / София
Здравейте,
В момента чета "Тайственият пазител" и Никълъс Кинкейд е шотландец.....интересна и те кара да се усмихваш....
Прочетох на хартия "Бъди с мен" и на мен ми хареса.Тереза и Джес си имат своите тайни, но любовта на двамата се оказва по-силна и всичко завършва с хепи енд....
Поръчах си "Чаровник по рождение" и " Моят път към теб " надявам се да си е заслужавало.

# 725
Почти бях сигурна, че ще чуя положителни коментари. Сигурно скоро ще си я купя.  Grinning

# 726
Момичета, купих си "Чаровник по рождение" и нямам търпение да я започна  #Crazy
Може ли някой да ми изпрати "Съблазън" и "Опасност в червена рокля" на Кристина Дод? katrinkata@abv.bg    bouquet

# 727
Благодаря за всички книжки, които ми изпратихте тези дни!   bouquet Започнах с тези за ФБР агентите, защото са ми от най- любимите!  Heart Eyes
Особено като "Любовни престрелки"на Джули Джеймс! Обожавам темата за ФБР агент, който трябва да се превърне в бодигард на някоя красавица. Вярно, че е малко банално, но все си ме влече към такива романи! Особено ако в началото героите  ''не се понасят" и се правят, че се мразят! Книгата ми напомня малко на "Списък с убийства". Единствено не ми хареса, че се разкри убиеца прекалено рано! Можеше да е много по-интересно, ако го бяха оставили за финал...но поне наблегнаха на романтичната връзка между Камерън и Джак!  Heart Eyes
Преди малко започнах и "Нещо като любов" от същата авторка и приятно се изненадах, че се споменават героите от "Любовни престрелки"! Явно без да искам съм започнала с правилната книга, защото ''Нещо като любов'' е продължение на историята!  Peace Имам и още две заглавия от авторката, дано не съм сбъркала с избора от коя книга да започна! Останах с впечатление,че не е поредица!  Blush

# 728
  • ВАРНА
Другите 2 не са свързани с тези  Peace И на мен ми напомняше малко на Джули Гарууд,но няма лошо,щом резултата е добър  Peace Аз сега чета Закони на привличането  Peace

# 729
Благодаря за всички книжки, които ми изпратихте тези дни!   bouquet Започнах с тези за ФБР агентите, защото са ми от най- любимите!  Heart Eyes
Особено като "Любовни престрелки"на Джули Джеймс! Обожавам темата за ФБР агент, който трябва да се превърне в бодигард на някоя красавица. Вярно, че е малко банално, но все си ме влече към такива романи! Особено ако в началото героите  ''не се понасят" и се правят, че се мразят! Книгата ми напомня малко на "Списък с убийства". Единствено не ми хареса, че се разкри убиеца прекалено рано! Можеше да е много по-интересно, ако го бяха оставили за финал...но поне наблегнаха на романтичната връзка между Камерън и Джак!  Heart Eyes
Преди малко започнах и "Нещо като любов" от същата авторка и приятно се изненадах, че се споменават героите от "Любовни престрелки"! Явно без да искам съм започнала с правилната книга, защото ''Нещо като любов'' е продължение на историята!  Peace Имам и още две заглавия от авторката, дано не съм сбъркала с избора от коя книга да започна! Останах с впечатление,че не е поредица!  Blush
Здравей,не не си сбъркала,но другите две не са част от поредицата.И аз  изчетох всички нейни книги,издадени на български.Нещо като любов е втора от поредицата за ФБР агентите.За жалост другите мисля,че не са издадени на български/от тази поредица/.
Прочети, ако имаш възможност и Закони на привличането,много е хубава,дори ми хареса малко повече от "Нещо като любов "и "Любовни престрелки",но фаворит си остава "Най-сексапилният мъж"
Цитат
Другите 2 не са свързани с тези  Peace И на мен ми напомняше малко на Джули Гарууд,но няма лошо,щом резултата е добър  Peace Аз сега чета Закони на привличането  Peace
Гарантирам,че към средата вече ще се смееш с глас  Laughing

# 730
Благодаря за всички книжки, които ми изпратихте тези дни!   bouquet Започнах с тези за ФБР агентите, защото са ми от най- любимите!  Heart Eyes
Особено като "Любовни престрелки"на Джули Джеймс! Обожавам темата за ФБР агент, който трябва да се превърне в бодигард на някоя красавица. Вярно, че е малко банално, но все си ме влече към такива романи! Особено ако в началото героите  ''не се понасят" и се правят, че се мразят! Книгата ми напомня малко на "Списък с убийства". Единствено не ми хареса, че се разкри убиеца прекалено рано! Можеше да е много по-интересно, ако го бяха оставили за финал...но поне наблегнаха на романтичната връзка между Камерън и Джак!  Heart Eyes
Преди малко започнах и "Нещо като любов" от същата авторка и приятно се изненадах, че се споменават героите от "Любовни престрелки"! Явно без да искам съм започнала с правилната книга, защото ''Нещо като любов'' е продължение на историята!  Peace Имам и още две заглавия от авторката, дано не съм сбъркала с избора от коя книга да започна! Останах с впечатление,че не е поредица!  Blush
Здравей,не не си сбъркала,но другите две не са част от поредицата.И аз  изчетох всички нейни книги,издадени на български.Нещо като любов е втора от поредицата за ФБР агентите.За жалост другите мисля,че не са издадени на български/от тази поредица/.
Прочети, ако имаш възможност и Закони на привличането,много е хубава,дори ми хареса малко повече от "Нещо като любов "и "Любовни престрелки",но фаворит си остава "Най-сексапилният мъж"
Цитат
Другите 2 не са свързани с тези  Peace И на мен ми напомняше малко на Джули Гарууд,но няма лошо,щом резултата е добър  Peace Аз сега чета Закони на привличането  Peace
Гарантирам,че към средата вече ще се смееш с глас  Laughing

Точно преди малко започнах ''Закони на привличането''! Peace Все едно сме се наговорили, още съм в началото и ми напомня за едноименния филм с Пиърс Броснън и Джулиън Мур Laughing За десерт съм си запазила Най-сексапилният мъж, но като цяло ми харесва как пише авторката! Двете книги за ФБР агентите много ми харесаха, дано издадът и други нейни книги!  Heart Eyes

# 731
  • София
Ще ме накарате и мен да започна Джули Джеймс.  Simple Smile

# 732
  • Плевен / София
Започвай и няма да съжалаваш....Докато четях Закони на привличането, все се сещах за друга книга-Виновни до доказване на противното.....там бяха влюбени адвокатка и съдия.....

# 733
  • ВАРНА

Аз бих я препоръчала - чета я и става въпрос за съвсем съвременни личности/песни - изобщо история от наши дни,като в същото време е забавна и романтична,противоположно на Кросфайър например  Peace За мен като тип писане се доближава най-вече до Джули Гарууд,като леко и куца криминалния елемент,но затова пък е по-смешна  Peace

# 734

Аз бих я препоръчала - чета я и става въпрос за съвсем съвременни личности/песни - изобщо история от наши дни,като в същото време е забавна и романтична,противоположно на Кросфайър например  Peace За мен като тип писане се доближава най-вече до Джули Гарууд,като леко и куца криминалния елемент,но затова пък е по-смешна  Peace

И аз я препоръчвам! Peace Наистина по стил се доближава до Джули Гарууд! Относно криминалния елемент според мен и двете авторки отстъпват на Сандра Браун, но пък там ми липсва романтика!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт