Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 349
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
А декоративната козметика на Долче и Габана има ли я в някой европейски сайт?  newsm78

http://www.harrods.com/brand/dolce-and-gabbana-makeup?icid=L2-Be … irect-DGMU-040712
Да като тук се продават и лимитираните, луксозни издания на пудрите примерно. Peace

# 61
  • в 1001-та нощ

Разкошно  newsm76 Heart Eyes

Твоето от къде е?  Rolling Eyes

# 62
  • Бургас
Момичета какво е предназначението на този молив за водната линия ли

http://bg.burberry.com/effortless-kohl-stone-no03-p39006851

Поръчах няколко неща от тук има безплатна доствка в момента  а как идват опаковани

Peace

# 63
Алена, моето го взех от Солун, даже имаше 25% намление на марката.

# 64
  • в 1001-та нощ
Точно си мислех, че е от някое пътуване  Blush От онзи мол, в който има и Боби Браун ли?

Безброй пъти ходим в Гърция годишно - още от прил до октомври, понякога и зимата, но с ММ е мисия невъзможна да се пазаруват такива съкровища. Трябва да отидем на еднодневна разходка с приятелки по женски (и с децата най-вероятно Simple Smile   )  Mr. Green

# 65
От Космос на околовръстното  Grinning Имаше 3 козметични магазина, Сефора - от тук пазарувах аз, Атика и другия не го запомних. Боби Браун имаше в Атика.
Моят мъж ме изтрайва, още повече че и той трябваше да си пазарува, само че от Найк.

# 66
  • София
Elle-même, много благодаря!   bouquet
Няма за какво Simple Smile

Момичета какво е предназначението на този молив за водната линия ли
http://bg.burberry.com/effortless-kohl-stone-no03-p39006851
Поръчах няколко неща от тук има безплатна доствка в момента  а как идват опаковани
 Peace

Имам го и го ползвам за водната линия. Прекрасен цвят е за там. Трайността е сравнително добра. Опаковките са наистина прекрасни  Heart Eyes

# 67
Точно си мислех, че е от някое пътуване  Blush От онзи мол, в който има и Боби Браун ли?

Безброй пъти ходим в Гърция годишно - още от прил до октомври, понякога и зимата, но с ММ е мисия невъзможна да се пазаруват такива съкровища. Трябва да отидем на еднодневна разходка с приятелки по женски (и с децата най-вероятно Simple Smile   )  Mr. Green
Ако шофираш ти, аз ще дундуркам Руен и ще пазя баткото, и моята дъщеря, която пък традиционно ще блъска количката в Космос. Мисля, че сме готови! Heart Eyes

# 68
В Космос имаше и детски кът, любим на децата!  Joy

# 69
В Космос имаше и детски кът, любим на децата!  Joy
А деца в кътове не оставям /страх ме е някак и все съм на тръни/, с мен ги влача, да се гримират и учат от малки. Whistling
Заипсвайте се в списъка за Космос, може и автобус да наемем. За баничарка със сигурност се събираме! Mr. Green

Цял ден си "играя" с новия ми Benefit Benetint и не мога да му се нарадвам на ефекта и приложенията. Имате ли този продукт, как го ползвате, хитрини, доволни ли сте от него? Или някои от другите Тинтове на Бенефит?

# 70
  • Бургас
Изтеглих си ново приложение за ай пада better.me там една мацка презентира продукта на бенефит много ми хареса

http://better.me

Peace

Клипа се казва waterproof  natural make up for summer

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 20:36 от gicka

# 71
Благодаря ти и аз го свалих. Продукта на Бенефит е голяма забава. Бил направен 70- те години за известна танцьорка, която искала зърната и винаги да са розови при танците под перата, но с естествен цвят и сама предложила на сестрите основателки на Бенефит, какво точно да направят и те открили своя бестселър. Вярно дава много естествена руменина където и да го сложиш. Супер подходящ е за млади момичета и за хора, които не могат да работят с руж, с четки и въобще не разбират от грим. Едно шише, приличащо на лак за нокти и правиш всичко. Слагах го и по очите става и за там, ама приличам аз на заек. Whistling Laughing

# 72
Аз имам подобен продукт на друга, непозната в Бг фирма, ще го нося за сравнение.  Hug
Харесвам го, а рядко се сещам да го използвам.

# 73
# 74
  • София
B & C, много ми харесва като си подчертаваш окото с черен молив  Peace

Тези дни си направих очна линия от глитъра Turquoise на Мак. Нанесох го върху базата за глитъри на Сефора. На снимките не изглежда чак толкова добре, но на живо беше супер  Flutter

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 10:20 от Elle-même

Общи условия

Активация на акаунт