Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 326
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
 B & C, тъкмо се чудех какво различно виждам в грима ти, преди да прочета за черния молив. Много ми хареса!  Blush

# 46
Течният бронзър на By Terry е много интересен и удобен и компактен  Blush
Ти използвала ли си го за тяло?

Aз на лицето съм си слагала какво ли не, но на тялото не смея  Laughing
Е как?! Знаеш ли какви ц.ци правя с голяма четка и чиния-бронзър! На V бронзирам над цепката и хоп един номер отгоре. Crazy Whistling И раменца се смаляват и ключици хубави се правят с бронзанти. Много приложения, само мерак да има човек и време.

# 47
densi, а не се ли цапат дрехите?  newsm78

# 48
Е трябва да има деколте, иначе защо ще се хабя да правя номер отгоре или раменца? Не знам правя го, когато нося по-незатворени дрехи и обикновено в свободното ми време.

# 49
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

Аз също сега като съм с тен ползвам основно бронзър, очна линия, спирала и глос.  Peace

Сега любими от бронзърите са ми тройката Беж 02 и Тера Оррата на Герлен.  Heart Eyes

# 50
  • Плевен
Мисля, че е за лице, пробвах го на една среща  Peace
За всичко става бронзъра на By Terry Simple Smile Уникален продукт е, толкова свикнах с него, че не се харесвам, когато не го използвам  Grinning

# 51
  • в 1001-та нощ
 Blush Благодаря, че го показа   bouquet

densi  Blush страхотни идеи даваш, не би ми хрумнало  Crazy

# 52
И аз пея в хора  Laughing молив или леко моно сенки, бронзърите на Герлен и червило.
Незнам защо изобщо не се харесвам с глосове, синее ми устата с всички пробвани, явно пигмента ми е такъв. Два Шанелски така стоят  Confused
Новото ми червило на Долче и Габана е велико Heart Eyes аз по-хубаво не съм имала никога, влюбена съм в него.

# 53
Червилата на Габана и за мен са много хубави. Ти кое точно имаш?

# 54
http://kosmetista.ru/blog/otzivi/41808.html
70 Gentle Monica
Аз съм по нюдовете  Grinning

# 55
Чак сега се сетих, че при една поръчка от американската Сефора ми бяха изпратили мостра с четири от червилата на D&G от серията на Моника Белучи - използвам ги почти ежедневно(без изобщо да се замисля какво точно използвам ooooh!),  с четка. Направи ми впечатление, че са изключително икономични, наситени като цветове, чудесни като качество, а и конкретните цветове пасват на вкуса ми.

# 56
Моя нюд е Nude, но не от серията Моника. От нея имам други по-ярки.

# 57
  • София
А декоративната козметика на Долче и Габана има ли я в някой европейски сайт?  newsm78

# 58
  • София
А декоративната козметика на Долче и Габана има ли я в някой европейски сайт?  newsm78

http://www.harrods.com/brand/dolce-and-gabbana-makeup?icid=L2-Be … irect-DGMU-040712

# 59
  • София
Elle-même, много благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт