Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 317
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз съм в абсолютна гримова апатия  Thinking. Сутрин опушвам кафяв молив и слагам бронзър......и това е всичко. Уикендите пък съвсем нищо. Преди седмица разглеждах наличностите си и стигнах до извода, че трябва да разчиствам основно. Имам тоооолкова забравени неща, които не съм ползвала повече от два-три пъти  ooooh! Laughing.

# 31

Аз не се харесвам много с черен молив във водната линия, но все пак реших  да пробвам  Mr. Green
Ако някой си търси черен молив, може да погледне  Engraved на МАС. При мен издържа цял ден и не ми се събира във вътрешната част на окото 

# 32
B&C, много е хубаво така!

# 33
Взех си нови инглотски сенки, та да пробвам Simple Smile
Пуснах и кратък фото туториал Simple Smile

# 34
  • в 1001-та нощ
 Blush Мисля, че е хубаво да има и кратък текст за всяка снимка  Peace

# 35
Благодаря още веднъж, deadly_vesi!
Щанд на Катрис нямам наблизо, но Римел ще разгледам. И други предложения приемам. Simple Smile

Клиник имат една спирала която е с много хубава малка и тънка четка и не е гумена  Peace

http://www.clinique.co.uk/product/1606/5320/Makeup/Mascara/Lash- … ormula/index.tmpl

# 36
# 37
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Heart Eyes

# 38
  • Бургас
Аз сега съм на тема бронзъри и обилно се плескам с тях,само се чудя какво ще правя тия огромни кутии през зимата и защо обикновената пудра не е в такива големи разфасовки

# 39
  • в 1001-та нощ
Може би, идеята на бронзърите е да се ползват и за тяло и затова са в големи опаковки  newsm78 Rolling Eyes

# 40
  • Бургас
да,на Флор Мар пише,че е за лице и тяло,но някак си ми се струва,че ще нацапам дрехите,които по принцип през лятото са светли

# 41
да,на Флор Мар пише,че е за лице и тяло,но някак си ми се струва,че ще нацапам дрехите,които по принцип през лятото са светли
Обличаш бански, бронзираш се, правиш едно кръгче около басейна (но без да се мокриш) и изчезваш  Mr. Green

Ако пудрата не е много тъмна, можеш и през зимата да си я ползваш  Simple Smile

# 42
  • в 1001-та нощ
Течният бронзър на By Terry е много интересен и удобен и компактен  Blush

# 43
Течният бронзър на By Terry е много интересен и удобен и компактен  Blush
Ти използвала ли си го за тяло?

Aз на лицето съм си слагала какво ли не, но на тялото не смея  Laughing

# 44
  • в 1001-та нощ
Мисля, че е за лице, пробвах го на една среща  Peace

Общи условия